Bence başlamak üzere
Sanmıyorum ama güvenemiyorumda
Diğer (Açıklayınız)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Petrol fiyatlarının tırmanması rusya ekonomisinin işine yaradığı en güzel dönemde rusya hamlesini yapıyor ama bu seferki lokma kırım gibi küçük olmayacağı çok açık diğer yandan putin olimpiyatlara giderek tarafını seçmiş olup dünyaya duyurmuş oldu. Rusya hamle yapar yapacaktır ve diğer ülkelerde izler. Dünya ekonomisinin böyle bozuk olduğu bir dönemde uluslar arası bir savaşın kimsenin işine yaramayacağını herkes farkında kınama mesajları olur ama ondan öteye gitmez barışçıl güçler.
Evet katılıyorum savaş olmasını istemiyorum çünkü ucu bütün dünyaya dokunacak...
çok uzak bir ihtimal, şu an devletler düzenini kurmuş ekonomisini eline almış. bu durumu bozmak istemezler. ekonomik yaptırım olur 3. sınıf ülkeleri maşa olarak kullanırlar. ama bi savaş çıkarsa ülkemizdeki suriyelilerin hepsi avrupaya kaçar. bu coğrafyada çıkacak her savaşta bizde zarar göreceğiz
Maalesef öyle, umarım çıkmaz...
Olası bir 3. Dünya savaşı çıkacağını düşünmüyorum fakat bir ekonomik savaş çıkacak gibi duruyor. Hayırlısı diyelim ancak yakında doğalgaza bu durumdan dolayi ekstra zamlar gelecektir 🥲
Evet katılıyorum, umarım çıkmaz...
Niye bu savaslar hep turkiyenin sınırlarında cikiyor git biraz da norvec de cik dimi... yokkkk olan yine bize olucak... keske karsimasak 2. dunya savasina girmedigimix gibi girmesek ama sanmiyorum
Aynen her şey bizim yanı başımızda şekilleniyor...
@Berkan26 bu basarisiz halleri yani😅
@Berkan26 hatirliyor musun fetö meclisimizi bombaladi... onlarca insan durdurmak icin sehit oldu...
Cevap
7Cevap
Bence daha değil ama Rusya Ukrayna arasındaki savaş diğer ülkelere sıçrarsa olabilir
O zaman felaket olur...
başlamayacak..
kimsenin ekonomisi bunu kaldıracak güçte değil dünya da..
Katılıyorum...
Kürşad 40 atlı askeriyle çini fethetmişti artık teknoloji gelişti savaşı kimse göze alamaz ancak su dan savaş çıkacak su krizi başlicak yakında.
Aynı senaryo Kırımı da işgal edince oldu. Savaş falan hikaye hepsi
Evet aynen öyle...
ukrayna , rusya gibi güçlü bir ülke değil çıksa çıksa savaşcık çıkar
Bakalım neler olacak umarım çıkmaz...
Abartmayın Dünya savaşı derecesinde bir şey olacağını zannetmiyorum.
İnşallah olmaz...
Olmaz olmaz
Hayır olmamalı. Bütün planlarım aksar yoksa.
Ne planı?
Hayata dair planlar. Çok işim var çok. Hiç savaş stresi kaldıramam.
Hımmm...
Daha değil bence
Umarım dediğin şekilde olur...
3. dünya savaşı başladı.. sadece yoğunlaşmadı..
İnşallah olur.
Hayır değil
Yohhh ya ne savaşı
Yok ya sanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?