@boşbiri12 evet bu üçüncü dünya savaşına sebep olurdu. Ama çok uzun sürmeyecek bir savaş çünkü söylediklerine göre birisi Londra birisi almanya birisi washington olmak üzere onların can damarlarından vurmakla tehdit etti atarsa da gerçekten oralara atar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sanmıyorum. Kimse yemez kavga etmeye. Kaç ülkede nükleer silah var, ortalığı kan götürür; böyle bir risk alınmaz.
Nato ve Avrupa tarafından tahrik edilmeye devam ederse. Ve yapabileceği başka bir seçenek kalmazsa evet kullanmaktan çekinmez.
hemde 100 tane arka arkaya atar
@boşbiri12 evet bu üçüncü dünya savaşına sebep olurdu. Ama çok uzun sürmeyecek bir savaş çünkü söylediklerine göre birisi Londra birisi almanya birisi washington olmak üzere onların can damarlarından vurmakla tehdit etti atarsa da gerçekten oralara atar.
Rusyanın haritasına baktım dünyanın 3 te biri
@boşbiri12 evet büyük ama o kadar abartmaya gerek yok
öyle deme çin ile birleşirse rusya çok rahat her yeri siler süpürür bence
Amaaan. Siyasilerin ağzina baksak dün girmiş olmamiz lazimdi çoktan 3. Dünya savaşina.
Bir şey yapmaz korkma
Adam Putin kanka namı diğer 2. Deli Petro
Avrupa ile Rusya müttefik mesele çin bir şey olmaz
Çok seviyorum bu adamı, ben devlet başkanı olsam natodan çıkar bu adamla ortak hareket ederdim. Aklı olanda aynısını yapsa 85 milyon için iyi olur
Küba krizinde çıkmadı ise şu an hiç çıkmaz
Putin bu ama adam çılgın namı diğer 2. Deli Petro! ?
Putin çılgın falan değil.. eski röportajlarına bak adan net adam... dedipini yapıyor sadece... kullanacağım demedi hiç bir zaman
Hep kullancak ama bence blöften başka bisey değil
Ölmeye yakın belki yapar
Nükleer falan yok olursa çakarım ağızlarına
Putin artık kaşarlaştı kimse onu sallamıyor
Cokta umrumdaydi
nükleer kullanımı demek dünya da yaşamın bitmesi demek atomlarina ayrılacan bu nasıl cevap kafan mı güzel?
Ben zaten asker olmak istiyodum ve cok yasamak gibi bi derdim olmadi ki benim
Bence değil