TEŞEBBÜS AŞAMASINDA KALDIĞI İÇİN CEZA İNDİRİMİ! Duruşmada, savcı A. A’nın “cinsel saldırıya teşebbüs etme” suçundan cezalandırılmasını istedi. Davayı karara bağlayan mahkeme, suça sürüklenen çocuk A. A’ya, “cinsel saldırı” suçundan 14 yıl hapis cezası verdi. Müştekinin direnmesi sonucunda eylem teşebbüs aşamasında kaldığından cezayı önce 10 yıl 6 aya indiren mahkeme, sanığın suç tarihinde 15-18 yaşları arasında olması nedeniyle de 7 yıla düşürdü.
Asansörde tecavüz girişimine sadece 7 yıl verildi. Ne düşünüyorsunuz?
Bu yaşta bunu yapan ilerleyen yaş aralıklarında kim bilir neler yapar. Bildigin potansiyel üstü suçlu tecavüzcü bu ömür boyu hapiste kalmalı ve hadım edilmeli. 7 yıl nedir yaa bir iki yıla dışarı çıkar önüne geleni taciz eder tecavüz eder yetmez cinayet de işler bu.. Bunun gibiler ömür boyu tutuklu kalmalı hatta o kadar masrafa gerek yok direk asılmali affı olmamalı yaratık bunlar insan olamaz. Kendine sahip çıkamayan yaratıklar beyin yerine penis taşıyorlar kelimeler kifayetsiz kalıyor yetmiyor bu ve bunun gibilere😡😡
Herkes bu sapıklara ve toplumun ne hale geldiğini söylüyor fakat o hakimin elinde yetki olduğu halde neden ceza indirdiğini söylemiyor. Hakimler maalesef son dönemde ve özellikle cinsel saldırılara yönelik cezalarda saç baş yolduruyor. Ben doğrudan hakimleri sorumlu tutuyorum artık. Savcı 15 yıl istemiş, inisiyatif kullanarak ver müebbeti çok mu zor?
Yasalar yetersiz diyoruz fakat yasa uygulayıcısı ve son söz sahibi Yargıçlar toplumun sinir uçlarıyla oynayıp, elit bir havada ve vicdansızca hayatlarını sürdürüyorlar. Bu bürokratlar tekrar gözden geçirilmeli!
Of bunu izlemiştim ya o kadar korkunçtu ki düşünebiliyor musunuz 1 metre içinde o kızın maruz kaldığı saldırıyı çok kötüydü çok. Kızın kendini kurtarabilmesinin tek açıklaması mucizeydi kesinlikle bu bile mühebbet için yeterli zaten çocuk tacizcisiymiş bu or*spu çocuğu şerefsiz daha kaç kişiye korkunç travmalar yaşatacak ya gene sinirlerim kendinden geçti. Tüm rüşvetçi sapık hakimler bu ülkede bir tek suçlularla empati yapabiliyorlar..
Oldu birde tecavüz etseydi bu nasıl ceza indirimi yahu. Kendi kızları yaşasa bunları yinede böyle karar çıkarımı. Şu cinsel suçlar indirimdiz en az 25 sene yatmalı içeride. Şiddet uygulayan erkek en az 25 sene yatmalı. Bu zihniyeti ancak böyle temizleyebiliriz.
böyle bir fikre sahip olmak bile müebbet hapis sebebi olması gerek indirim dahi söz konusu olamaz hatta idam bile edilmeli artık böyleyim karşı çıkan varsa da bu görüşüme ağır söverim çünkü yarın bir gün evlenceginiz kişi olabilir , ablanız, kardeşiniz olabilir bunlar olmasa bile bu ülkede herkes kardeş bu tecavüz ve fikre kapılanlar ensest benim gözümde penisime kadar yolları var dicem bunlara yol da müstahak şamaroğlanı yapacaksın çok sinirlendim yine bu mahkeme ve adaleti yöneten insanların kalbi oldugunu sanmıyorum si**ktirin gidin ülkeden men edilceksem yönetimi doğru eleştirdigim içindir
Bu kadar mülteciyi ülkeye balık istifi doldurursan olacağı budur. Dün de İzmir'de aile hekimliği yapan Pakistanlı doktorun taciz ettiği onlarca kadınla ilgili haber vardı sitede. Bunun vebali bence bu mültecilerde değil, bunları buraya dolduranlarda..
Daha ne olması gerekiyor? Çocuk ceza almasaydı, kız mini etek giymiş, çok yanlış falan diyenler var. Sizin gibilerin gerçekten akli dengesi bozuk ve sizin gibilerle aynı ülkede yaşamak gerçekten utanç verici. Aynı şey farklı bir şekilde başınıza gelir umarım daracık asansörde erkeğin biri sizi bıçaklayınca ya da tecavüze uğradığınız zaman aydınlanırsınız umarım.
15-18 yaş aralığındaysa ne olmuş? Bu ilk vukuatı değil. Hatırladığım kadarıyla daha önce de küçük bir çocuğu taciz etmişti. Kaldı ki bu resmen tecavüz girişimi. Böyle sala sala ortalık şu varlıklardan geçilmiyor zaten...
Yargıçı satın aldığında adalet ölür... 2002 den sonra yargı bağımsızlığını kaybetti... Dini kurallarla ve bizim kanunumuzla harman yapıp kararlar veriliyor
suç tarihinde yaşı küçük diye indirim yaptılar tamam da ebeveynleri ceza yesin o zaman bu çocuğun hesabını vermeleri gerekiyor öyle bedavadan çocuk s*ç sonra suç kişiseldir zırvalıkları yap hadi oradan ya
2 dakika Türk ceza kanunu okumuş biri verilen cezanın normal olduğunu bilir. Kız direndiği için değil, kendisi vazgeçtiği için teşebbüste kaldı. Yakalanana kadar amacına ulaşmaya çalışsaydı işler değişirdi. 7 yıl yine iyi, daha az bile alabilirdi.
O sevdiğin gelişmiş avrupa ülkelerinde bu suçun (hapis) cezası bile olmayan ülkeler var holanda başı çekiyor isveç norveç peh 7 yıl bence iyi bir süre düşermü bencede belki 3 yıl bile yatmaz bu kötü tabi
Allah tan kayıtlar var yoksa o kadının yaşadıkları karşılıksız kalacakmış tabi 7 yıl pek karşılık sayılmaz ama bence hadım edip içeri atacaksın mühebbetle
acik ve net bir sekilde kiza tecavuz etmeye kalkmis ulkemiz de boyle seyler ‘normal’ oldugu icin hapis cezasi ya verilmiyor ya da az veriliyor cidden bir insanin hayatina mâl olabilecek bir sey yapmis bunun bedeli 7 sene mi onu da gectim bir kadin mini etek giyince ahlaksiz hayasiz oluyor ama (taciz, tecavuz girisimin de bulunan birisi) hapis cezasi almiyor cidden komik.
Türkiye'de çok bile maalesef... Direndiği için gerçekleşmemişi ve bu yüzden ceza indirimi almış tebrik ederim. Direnmese tecavüz olmaktan çıkar zaten...
Kameralara sabit olan bı tecavüz girişimi var sonuçta kamerada görünmese belki cezabile verilmeyecek ceza bencede çok az ülkeye acil idam ve hadım cezası şart
Ağırlamak sözcüğü, kökü itibarı ile ağır’dan, yani itibardan geldiği için ve her konuk belirli bir ağırlıkta olmadığı için ve bu sebeple ağırlanamadığı için, akıldaki soru işaretleri de yerlerini ünlemlerle bırakıyor...
Avrupa bunları boşuna işkence edip geri yollamıyor bunların ne olduğu belli değil kardeşim tecavüzcü tacizci bombacı ne desen var bunlarda bizim ülke bu kadar mı düşük gevşek muhafazakar parti eseri bunlar Avrupa bizi Arap sanıyor böyle giderse turist gelmez ya artık ülkenin ekonomisine katkı sağlıyor turistler
Bence 7 yıl çok zaten adam öldüren bile hiç yatmadan çıkıyor ayrıca genç cinsel dürtüsüne yenik düşüp yapmış bir hata belki kadından karşılık alacağını düşünmüş olabilir sanki kadınlar sevgililerin evlerinde tecavüze uğramıyor erkekler sanki kendilerine engel oluyorlar yeterince erkekte belki karşılık alırım diye düşünmüştür kadının tavrından olabilir ben olsam şikayet etmezdim
@111lili111 empati yoksunu bir toplumumuz var, kimse o genç kadının yaşandığı korkuyu göz önüne getirmiyor, bir de hayatı boyunca o travmayı yaşayacak.
Evet erkekleri yüce olarak gördükleri için her seferinde kadınlara suç buluyorlar ama çabuk unutuyorlar bu ülkede kedi köpek tesettürlü kadınlar tecavüze uğradı ama anlamazlar
Osmanlı çok masumdu değil mi, küçük yaştaki güzel kızları esir alıp hareme hapsetmek ve kızları "padişah ve şehzade" letin koynuna sokmak, afrika kökenli erkekleri hadım edip harem hizmetine mecbur etmek işte osmanlı zihniyeti bu.
kusura bakmayin ama mini etek giyipte sikayette bulunmasi sacma. Tamam cocuk kötü bisey yapti ona bisey demiyorum haklisiniz sonuna kadar ama kizin sikayeti sacma yani miniyle
@Zafer0979 konunun giyip giymemesi degil. Böyle cahilin biri yorum yapacagi belliydi. Kizin mini etekle sikayet etmesi sacma. Sikayet etmemeli böyle birisi.
araya giren sensin sana batan ne ayrıca ben Müslüman değilim dininiz de çok kötü, sen benim seviyeme inmezsin zaten ben senden oldukça yüksekteyim istesende bana yetişemezsin
ön yargılı insanlarla işim yok dışardan bakınca hepiniz katile benziyorsunuz zaten daha fazla muhatap olma benimle ortamın IQ seviyesini düşürüyorsun sataşmaya yer aradığın çok belli ve o kişi ben değilim git başkasına bulaş
@dudunmubeni4 @ @kralkobrax21 Tekrar ve son yorumum. Cahile laf yetistirmek beni okadar yoruyorki. ben giyinisine laf söylemedim tacizci cocuguda okudugunuz üzere desteklemedim. Demekki okudugunuzdan bile anlamiyorsunuz. Ozaman sanada taciz etsin gibi bos laflrinizi kendinizde saklayin. Ben mini etekleyken bana taciz eden birisine küfür falan ederim en fazla ama asla sikayet etmem! Komik duruma niye düseyim? Mini bende giyiyorum ama sözlü taciz edeceklerini bildigim halde! Ve küfürümü bende basiyorum fakat karakoka gidip onu insafsizca 10 yil icerde yatirmiyorum! Mini etekle en fazla küfür etme hakkina sahib olmali degilmiyiz sencede? Komik degilmi abi miniyle bir cocugu 10 yil yatirmak? Sen sütten cikmis ak kasikmisin? Sen c*nsellik yapmiyormusun? Tm yaptigi yanlis cocugun korumuyorum ama sen benim dedigimin mantigini anlayamazsin! Etekleysen küfür et ama 10 yil tiktirmak sacma ötesi. Ayni teseddürlü olup makyaj yapmanin mantigi!
Allahım delirdim son yazdığın şeyleri okurken. Hala yaptığı pisliği hafife alıyorsun? Zorla sadece tek taraflı gerçekleşen hiç bir şeyin AFFI O LA MAAAAZ
@GetLostBtch bana bak cahil k*pek papagan gibi söylenip duruyorsun dilini keserim senin! Laftanda anlamiyorsun sürekli ayni dönüp duruyoruz. 1000. kez kimse tacizciyi desteklemedi türkce dersine geri dön! Sk* rme belani uza burdan! 100. kez anlatmiycam hade
düzgün konuş o ağzını yamulturum senin ºrp çocuğu sen önce yazdığını anlamaya çalış beyinden yoksunsun susmasını bil o zaman zikik ne dediğin gayet belli ªq velti
@GetLostBtch yeni moda diyorsun. Velet degisine karsilik vererek profiline laf söyledim. Velet diyorsun ama profilinde 10 gibisin. Yani sen 10 gibisin! Ne dedigini anlamiyorsun diyorsunda Şu an beyin yetmezliginden gebereeksin! Bos insan
@GetLostBtch güzel cevap vermişsiniz, bir erkek olarak ben kadınları koruyamıyoruz diye feryat ediyorum, kadının yazdıklarını okudukça sinir oluyorum. Bir de kendini çok üst düzey biri zannetme gafletine düşüyor.
@GetLostBtch tacizci sapik diyorsunda. Zevk suyuyla hamile kalinir mi diye soru sormussun. mini etek giyip frikik verip aglamayin. Özünüz sapik! Siz kadinlaar gizli varlilarsiniz! E madem sen niye sapiksin? Sorunu gördüm sapikmissin gayet? Sen yatsana hadi 10 yil?
o soruyu öylesine merak ettim diye sordum ve tek öyle bi sorum var kimseyi de taciz etmedim ne alaka soru platformu burası ve cinsellik konu etiketi de var
Kiz kendi zevk suyundan hamile kaliniirmi demis kendi zkisio c*nsellik yapio. Bu kadinlar gizli sapiklr. Mini giyip frikik veriorsa agzini kapatmasini bilecekler!! Kendisi yatsin ozaman 10 yil? Madem cocuk sapik kendisi neymis?
@kralkobrax21Kiz kendi zevk suyundan hamile kaliniirmi demis kendi zkisio c*nsellik yapio. Bu kadinlar gizli sapiklr. Mini giyip frikik veriorsa agzini kapatmasini bilecekler!! Kendisi yatsin ozaman 10 yil? Madem cocuk sapik kendisi neymis?
ahaha mal mısın lan erkek için sordum bu nasıl anlama özürlülüğü ama kendini haklı çıkartmaya çalışman daha bi komik ayrıca ben sizin gibi önüme gelenle yatmıyorum
@dudunmubeni4 harikasınız, bir erkek olarak ben kadınları koruyamıyoruz diye feryat ediyorum, kadının yazdıklarını okudukça sinir oluyorum. Bir de kendini çok üst düzey biri zannetme gafletine düşüyor.
@GetLostBtch velet dedigin icin profile baktim ve senin velet oldugunu gördüm. Neyse cidden cahilmissin yasin 10 en fazla. Daha fazla ugrasamiycam. Akil hastanesine yatirsinlar benden bukadar. Asagiya ne yazarsan yaz hepsi kendinsin or** bye
@NİGHTSTALKER1996 cinsellik sapiklik degildir diyen beyinsiz kiza zaten laf anlatilmaz. Cahil bunlar hadi biz akilli olarak cekilelim bunlar bos yapsinlar.
Sokakta mini etek Tanga giyip memenizi acip erkeklere taciz etti diyip 1000 yil hapiste tiktirip gidip gizli gizli bedavaya verirsiniz. burada bos yapmayin
@GetLostBtch beyin yetmiyor sanirim. Gercekten kime ne anlatiyorum? Mini etegi ciplakligi destekliyorsunya hani. Ondan dedim. Farkindaysan hep bisey dedigimde sana 3 kez anlatmak zorunda kaliyorum. Seni timarhaneye birzahmet yatirsinlar. Deli doktorunu ben cagircam
@GetLostBtch Konu kimin giyip giymedigi degil. 10000000 oldu bu ! Sen cidden sorunlusun. Aciyorum sana vallahi bak. Beyin yetmiyor! Diyorumki memeni acip mini giyiyorsunya sonra erkekleri ceza evine tiktiriyorsun. Ama sapikligini gizli yapiyorsun. Sonra gidiorsun gtunu veriyorsun. Nyse hadi uza. Timarhanenin yolunu kendin bulursun
yazık lan atıp tutarken yalan söylerken ağzın hiç yorulmuyor mu bana üzüleceğine kendine üzül güzelim diye de kıskanma güzel şeyler giyersen sende iyi görünürsün kıskanıp kıskanıp aynı konuları gündeme getirme eline yazık değmiyor aha bak şu kulak 👂tan girip öbüründen çıkıyor boşa kuduruyorsun yazık sana
@GetLostBtch dogruyu söylüyorum. Asil siz kendinizi kandiriyorsunz bir insan meme niye acar? Moda oldugundan sanmiyorum.. aciyorsaniz basiniza gelecekleri bilmeniz gerekir. Aglamamsniz gerekir! Elin adamini tiktiriyorsunzz bos yere 100 yil. adam sizi sapik sanmiski taciz etmis
benim için taciz sıkıntı değil yanımda çakı var ters bi durum olursa bıçaklarım nasıl olsa benim yaptığım bile kanıtlayamaz taciz edebilecek cesaret varsa sonuçlarına katlanır bizim de elimiz armut toplamıyor
@GetLostBtch ya bak sana bisey sorcam ama dogru cevap ver. Sen zevk suyundan bahsetmissin sorunda. Zevk suyundan bahsettiysen eger sevgilinle yatmissin. Sevgilinde olmus okudum sorunu. Madem öyleyse sende o tacizci gibi aziyorsun. Her insan aziyor cin*selik yapiyor. Sende zevkine yapmissin oda yapmis. Mini birini görmüs kiz verici sanmis adam. Niye o hapiste yatiyor? Allah bilir kizda sapikti nerden bileceksin? Siz zevke gelirken iyi erkeklerde mi suc? Sapik diyorsun adama ama senin o yatakta yaptigin ne? Ayni konu bu hic Şu an gelip farkli deme. Bye bye yazma okumuyorum ben artik. Isim var. Ikile
bişi yaşamadım ki merakımdan sordum yüzde kaç ihtimal var diye yaşayan vardır belki düşük bir ihtimal olduğunu biliyorum ama merak işte zaten sevgilimle yapmam mümkün değil ailesi dindar bi daha görüştürmez
oldu o zaman git sen denizde yüzen erkeklere yavşa bu nasıl bakış açısı lan vericiymiş heee oldu boşuna mı ęskrtlar var gitsin yapsın onlarla hem 18 yaşında bile değilmiş ne münasebet lan hiç mi eğitim almıyor aileden utanma yok önüne gelene şeyini gösteriyor Avrupa mı lan burası
@GetLostBtch peki niye kasli erkek seviyorsun? Yorumunu okudum. Oda cnsellik! Demekki azmissin! Kasli erkek gel dese vereceksin. Tacizciye sapik diyorsan kendin nesin? Sütten cikmis ak kasik mi
herkesin kafasında beğendiği bir şey vardır ama bu gidişte sırf kaslı diye onla olacağım anlamına gelmiyor ben aşırı kıskanç biriyim bu yüzden takılacağım pek çok konu var ayrıca sevgilimde kaslı o yüzden dedim birilerini tanıdıkça kriter koyarsın
@GetLostBtch he ak he sen cok temizsin zevk suyundsn bahset kastan bahset sonra bunu kivirmays calis birak ya karsinda cocuk yok. Ben senin ne oldugunu biliyorum kendin oo* teki olup erkek tacizci sapik de by
Erkekler sapık diyen yok. Sapkınlığın cinsiyeti yok. Asansördeki kadına sırf açık giyindi diye tecavüz etmeye çalışan varlık sapıktır. Bunu nesini anlamıyorsun
ben mi anlatamıyorum lan burası SORU PLATFORMU istediğini sorarsın merak ettim sordum ªq seni ne ilgilendirir sapık olsam her cinsellik sorusuna cevap yazarım artık ne kadar geriye gittiysen onu bulana kadar ayrıca kasla ne alakası var tacizin ruh muyum lan ben neyi sevip etkilenicem
Düsün senin kardesin bir kiza tek ss yavrum dedi diye 10 yil hapis yatiyor. Sen kendin yatakta sevisirken kardesinin ,, sss yavrumu,, sana batarmiydi? Batmazdi.
geri gitmedim diyipde 10-20 soru demen baya komik ayrıca benim kardeşim başkasına öyle yazsa ilk ben kafasını kırarım ayrıca bem senin gibi başkasıyla sevişmiyorum haddini bil özürlü
nerenden uyduruyorsun bilmiyorum ama şuana kadar 1 tane sevgilim oldu o da uzun zamandır hâlâ sevgiliyiz ve evlilik yolundayız diğer soruna gelirsek daha önce de açıklamasını yaptım merak ettim ihtimallerini ve sordum soramaz mıyım ayrıca öbür soruyu da cevapladım zaten sevgilimde kaslı bu yüzden seviyorum ruh değilim tabikide ruhunu sevecek halim yok sevmeyen insan da evlenemez annenle baban nasıl evlendi sanıyon sen
ben niye sana laf anlatamıyorum lan kaslı olduğunu nerden biliyim ªq tişörtünü mü çıkar dicem dediğim gibi birisiyle tanıştıktan sonra kriter belirlersin onunla tanıştıktan sonraki kriterim de bu oldu ayrıca sadece kaslı olması yetmez esmer seviyorum hem arzulamadığım birini napıyım arzulamasam arkadaş olurum zaten 5 yıldır neyin kalbi kaldı lan artık
Sen şizofren falan misin cidden ben mini giyiomgezmiyorum nedeni pis zihniyetlerden dolayı rahatsız olmam yaşadığım mahalle buna uygun değil yerine göre giyiniyorum sen burada resmen tecavüzcü zihniyeti savunuyorsun şaka gibisin birgün tecavüze uğrasan ama mini giymiştim hakettim falan mı diyeveksin ya da o amaçla giyiuorsan kendi adına konuş bari herkes sendegil
@_Kirikkalplerduragi lütfen önce yazdiklarimi oku sonra bos bos konus. Demekki anlamamissin 10/736372727272727272727272727 kere diyisim tacizciyi savunan yok. Mini etekle hapise tiktirmasi basörtü takip makyaj yapmasi gibi mantiksiz. Mantiken cok mantiksiz.
Cinsellik sapikliktir demişsiniz iki kişinin rızasıyla olan bir ilişki neden sapıklık olsun burada tecavuzden bahsediyoruz zorla birinin sana dokunması iğrenç bu kişi sevgilinde olabilir o zamanda dersin sevgiline gitmeseydin asıl saoiklik bu hepimiz irademize sahip çıkabiliriz her düşündüğümüzü yapacak değiliz