Denetleme olmadığı müddetçe kesinlikle bunlar işe yaramayacak.
Ya daha geçen yasalaştırdılar stokçuluk işini. Marketlerin hepsi zaten stokçu ve bir mal alımı yaptığı zaman 6 aylık 12 aylık malzeme alıyorlar. Eeee sen onları denetleyecektin hani ne oldu o iş?
Adamlar kafasına göre Nisan da aldığı malzemelere zam yapıyor.. Hala devam ediyor zam işi ben bir sürü ürün de görüyorum. BİZDEKİ ESNAFA SAKIN ACIMASINLAR SAKIN!! bunların gözü çok dönmüş...
Aynen gübre fiyatları tavam mazot fiyatları tavan elektrik fiyatları tavan aynen çok güzel indirim olur. Çiftçinin aldığı gübre ve mazot dan vergi almasın marketlere elektrik fiyatınları bu kadar uçuk olmasın asıl o zaman vatandaşın alım gücü yükselir fiyatlar düşer. Gecen sene 300 TL olan gübre bu sene 900 TL olmuş şimdi KDV %1 olsa neye yarar
Marketciler gunluk zam yapar olmuslar. Yag cok goze batiyor diye onun fiyatini sabitledi marketciler. Ama diger bir cok urunun 1 ay once fiyati ile simdiki arasin da cok fark var.
Yine Kemal Kılıçdaroğlu'nun dediğine gelmiş çaktırmıyorum ama adamın dediklerini uyguluyor yani çok fazla etkisi olacağını düşünmem belki zamanla göreceğiz Bir şey diyemem şu anda