AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
Ev sahibi suçlu sen neden evine hırsızın girmesine musade ediyorsun! Bizim ülkede hırsız masumdur...
Can almak kolay değil.
Olay nasıl gerçekleşti kimse detayıda bilmiyor, nefsi müdafaa derler ama yine yatarı olur
ev sahibi suçlu diyen hırsızlar kim bi el kaldırsın hele
Yaralama falan neyse de adam ölmüşş
Ceza almasını normal buldum ama adama da üzüldüm..
Hay senin beynini..
Ben de senin beynini canım
Ulan it herif senin evine girmiş evine. Brlki tum birikimini calacak brlki cocugunun tek ümidi olan ameliyat parasını çalacak. Mevzu para mevzusundan öte. Onu birak belki o seni öldürüp kaçacak nasil olsa yakalanma ihtimali cok az kim olduğu belli değil.
Sizler nasil bir vidansiz empati yoksunu tiplersiniz yaa.
Abi sanane ya
Benim görüşüm bu herkes katılmak zorunda değil
Canım böyle düşünmek istiyor seni ne kadar ilgilendiriyor bu?
İstediğini düşünmekte özgürsün ama benim düşüncemi bu uslupla eleştirmek senin haddine değil
Git ötede havla
Havlayan sensin it. Sendr birazcik beyin ve vizcdan olsa 3 kuruşluk milletin hakkını gaspeden bir hırsız köpeği savunmazsin. zaten sizin gibiler yuzunden bu ülke bu halde.
Baş hırsız olunca k*çran da fazlası beklenmez
Hırsızı savunmadım sadece adam öldüğü için ceza almasını normal karşıladım
Cümlenin sonunda adama üzüldüğümü de söyledim zaten
Oylamada suçlu olanın hırsız olduğunu da oyladım
Canın sıkılıyor bana sallıyorsun sanırım
Görüşümden defolup git
Birak ceza almayı madalya takmalılar bir pisliği bu ülkeden temizlediği için.
Ama nerde senin gibilerde bunu anlayacak kapasite. Umarım yüce rabbim hrp bunları cikarsin senin gibilerin karşısına evlerinden eksik etmesin de görün gününüzü.
Beddua döner sahibini bulur..
burada merhametten, empatiden bahseden adama bakıver..
Beni ne kadar tanıyorsun da karakterim hakkında yorum yapabilme yetkisini kendinde buluyorsun merak ediyorum.
Şimdi mümkünse defol git senle uğraşamayacağım.
Kanun sana eve giren hırsızı öldür demiyor. Ortada bir cinayet var tabiki ceza alacak.
Ülkedeki adalet 😔 ekmeğe sürülen nutella kadar bile adalet yok 😕
Kim olur ise olsun öldüremezsiniz. Sadece yakalayabilir ya da ihbar edebilirsiniz
Hırsız onu öldürse ne olacaktı
@maria0 Hırsızlık, haniye tecavüz ve cinayetten yargılanır.
Kesin yargilanirei kaç suçtan olup hala dışarda gezenler var ev sahibini öldürse ne olacak adam olduğu ile kalacak
@maria0 Maalesef haklısınız. Bizim kanun sadece dürüst ve namuslu vatandaşa karşı işliyor
Cidden bu ülkede adalet diye bişey kalmamış bu nedir yahu!
Öldürmemeliydi, hukuk devletiyiz, yargı dağıtma değil.
Hırsız suçlu. Üst mahkemenin sanığı serbest bırakması gerekir.
Adam kendi yaşam alanını istemsizce savunmuş. Hırsınız o alanda yeri yok. Her ne olursa olsun yaşam alanımızda bulunmaması gereken olmaması gereken her şeyi atın
evime girip bana saldıran birini öldürürüm. eğer saldırdıysa. saldırmadıysa durum değişir polis aranmalıdır. öldürdüysem cezamı çekerim, hırsız da cezasını bulmuş olur. devlete kalsa 2 ay yatar çıkardı. şimdi yatar çıkamaz.
Tabii ki hırsızı koruyacaklar, malumumuz hırsızlık moda ve iyi bir şey gibi siyasal alanda da hüküm sürmekte
ya tutuklansa da hapse girmez bence yok artık. napcaktı adam hem evine girmiş hem saldırmış. rica ediyorum durun mu dicekti
Ev mahremdir mahremine kadar giriyor mesken taciz var canını malını evini müdafaa hakı var vatandaşın
ne olursa olsun bir kişi ölmüş tabiki bir soruşturma ve tutuklama olacak kasten cinayet olmadığı için fazla bir ceza almaz
bosa dememisler sucu oldurende degil olende arayaacksin diye
Ev sahibi suçlu idam ederler hatta içerde hırsızın meslek arkadaşları bunu yaşatmaz
Dine girersek eğer Allah'ın verdiği canı ondan başkası alamaz ortada bir ölü var cinayet var (ev sahibi suçlu) nefsi müdafaa olması için hırsızın ev sahibini öldürmeye teşebbüs etmesi gerekmez mi
Suçlu ev sahibi diyenlerde hırsızlık yapıyor galiba
Yasalar suçluları koruyor. Bu hayattan çok şey beklemeyin
yaşam hakkı her zaman en üstün haktır karşıdaki hırsız bile olsa kimseye öldürme hakkını vermez.
Adam zaten evindeymiş kimseyide öldürme niyetine zaten girmemiş. Sonuçta canını sovunmuş bence ceza alması çok saçma
Cumhuriyet ülkesinde yaşıyoruz ve İtalyan ceza kanunu göre ceza veriliyor. Avrupayı özenmek Avrupa gibi olmak için her şey yapılıyor bu ülkeden..
Bizim kanunları anlamak cok zor hırsız suçsuz tabiki yatak odasına kadar müsaade var başka yerde müdahale edersen sen suçlusun
O üstüne bıçakla saldırmadıysa oda ona tekme ve yumrukla cevap verebilirdi direk öldüresiye bıçaklamak mantıksız
Insallah senin evine de hirsiz girer de görürsün bu boş beleş beyinsizce duyar kasmaları...
Ağır bi ceza yer ama Nefsi müdafaa sonuçta ceza bi çok yönden azaltılabilir
mahkeme gidip beraat eder kimler çıkıyor bumu çıkmıcak
Kaç kere bıçaklanmış etkisiz hale getirme imkanı varmıymış bu soru duruma göre değişiklik gösterir
Bu ülkede hirsizlar tacizciler disarda iyiler ve sucsuzlar icerde ben bunu biliyorum
Yatak odasinda oldururse ceza yemezdi. Salonda oldurunce biraz ceza aliyor. Bu ulkede hirsizlik degil hirsizi yakalayan veya ifsalayan sucludur simdiye anlamis olmamiz gerekirdi zaten.
şu durumda cezayı veren hakim kendisi olsa ne ceza beklerdi acaba.
Tabiki ev sahibi belki adam seviyo ondan atladı yazık ya hırsıza
Tabiki hırsız suçlu ama ortada can alma söz konusuysa hapis muhakkak verilir yoksa adamın yaptığı şey meşru müdafaa eger can almasaydı hapse girmezdi
Aslan inine girersen seni öldürmesi mübahtır !
Hırsızdan sonra karısını vursa çok yatmazdi...
Bizim ülkemizde adalet çok malca çalışıyor
benim evede kadın hırsız girmişti..
Öyle bir ulkede yasiyoruz ki adalet yok. S@ktimini ulkede. Kadir de suçsuzdu. Bu da sucsuz.
Asıl suçlu adalet sistemi.
Memlekette adalet yok
Ikisinde de suç yok ki suç adalet, hukuk siteminde
döversen cezası niye öldürüyon
Içeri de boşu boşuna yatacak çok üzüldüm bu kişiye
Hırsız da olsa o da bir insan yazık ona :((
Öldürmese belki kendi ölecek..
Ev sahibi hakki tabiki
Ülkede adalet mi var adalet l hep suçluyu koruyor
Hırsız elbette
#Hükümdar
hırsız suçlu tabiki..
Ölü her zaman haklıdır bunu tartışmayalım 😀
Memelekette suçlu badem gözlü gariban katil
Kadir şeker mevzusu gibi
Hırsız her durumda suçlu. Ne işi var evimde?
Yaşama hakkı , mülkiyet hakkının önünde gelir.
Hukuk sistemini sorgulamak lazım.
Tabii ki hırsız suçlu. Otursaydı evinde
Hırsız.
Securtiy şart
Tabikide adam haklı yani