Evet, kuvvetle muhtemel
Hayır, sanmıyorum
Diğer (Açıklayınız)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

insanlar virüs bitmiş gibi hareket ediyor disiplin şart maske takılmalı kapalı ve hava akışı olmayan yerlerde kısa süre durulmalı. kalabalık ortamlardan kaçınmalı, el ve yüz temizliğine dikkat edilmeli tırnak uzatılmamalı bu da önemli, ortak kullanılan tuvaletlerde klozet temizliğine önem verilmeli
Aynen ya bende bunu çözemiyorum bizler maskesiz bir yere çıkmazken insanlar resmen salmış aşı oldum rehavetine kapılmış...
Medya hep insanı korkutuyor. Grip de bir virüstür. Virüs değil tedaviler öldürür insanı.( hastanede bir grup ilaç verilmesi , diğer normal tedavileri demiyorum) ...
Yani ama insanlarda bıraktı maskeyi mesafeyi...
İnsan psikolojisi bir yere kadar dayanıyor. Ben bırakmadım böyle konuştuğuma bakmayın. Ama genelimiz bıraktı
Maalesef bakalım Omicron'a karşı nasıl olucak...
kapanma olucagini dusunmuyorum artik, oldugu zamanda da bi ise yaramiyor gorduk. sadece gunluk vaka sayisini dusuruyor, yasak bittigi zaman tekrar dalga geliyor. maske takmayanlara ceza vs. olabilir belki.
Bu maske olayı çok önemli ama çabuk bıktık...
Evet kesinlikle kalabalıktan uzak durulmalı net!
Cevap
2Cevap
aşısı var öldürmüyor artık grip gibi düşün grip olduk diye kapanma mı olucak mantığa uyar mı
Valla orası belli olmaz Avrupa'lılarda aşılarını oldu ama kapanıyorlar...
Olmalı bence herkes rahat rahat geziyor dışarıda maske yok mesafe yok bir omicron vakasını da kaldıramayız artık
Aynen hiç bir önlem kalmadı devlette bıraktı kontrolü...
Önlemini almaları gerek. Ama artık millet maskeyi çıkarıyor aşı oldum diye anlam veremiyorum...
Evet çok tehlikeli bir yolculuğa çıktı herkes böyle giderse...
Belirli kapsamalarda yasaklar gelebilir
Bende öyle düşünüyorum...
Bu varyant sanırım 5 milyonuncu varyant cesidi
Belki daha değişikleride çıkacak kimbilir...
Evet, kuvvetle muhtemel
Kesinlikle ya...
zannetmiyorum artık kapanma olacağını..
Umarım olmaz ama olabilir gibi...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?