+1 yılYurt dışındayım gelsede gelmesede umurumda değil artık.
Bir gerçeği söyliyim vaka ve ölüm oranları gerçek değil. Kısaca yaşan söyleniyor ve 8 bin üzerinde hekim ve sağlık personeli istifa etti ediyor. Sadece sağlık krizi değil ilaç krizinede hazır olmak gerek.
Sabrın sonu selamet demişlerdi ben zor durumda kaldığım da şükür o selamete doğru karar vererek ulaştım. Gerimkalan şeyler için ne desem bilmiyorum Allah sonumuzu hayır etsin.12 Yorumla- +1 yıl
Apla sen Muğlada değil mıydın nereye gittin sen benim idolumsun
En İyi Cevaplar
+1 yılYa zaten hepsi tek hastalık her sene adını değiştirip milleti korkutma amaçlı bakın virüs hastalık yok demiyorum. Bu iş şirket kapanır başına has öz ismi konup tekrar aynı kişi tarafından açılır ya onun gibi aynı. Adamlar fabrikadaki insan gücünü azaltıp robot ve makine teknolojisi ile ucuza mal edip pahalıya satmak çip krizi o yüzden öne sürüldü. Virüs çıkalı dünya çapında bir sürü firma battı ya da el değiştirdi para babaları işi kolay yoldan çözüyorlar. Savaşlar artık para teknoloji ve biyolojik silah kullanılarak yapılıyor onlar erken kutladığı için noel kutlamasına yakın virüs çıktı seyahatler ile kolayca dünyanın her yerine yayıldı.
00 Yorumla
- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle günlerce evlere kapanma olmazda. Ama yılbaşı için sokağa çıkma yasağı söylentileri var gibi. Kulaktan duyma bilgilere göre tabi. Resmi bir makamdan tam bilgi gelmedi.
10 Yorumla
+1 yılKorkulacak bir varyant değil korku oyunlarına aldanmamak lazım.
Artık kapanma ile bu virüsün önüne geçilemeyecegi çok net anlaşıldı hatta kapanma sonrası dışarıya akın eden insanlar yüzünden pik yaşanıyor yani kapanma olmaz.. 3.4. .. dozlar gelir en fazla10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Gündem konusunda 904 cevap paylaştı. ekonomi bu haldeyken mi? asla karantina olmaz
10 Yorumla
+1 yılhepsi palavra artık anlayın, yalan dolanla gemi yürütüyorlar milleti izledikçe gülüyorum : ) bu gidişle artmış enflasyon ve kaos kaçınılmaz.
zaten karşılıksız bastıkları dolarlar şişti , balon patlayacaktı salgını kılıf yaptılar : ) milletleri sömürmek için karşılıksız para bastık balon şişti artık kapitalizm çökmek zorunda diyemiyorlar, bu yyüzden günah keçisi çakma salgın zovid olacak.10 Yorumla- Gündem konusunda 501 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle bu açıklamayı dün Meclis tvden sayın bakanımızdan dinlemiştim. İzmir'de 5 kişi ve İstanbul'da 1 kişi'de olmak üzere. Şu an karantina kararları gelmez. Maske ve mesafeye dikkat tabi.+İngilterenin sözde dsöden onay olduğu coronayı bitirecek olan hapı piyasaya sürerler..
10 Yorumla Bu akşam bir prof. açıklama yapıyor. Bir prof dedim kusura bakmasın adını hatırlayamadım ve özür diliyorum. Filyasyon yapılmıyor diyor. Avrupa’da rakamlar artarken bizde düşüyor diyor. Geriye dönüş olur mu bence olmaz yani kapanmayız. Millet yokluktan kırılıyor nasıl kapanalım?
10 Yorumla
+1 yılKafamda deli sorular var açıkçası her varyant için nasıl hemen nasıl ülkeler test kiti üretebiliyor ya da bir test kiti bütün varyantlari nasıl bulabiliyor 🤔
Bugün dışarı çıktım sağolsun yarısından çoğunda maske yoktu millet aşı olunca ölümsüz oluyor saniyorlar herhalde 🤦♂️10 Yorumla
+1 yılGelsin komple kapanmalar asosyal yaşamlar iyice hayattan kopalım yani kıyamet alametleri bunlar artık nolucaksa olsun kafasındayım şu maske zaten canımı sıkıyor işte çalışırken dışarda gezerken zor oluyor.
40 Yorumla
+1 yılTamam 5. Doz geliyor. Yakında haatane dolmasın diye veterinerlere bırakılırız. Araçla bizi toplayıp aşılar ve küpe takarlar. Ulan aşı ve maskeden ne para vurdular be. Tütüncüler bile maske satıyor.
43 Yorumla- +1 yıl
hepsi palavra artık anlayın, yalan dolanla gemi yürütüyorlar milleti izledikçe gülüyorum : )
- +1 yıl
4. Dozunu olanlar da hastalanıyor. Ben domuz gibiyim maaşallah ve sigara da kullanıyorum. üstelik ayazda gece nöbeti tutup, motorla işe gidip geliyorum.
- +1 yıl
ben de öyleyim. ne aşı oldum ne maske taktım dogrudüzgün.
Her gün bir onceki günden daha kötü..
Nerenin cehennemi burası?11 Yorumla
+1 yılhiç sanmıyorum birkez daha kapanmalar olursa bırakın türkiyeyi dünya da ekonomik kaos çıkar dünya belki de 1000 yılın en büyük ekonomik krizine girer devrim olur adeta kapanma olmaz aşı zorunluluğu var
14 Yorumla- +1 yıl
zaten karşılıksız bastıkları dolarlar şişti , balon patlayacaktı salgını kılıf yaptılar : ) milletleri sömürmek için karşılıksız para bastık balon şişti kapitalizm çökmek zorunda diyemiyorlar, günah keçisi zovid olacak.
- +1 yıl
@enteresanbiadam bakalım ne olacak :)) şimdide yeni bir virüs daha çıktı bunun kasıtlı olarak bir oyun olduğu apaçık belli ama emin ol amacına ulaşamayacaklar ellerinde birkaç serveti ile kendi allah sanan zavallı zenginler de tıpkı Mısılı Frevunun, Cengizhanın ben dünyanın tanrısıyım deyip zavallı bir şekilde öldükleri gibi bu ellerinde serveti olanlar da enin de sonunda bu dünyadan göçecek :)
- +1 yıl
şu an dünyadaki toplam servetin %95 kadarı bu firavun elitlerin ellerinde geri kalan %5 lik kısım 7 milyara dagılmış durumda gerisini sen düşün insanların nasıl sömürüldüklerini :D enflasyon uçtu kaçtı alım gücü düştü demeye çok devam eder bu insanla r bunlara savaş açmadıkça. fed in karşılıksız bastıgı dolarların dünyadaki enflasyona etkisini ve insanların alım güçlerinin eriyip gitiğinde oluşacak kaosu görmeyi sessizce bekliyorum :D bakalım bu elitlere sömürü düzeninde sessiz kalıp bu sistemin çarkını döndürerek para kazandıgını sananlar napcaklar o zaman
- +1 yıl
@enteresanbiadam Bilmiyorum bilimkurgu filmlerini hep saçma bulurdum gerçek çıkacak ama emin ol daha da ileri giderlerse dünya da büyük öfke başlar
Çözüm basit çocuklarda olduğu gibi test yapma vaka falan kalmaz
Önceden çocuklara test yapılıyordu sınıflar kapanıyordu şimdi yapılmıyor sınıfta kapanmıyor eğitimde aksamıyor mis21 Yorumla- +1 yıl
hepsi palavra artık anlayın, yalan dolanla gemi yürütüyorlar milleti izledikçe gülüyorum : ) bu gidişle artmış enflasyon ve kaos kaçınılmaz.
zaten karşılıksız bastıkları dolarlar şişti , balon patlayacaktı salgını kılıf yaptılar : ) milletleri sömürmek için karşılıksız para bastık balon şişti artık kapitalizm çökmek zorunda diyemiyorlar, bu yyüzden günah keçisi çakma salgın zovid olacak.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVirüse göre aşı değil aşıya göre virüs buluyorlar. Çevremde iki doz aşı olan herkes Covid oluyor nedense. Birde ağır geçiriyorlar. Adam ağır geçirince sırf aşıya leke bulaşmasın diye bu başka varyant diyorlar. Eee şimdi her her varyant için ayrı ayrı aşı mı vurulacak millet.
11 Yorumla- +1 yıl
hepsi palavra artık anlayın, yalan dolanla gemi yürütüyorlar milleti izledikçe gülüyorum : )
+1 yılokullar kapansa bende hatta hepimiz kurtulsam_k su nalet öğretmenden bıktım ya hep üzerimde baskı kuruyo zaten sırf bu gördüğüm baskılar yüzünden bu hale geldim bide kendisi çocuk gelişimci ama bı BK anlamiyo insanlardan küçüklüğümden beri sosyal hizmetlerde çalışmak istiyordum bı çocuk sahiplenmek istediğim için ondan bu nalet mesleği okuyorum ama yine karşıma mal öğretmen ciktu kurtulmak istiyorum kurtar beni virüs
10 Yorumla
+1 yılKapanmacı tayfa yeni malzeme buldu ya bununla milleti korkutup kapanma istiyorlar. Biraz araştırın bu varyantın bulaşıcılık oranı daha yüksek ama öldürücülüğü 25 kat daha az olduğu söyleniyor yabancı kaynaklarda.
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBiontech aşısının da bu varyant için oldukça etkili olduğunu söylüyorlar. Karantina geleceğini, eskisi gibi olacağını asla düşünmüyorum.
10 Yorumla
+1 yılSon haberlerde korona fakir ülke hastalığı olarak nitelendirildi ya
OMICRON içimizden geçecek bizim.10 Yorumla
+1 yılYemin ediyorum artık Android güncellemeleri gibi oldu. Sıradaki P ile başlar şimdi Covid Pringles varyantı :)
11 Yorumla- +1 yıl
hepsi palavra artık anlayın, yalan dolanla gemi yürütüyorlar milleti izledikçe gülüyorum : ) bu gidişle artmış enflasyon ve kaos kaçınılmaz.
zaten karşılıksız bastıkları dolarlar şişti , balon patlayacaktı salgını kılıf yaptılar : ) milletleri sömürmek için karşılıksız para bastık balon şişti artık kapitalizm çökmek zorunda diyemiyorlar, bu yyüzden günah keçisi çakma salgın zovid olacak.
+1 yılEn son Yunanistan da gorulmustu.. buraya sıçraması beni şaşırtmadı.. lanet olsun... Savaşta yapamadıklarını virüsle yapıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılGelmez. Bak ben geçen hafta arabayla yurtdışına çıktım Almanya dahil bir 10 ülkeden girip çıktım dün gece geri geldim sadece Bulgaristan aşı kartı sordu. Yani bizim ülkemiz bile sormuyor. Herkes boşlamış, kimsede kapanmak için para kalmadı.
00 Yorumla- Gündem konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılBir daha karantina çıkarsa iç savaşa gideriz Allah korusun.
10 Yorumla - Gündem konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılKalabalıklardan uzak durup maske mesafe temizlik ve aşı her şeyin ilacıdır?
10 Yorumla
+1 yılİzmirdeyim babam oldu şu an çok mutlu hatta şifali geldi
10 Yorumla
+1 yılHayır gelmez. Yeni mutasyon diğerleri kadar öldürücü değil çünkü
10 Yorumla
+1 yılGelmez. Çünkü bu yeni varyant öldürücü değilmiş. Eğer öyleyse hepsi bu yeni varyanta döner inş🙏
110 Yorumla- +1 yıl
D-dostum derdin ne?
- +1 yıl
@HalileoHalilei yeni mutasyonun gribe dönüşerek kaybolması derdim. Okuduğunu anlayamıyor musun? Kesinlikle anlamıyorsun😀 virüs ortalıktan pat diye kaybolacak değil. Öldürücü olmayan mutasyona geçiş yaparak kaybolacak.. Bu yeni varyantta öyleymiş. Eğer öyleyse hepsi ona dönsün de kurtulalım. Şimdi de anlamadıysan işaret dili ile anlatayım😀
- +1 yıl
Okuduğumu gayet net anlıyorum, biraz yanlış telafuz etmişsin. Yazdığından "Öldürücü değilmiş eğer öldürücüyse hepsi o varyanta döner inş" gibi bir anlam çıkardım. O yüzden derdin ne dedim. Değilmişten sonra virgül katmış olsan ya da hiçbir noktalama işareti katmamış olsan doğru anlardım 😅. Neyse derdin kötü bir şey değilmiş.
- +1 yıl
Bu arada farkındaysan hiç hakaret edilecek bir şey yazmadım, halen anlamıyorsan işaret diliyle anlatim demen düşük ıqlu olduğuma bir gönderme ve bu benim değil senin ıqnu belli etti teşekkür ederim.
- +1 yıl
@HalileoHalilei yoo gayette imlaya uygun yazdım. Virgüle gerek yok.
- +1 yıl
🤣🤣🤣 evet virgüle gerek yok ama noktaya da gerek yok o yüzden yanlış oldu neyse tartışmaya değmez
- +1 yıl
@HalileoHalilei görüşüme atlanılmasından hoşlanmam. Bunun tepkisi olabilir
- +1 yıl
@HalileoHalilei ayrıca bsna noktalama imla dersi vermen hadsizlik.
- +1 yıl
Görüşüne atlama gibi bir durum yok. Doğru anladım diye yazdım ve yanlış anladığımı görmüş oldum. Ayrıca imla dersi vermedim neden yanlış anladığımı söyledim. Sen her yorum atana hakaret edersen, her yorum atan da sana laf çarpar. Neyse ablam daha da uzatıp soruyu soranı rahatsız etmeye gerek yok iyi günler.
- +1 yıl
"Doğru mu anladım diye yazdım" olacak yazarken eksik yazmışım.
+1 yılGelmesin bir zahmet. Doğru düzgün bir eğitim almak istiyoruz artık.
10 Yorumla
+1 yılUmarım gelmez gelirse de eğer tüm esnaflara belli miktar para vermeleri lazım. Ülkenin hali ortada
10 Yorumladelta varyantında bir şey olmadı omicronda hiçbir şey olmaz.
10 YorumlaTam sormayı planlıyordum bende bunu erken davranmışsın😄
Corona da aynı bu şekil başlamıştı😷10 Yorumlaİsterse megatron varyantı gelsin hiçbir kapanma yapılmaz.
10 YorumlaGündem konusunda 878 cevap paylaştı. Omicron ne ki bizde okunmuş 4. doz yaparız hiç bisey olmaz 🤣🤣
10 YorumlaNe ara geldi lanet olası varyant buraya...
Demekki kapatacaklar gene..
Sokak yasakları geliyor..
Oyun belli23 Yorumla- +1 yıl
Olan gene biz işçilere oluyor
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılO ne ya yakında biz mutasyon geçireceğiz o olacak bu da yeni bir şeu mi
21 Yorumla- +1 yıl
Zombi olursam hepsini
- Gündem konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok bulaşıcıymış muhtemelen yeni kararlar alınacak.
10 Yorumla
+1 yılverilmesi lazım ama bu sağlık bakanı patronundan emir almadan bir halt yemez. zaten kendi ağzı ile de bunu söyledi. olan yine bu millete olacak.
00 YorumlaGörülmesi normal zaten. Hiç şaşırmadım. Diğer varyantlar gibi bu da geldi..
00 Yorumlaaşi olcak herkes bende oldum asi olursunuzsa gelmez bence
00 Yorumla
+1 yılbütün ülke virüsten kırılsa yine önlem alınmaz artık
00 Yorumla
+1 yılİnşallah gelmez ya neydi o öyle allah korusun bir daha yaşatmasın
00 Yorumlagelmezse mq hukumet milleti besinci sinif imsan yapti nasil olsa ölsek de kurtulsak su iblislerden
10 Yorumla
+1 yılOmicron s-k-m coronayıda ha bire bir bok türüyor ya
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçoğunuz evden çıkmadan yaşıyorsunuz zaten
burdakilere hiçbişey olmaz00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarantina kararları gelebilir. Ama okullar bence kapanmamalı. Karantina kararı okullar için gelmemeli.
10 Yorumla
+1 yılGelse de okullar kapansa
21 YorumlaYaa görülmüş mü yeni kararlar gelebilir
20 Yorumla
+1 yılİnsaAllah gelir. Aşırı hızlı yayılan bir varyant.
20 YorumlaKeşke gelse ama yok hepimizin ölmesini istiyorlar
20 Yorumla
+1 yılHayır 6 Kişi işe değil 1.000 Kişi olursa
10 Yorumla
+1 yılTopluca ölek virüslerde takılsın kendi hallerinde
10 Yorumla
+1 yılİnş okullar kapanır başka bişey istemiyorum 😂
10 Yorumla
+1 yılÜniler online olsun gerisi beni bağlamıyor 😅
10 Yorumladikkat edilmeli özellikle kapalı yerlerde
10 YorumlaHaydi bakalım eğlence başlasın
10 Yorumla