- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen asiyeyi de suçlamıyorum pitbulları da bu hayvanları başı boş bırakanları suçluyorum bu hayvanları hırçın yetiştirenler daha suçlu. Birde sanki bu olay oldu diye hayvanların hepsini kafeslere tıkacaklar. Oda var bile beni rahatsız ediyor. Ülkede barınaklarına bakıyorum da daha önce haberlerde okuduk bu hayvanlara oralarda kötü davranıyorlar aç bırakıyorlar. İnsanların hayvanları hırçın hale getirmesinin cezasını iki heves edip sokağa atmaların cezasını yine hayvanlar çekiyor. Hayvan insana zarar verdiğinin on katını insan insana zarar veriyor. Bence bazı insanlar içinde barınak yapalım bir daha salmayalım. Asiye için üzüldüm keşke böyle bir şey yaşanmasa idi. Hayvanları koruma derneği ne sebepten açtı bilmiyorum.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
SoHayKo derneğini bilir çoğu insan herhalde. Dava açma sebepleri, çocuğun zaten eskiden o köpeklerle de çok içli dışlı olduğu, fotoğraflarının bile olduğu, o gün saldırı anında kamera kaydına bakıldığı zaman Asiye kızımızın köpeklerle oynaya oynaya basket sahasına girdiği görülüyor. Yani köpekler de Asiye de birbirine alışık. Ama köpekler içgüdüsel hareket eder neticede. Bu konuyu detaylı anlatmayayim. Uzatmaya gerek yok. Açıkçası iki taraf için de çok üzgünüm. Ama anne babanın da ihmali çok. Köpekler basket sahasına gezmeye gidiyor. Asiye onlarla oraya giriyor. Asiyenin anne babası ise piyasada yok. Çok tuhaf açıkçası. Ve bu olay yüzünden sokaktaki çoğu canlı toplatilmaya başlandı. Barınak çağrısı yaptı Cumhurbaşkanı. Ama barınağa giden köpeklerin halleri genelde içler acısı oluyor. Ölüme terk ediliyor ya da dağ başına atılıyor. Ya da cesetlerini çöp gibi izbe bir yere atıyorlar. Belediyeler düzgün kısırlaştırma sistemi yapmadığı için başıboş üreme gerçekleşiyor. maalesef bunlar çözüm değil. Ben asiye için çok üzülüyorum. Ama suçlu inanın ne köpekler ne de Asiye.
10 Yorumla
u +1 yılBu hayvan haklarını koruma derneğindeki üyelerin hepsini o pitbull ile bir odaya kapatıp, kapıyı ne olursa olsun açmayacaksin, onlar insan olamazlar. O dernektekilerin hepsi korudukları hayvanlara dönüşmüş yazık... Bir çocuğun canını hiçe sayıp birde dava açıyorlar. Hani insan sevgisi nerede? insan canının hiç mi değeri yok? Allah kahretsin onları, onlar insan olamaz onlarda vicdan yok onlarda insan sevgisi yok...
Pitbullar ve saldırgan tüm köpekler aslında sahipleri onları nasıl yetiştirirse öyle olurlar. Saldırgan yetiştirirlerse saldırgan olurlar, uysal yetiştirirlerse uysal olurlar. 2 yıldan fazladır dişi bir pitbull ile birebir temastayim oyunlar oynuyoruz, rahmetli arkadaşım onu saldirgan yetistirmedi ve kediden farkı yok çünkü uysal olmasını tercih etti...21 Yorumla- +1 yıl
Ağzına sağlık
+1 yılBizim de adimiz gundeme gelsin demişler resmen. Aile acili zstem
11 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Haklılar, haklıyız. Gerekli ve yüklü bir miktarda maddi destekte de bulundum. Sokak hayvanları sahipsiz değildir. Kötü sahipler yazık ediyor bu hayvanlara. Wat için 2 sene Amerika'ya gittim asla salgırgan değiller. Bebeklerle beraber büyüyor bu hayvanlar. Sahibi kötü diye bunun cezası tüm sokak hayvalarına kesilemez. Kısırlaştırılmasının ardından aşı ve mama tedariği sık sık yapılırsa ortada oluşacak sorun en aza indirgenir. Tehlikeli köpek yoktur. Herkese inat sonuna kadar hayvan haklarını destekliyorum. Sokaktaki masumların hiçbir suçu günahı yok. Bedel ödemesi gereken bu masumlar değil sahipleridir sokakta ki canlar hiç değildir. Altına g*vşek g*vşek yorum yazmayın çok ağır konuşurum. Mal değil can bunlar. Keyifleri istiyor diye o barınaklarda telef olmayacaklar. Hayvana uygulanan şi*dete t**avüze susanların mı vicdanlı olası tuttu şimdi. Sahipsiz değil bu yavrucaklar
15 Yorumla- +1 yıl
Aile ztn üzgün nasıl dava açabiliyorlar
- +1 yıl
Sokak hayvanları konusunda haklı olabilirsn fakat pitbul siz ne derseniz deyin tehlikeli bir köpek güzel de yetiştirilse saldırma ihtimali az da olsa var köpek yetiştiren insanlar bile pitbullun doğasında kendini koruma iç güdüsüyle her ne olursa olsun saldırma ihtimali olabileceğini söylüyor hayvanlara bile saldırıyorlar burada dava açmaları gereken aile değil pitbullun sahipleri aynı şekilde snn çocuğuna aynı saldırı gerçekleşseydi ve başkaları acılı durumdayken sana dava açsaydı ne hissederdin
- +1 yıl
Değiller. Ben İstanbulun biraz kırsal kesiminde yaşıyorum. Şehir merkezlerinden köpekleri toplayıp buraya bırakıyorlar. Ben her gün sokağa Allah'a emanet çıkıyorum. Çok köpek var, grup halinde dolaşıp kavga ediyorlar. Havladıklarında aklım çıkıyor. O hayvanlar aç, kışın yemek bulamıyorlar. O g***zekalı dernek keşke o davaya para yatıracağına barınaklara mama yardımda bulunsa? O küçük kızı ısıran bir pitbul tamam mı? Canavar. Nasıl bazı insanların sokakta dolaşmaması gerekiyorsa o tür köpeklerin de dolaşmaması gerekir. O KÖPEK BANA SALDIRDİĞINDA, ÖLDÜRDÜĞÜNDE HAYVAN HAKLARI BENİM CANIMI GERİ VEREBİLECEKSE BUYURSUN O ZAMAN. Kaldı ki ben hayvan severim. Kapımda 10 tane kedi besliyorum senelerdir. Ama cins köpekler konusunda tavrım sert.
- +1 yıl
Öncelikle hiçbir köpek (hayvan) can avatar değildir bu konuda bir anlaşalım bence. Bunları söylüyor olmam çocuğa üzüldüğüm anlamına gelmiyor. Ülkemizde şiddete meyilli insanlar tarafından vahşi yetiştiriliyor. Bakın bu ne demek suç hayvanda değil sahibi olacak aşağılık varlıkta. Sonrasına geçelim hadi o köpek saldırgan yetiştirildi ağızlık takılması gerek. Bakın yine suç sahibinde. Bir hatanın bedelini tüm insanlar çekmiyorken sırf acısını anlatamıyor diye sokaktaki o masum canlar ÇEKEMEZ. Irk yetiştiriciliği engellendiği takdirde esas canavar olan insanoğlu da bu hayvanları "saldırgan" yetiştiremez. Ha bir de Lavinya seni bir insan öldürdüğünde insan haklarının o kişiye yeterli cezayı vereceklerinden emin olman üzücü açıkçası. Denklemi tamamlarsak hatanın bedelini sokak hayvanlarının çekmesine karşı bir politika doğrultusunda açıldı o dava çocuğa oh olsun diye kin güttükleri için değil. Acılı olup olmamak doğruyu ve adaletli davranmak gerektiğini değiştirmiyor. Şunu da söyleyeyim değil ben ve benim çocuğum insanlığın yarısı şu canavar dediğiniz hayvanlar yüzünden yok olsa yine de bunu savunacağım. Mesleğinde yeni bir avukat olarak pekala ilgilendiğim bir konu. Iyi günler.
- +1 yıl
Ben beş yaşındayken dedemi bir hayvan parçaladım kimse dedemi köpeğin elinden alamadı. Pitbul değildi. Aç bir köpekti. Ben dedemin vücudunun her yerinin sargılı olduğunu hatırlıyorum. Rahmetli iki yıl sonra vefat etti. İki sene önce -hani önceki yorumumda bahsettiğim gibi, şehirdeki köpekleri buraya atıyorlar demiştim- okuldan dönerken bir anda köpek üzerime koştu. Hayatımda bu kadar hızlı koştuğumu hatırlamıyorum. Kaldı ki dengemi kaybedip yere yuvarlandım. Eğer arabayla abi oradan geçmeseydi orada beni paralayacaktı. O yaşındaydım okuldan çıktığımda bir köpek 10 yaşındaki çocuğun gözünü çıkarmıştı. Bunlar sadece benim şahit olup yaşadığım vakalar. Ben cani değilim. Ben sadece onların kışın barınaklarda beslenmelerini istiyorum. Ve bilgisayar mühendisi adayı olarak sosyal medyadan sesimi duyuracağım. Ha bunu yaparken sokağa mama da koyacağım. Çünkü biliyorum. Her şey sosyal medyadan artistlik taslamak ile olmaz. Hayvan seviyorum deyip dokunamayan, yazın kapısına bir tas su koymayan, kışın bir tas yemek koymayan insanları Allah'ına kavuşturmaya devam edeceğim. Saygılar.
+1 yılŞaka yapıyorlarmış de lütfen
Ne alaka ya aile zaten acılı küçücük çocuğun hali harap o çocuğun psikolojisi kimbilir ne zaman düzelecek
Toplansın tabiki böyle köpekler onla bunla uğraşacaklarina çok seviyolarsa hayvanları onların yaşam alanlarını güzelleştirmeye uğraşsinlar
Benim ödüm kopuyor dışarda başı boş bir sürü köpek dolaşıyorda13 Yorumla- +1 yıl
Maalesef gerçek
- +1 yıl
Amaçlarının hayvanlar olduğunu düşünmüyorum
- +1 yıl
Çok şeyler söylemek isterdim ama susuyorum
+1 yılAnlamadim kim kimi dava etmiş eğer hayvan derneğiyse oha ya pitbul bu lan küçücük kız cani derdinde bunlar hayvanlar kimse kusura bakmasında insan sağlığı herşeyden önde gelir ama eğer hayvan haksiz yere şiddet var ayni şekilde ceza almali
21 Yorumla- +1 yıl
Asiye kızımızın hayatını tehlikeye atan hem de binlerce masum köpeğin zalimce barınaklara toplatılmasına neden olan Asiye'yi ihmal eden aile ile ilgili Dernek olarak şikayetçi oluyoruz" ifadelerini kullandı.
- Gündem konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yıldava açmalarının asıl sebebi sponsorlardan aldıkları arpaları kesilmesin önüne geçmesinler diye açıldı bu dava hükümete diş geçiremeyince gariban aileye sardılar bunlar hayvanseverlik adı altına ibandan para toplayıp nerelere harcandığı bilinmeyen kurumların saçmalaması gerçekten o ibandan topladıkları paralar hayvanların ihtiyacına mı gidiyor ben zannetmiyorum ailesine dava açsalar ne olacak arkalarında Hükümet var savcılar hükümetin elinde dosyayı okumadan fırlatırlar :)
30 Yorumla - Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBu hayvanlar koruma dernegi de tipki Türk tabipler birligi veya barolar birligi gibi olaya siyasi gözle bakiyorlar bence. IBB nin adalarda ki atlarin kaybolmasinda sessiz kalmislardi hatirlarsak.
Gecen gun Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdoğan tehlikeli ve basi bos hayvanlar toplatilicak gerekli barinaklara yerlestirilecek deyince nevirleri döndü.
Buna sebep olarakta bu kucuk kizin ailesini gordukleri icin o aileye yukleniyorlar simdi.10 Yorumla Haklı değiller evet köpekler de bir can ama o köpek bir canliyi yaraliyorsa saldirgansa sahibi varsa sahibi hatali eger sadece sokak köpegi ise belediyeler hatalı sorumsuzca davranilmis aile hem madur hem de dava aciliyor hayvanlara bakamiyorsaniz gerekli tedbiri alamiyorsaniz bu o kisilerin sucu aile cocugu ihmal etmis mi bilmiyorum ama bu da dernegin dava acabilmesi için bir bahane degil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPitbull sahiplerini kınıyorum. Bırakın çocuğu size saldırsa sağ çıkamazsınız orada millet müdale ediyor heryer kan çocuğu çöp torbası gibi omzundan tutup alıyor. Ailenin sorumsuzlugu vs vs değil pitbull köpeği bu şekilde salık ortalarda dolaşmamalı. İkinciside bu olayın tüm hayvanlara mal edilmesine çok üzüldüm..
30 YorumlaHaklılar hayvanın doğasında var saldırmak çocuğu Pitbull'un yanına götürüp fotoğraf çektirmek nasıl bir mantık
223 Yorumla- +1 yıl
Olay daha sonra oluyor
- +1 yıl
- +1 yıl
@BuzlarTrileçesi
hakaret etmeyin boş yere kimseye ama üzücü insanların yüreği yanmış bunlar dava derdinde bu derneğimsinin kız umurunda değil açıklamasında köpekler için dava açtığını belli ediyorlar köpeklerden ne faydaları varsa artık barınaklar iyi değil evet ama sokaklar da iyi değil hem insanlar için hem onlar için barınakları iyileştirmeye baksınlar bu karda kışda hayvanlar aç sefil halde nasıl yaşayacak bunlar nasıl bir manyak ya dün gördüm kanserli kedi ama görsen ölmüş gibi duruyor iyileşmesi için bağış topluyorlardı kedinin ahı gitmiş vahı kalmış biraz bak sayfaya görürsün o kedinin halini - +1 yıl
@BuzlarTrileçesi ya bi boş ver git grzkl UDİxon2 aile çocuğu pitbulun yanına fotoğraf çektirmeye götürdükten sonra pitbul saldırmış neyle alakası var
- +1 yıl
Geçenlerde köpeğiyle bakkalın önüne gelen bir adam yüzünden bakkal sahibin iki-üç yaşlarındaki çocuğu parçalandı. O da mı resim çenkiliyordu? İnternette yazsan sayısız haber bulursun daha. Köpeğin suçu değil zaten, o köpeği orada barından, barınmasına izin veren insanların suçu
- +1 yıl
@BuzlarTrileçesi
köpekler sebepsiz yere saldırmış nedeni olmadan bir anda kızıp dalmışlar kıza bu hayvanlar tehlikeli zaten hele ki iki tane ailesi de sorumsuz olmamalı bu kadar ulan tüp bebekle dünyaya gelmiş kızcağız onu örümcek ağı gibi sarmalaman lazımdı - +1 yıl
Çocuğun oynadığı yer zaten site. Bir sitede başıboş ağızlıksız, tasmasız pitpulun ne işi var. Çocuk kendi sitesinde dışarı çıkamayacak mı bu köpekler rahatça gezsin diye. Ayrıca yanında ister anne baba olsun. Pitbull yine saldırır. Koca koca adamlar alamıyorlar elinden. Bir kere kafası attı mı bir daha durdurulamayan bi hayvan. Hiç bir köpeğin ısırmadığı bi teknikle ısırıyor ve tamamen öldürme odaklı yaklaşıyor. Sahibini bile dinlemeyen bir köpek. İlla 4 yaşında çocuğu mu ısırması lazım. 40 yaşında adamı da ısırsa bu köpeklerin ortalıkta yeri yok
- +1 yıl
yok onu gördüm de fotoğraf eski mi yoksa o anda mı çekildi aile yok diye biliyorum o esnada yanlış biliyor da olabilirim. Ya zaten bu hayvanlar tekinsiz psikopat normal bir tür değil hep söylüyorum bunu dövüş köpeğinden bekçi köpeği olmaz. Bu hayvanlar aile ortamında olmaz abi alacaksan k9 al dogo al bunun gibi değil onlar daha sadık
- +1 yıl
@BuzlarTrileçesi
Aynen öyle normal hayvan değiller itaat falan etmiyorlar kolay kolay sahibinde de zaaf gördüyse sahibi onu kızdırırsa sahibine bile saldırabiliyor. Yıkım amaçlı üretilen bir köpek itaat etmesi için değil. - +1 yıl
@BuzlarTrileçesi
bir tane de değil ki bu arada iki tanesini sen o vücudunla nasıl tutabileceğini sanıyorsun ki birini bile tutmak zor zaten ikisini hiç tutamazsın o tıfıl pitbullar araba bile çekiyor - +1 yıl
ailesinin de hatası var o köpeklere niye güvenirsin ki bir değil iki tane orada o insanlar olmasa o kurye çocuk olmasa ne olacaktı düşünebiliyor muyuz ailesi de sorumsuz davranmış o kadar çocuk bekle sonra da çocuga sahip çıkma site yöneticisi de uyarmış kadını dikkatli ol demiş bu köpeklere karşı ama kadın dinlememiş ki
- +1 yıl
pitbull değil sadece aslında rotweiler doberman ve bu başka yasaklı var mı bilmem bu saydıklarımın şehirde işi olmamalı abi apartmanda köpeğin işi ne ayrıca ben şehirde çok elzem olmadıkça köpek beslenmesini doğru bulmam köpek seni şehirde neyden koruyacak ki? geniş bahçeli müstakil evin yoksa alma köpek falan köyde olsan domuz kurt çakal bilmem ne dersin ama burada ne yapacaksın köpeği allasen ya
- +1 yıl
@yudummsuu geçenler de bir pitbull dinlenen zararsız bir ata saldırmıştı at da pitbulla fotoğraf çektirmek istedi herhalde
- +1 yıl
aileden çok sahibinin ihmali var pitbull evet dediğin gibi saldırgan hayvan ne zaman saldırcağı belli olmaz genel olarak pitbulun sokağa salınması hata bence kendinden güçsüz herkese saldırabiliyor yaşlı çocuk diğer hayvanlar vb
- +1 yıl
Ayrıca burada suçlamanız gereken aile değil sahipleri
+1 yılDeğiller. Ben her gün sokağa Allah'a emanet çıkıyorum. Çok köpek var, grup halinde dolaşıp kavga ediyorlar. O hayvanlar aç, kışın yemek bulamıyorlar. O canım dernek keşke o davaya para yatıracağına barınaklara yardımda bulunsa?
20 Yorumla
+1 yılhayvanları korumak gerek o anlamda onalrı almamak bakmamak ve birileri korumadı saldırmasına mani olmadı diye soyunun tükenmesini engellemek açısından hukuki olarak bilmiyorum ama bi noktada olabilir. yine de katılmıyorum dava köpeklerin sahiplerine açılmalıydı. çok saçma ortada can kaybı cana zarar verildiyse neden koruması yok ve hayvanlar bedelini ödüyor? hayvanları koruma derneğide bi noktada yanlış yapıyor.
00 Yorumla
+1 yılNe haklılığı o çocuğun durumu travması kalıcı beden ve ruh sağlığı ne olacak bide böyle boş beleş tuzu kuru davranmıyolarmı ozaman o akıl küplerini pitbul ya da bir kaplan kafesine atsınlar bakalım ne oluyor
10 YorumlaHayır değiller o küçük kız da sahipsiz değil gerekirse ülkecek sahip çıkarız bu kıza olmadı o dernek yöneticilerine de aynı deneyimi yaşatırız bakalım o dernek binasından bir daha içeri giriyorlar mı?
20 Yorumla
+1 yılAnlamadım? Saldırgan köpek çocuğun yüzünü parçalıyacak ve bide dava mı? Çocuk bide tüp bebek. Günah yazık ya!! Hayvanları seviyorum tabii ki ama hiçkimse burada gelipte savunmasın. Pitbull saldırgandır geni böyle. Çocuğa üzüldüm Allah şifasını versin Amin. Eğer hayvan besliyorsanız sorumluluğunu alın dışarda çocuklar ve fobisi olan insanlar var Ağızlık takın.!! Eğer bukadar hayvan düşünüyorlarsa kendi çocuklarını koysunlar pitbullun önüne koyarlarmı? Hayır!!
20 Yorumla
+1 yılAsıl bir Habermi?
Ona bakmak lazım.
Pitbull Hayvanları Kanunlar gereği Yasak.
11.500 TL Cezası var.
Hiç bir şey çıkmaz20 Yorumlaİşte türkiyenin hali hayvan kadar değerimiz yok okadar hayyvvaan dostları geçmiş olsun dicene dava açıyor küçücümüze
20 YorumlaGündem konusunda 878 cevap paylaştı. O dava açanları bir gün o pitbullarla aynı kafeste tutsunlar kararları değişmezse sıkıntı yok bence
30 Yorumla- Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayvanları koruma derneği ne iş yapar diye merak ediyordum. Bu kadar vahşi hayvanlara sahip çıktıklarını görünce üzüldüm.
10 Yorumla Gündem konusunda 322 cevap paylaştı. dava açanların çocuklarına da aynısı olunca kendilerine dava açsınlar
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe yapsalar haklılar. İnsan canının kıymetini arka plana atan herkes bu vahşetten ve bunun gibi binlercesinden sorumludur.
38 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen aile derneğe dava açtı zannettim. Bu dernekler harbiden aptal mı ya. Bir çocuğun hayatı mahvoldu. Ailenin hayatı mahvoldu. Siz kimsiziniz, neye göre hangi sebeple dava açıyorsunuz
- +1 yıl
çocuk umurlarında değil bakma yalandan duyar kasıyorlar asıl dertleri köpeklerin toplatılması evet hayvanlara da yazık günah onlara iyi bakılsın ama sokakta da iyi yaşamıyorlar ki bir sürü dert var sokakta adam gibi bir prıoje üretseler biz de bütçemiz kadar destek verelim bunlar anca milleti sömürür başka da bir şey yapmazlar. Bu ülkedeki her ideolojinin içinde radikaller var
Cevap sahibi+1 yılMilletin parasını neye yatırdıkları belli değil. Kuru sıkı bi hayvan seviciliği var. Böyle sevgi mi olur. Biri can diğeri ne
Cevap sahibi+1 yılAile kıza sahip çıksa kendine nasıl sahip çıkacak. Pitbull anneyi ısırsa, babayı ısırsa o çocuk yetim kalacak. İnsanlar kendi sitelerinde rahatça dolaşamayacak mı
Cevap sahibi+1 yılMesele o buna sahip çıkamamış, bu bunu koruyamamış değil. Bu mesele kökten halledilmesi gereken bir mesele.
Fikrim yok haber izlemiyorum ama haberi bu kadarıyla öğrenmek bana ne saçma bir davaymış dedirtti
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTamam hayvab haklari hayvanlari koruyalim da hic birsey insan hayatindan kutsal degil insana saygi hayvandan daha mi degersiz
20 Yorumla
+1 yılPardon da ne hakla dava açıyorlar?
41 Yorumla- +1 yıl
Asiye kızımızın hayatını tehlikeye atan hem de binlerce masum köpeğin zalimce barınaklara toplatılmasına neden olan Asiye'yi ihmal eden aile ile ilgili Dernek olarak şikayetçi oluyoruz" ifadelerini kullandı.
+1 yılPitbull asiye ateşinailesinin miydi?
22 Yorumla- +1 yıl
Hayır değildi site sakinlerinin
- +1 yıl
Anladım bence haksızlar evet köpeğin doğasında böyle ama orada ağizligi olmadan dolaştıktan bir başka site sakini acicaksa ona acsaymis
Gündem konusunda 2b cevap paylaştı. Demek o köpeklerin sahibi hayvanları koruma cemiyeti üyesi.
00 YorumlaEvet çok üzüldüm onun yerinde hepimiz olabilirdik
12 Yorumla- +1 yıl
Asiye umarız eski sağlığına kavuşur
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçekten bu dernekte dava açan kim varsa hepsini Allah bildiği gibi yapsın
10 Yorumla
+1 yılKopekleride sahipleride gebersin inşallah.
40 Yorumla
+1 yılHaklı çok ama çok haklı
10 Yorumla
+1 yılHaklılar
21 Yorumla- +1 yıl
olayda kızın ailesi mi suçlu?
+1 yılBunlar kafayı yemiş
11 Yorumla- +1 yıl
Ailenin ihmali olduğuna inanmıyorum zaten çocuk daha önce köpeklerle oynuyormuş. Burada ihmali olan kişiler pitbull'a ağızlık takmayanlar.
+1 yılErdoğan bunların hakkından gelir dernekmiş
10 Yorumla
+1 yılHayır değiller
10 Yorumla
+1 yılNe bu şimdi ne alaka
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem