Hatay’ın İskenderun ilçesinde Berfin Özek (21), 2 yıl önce asitli saldırı sonucu yüzünden yaralanmasına neden olan eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik (23) ile evlendi. Bana bu olay nedense Bergen hatırlattı. O da her seferinde affetti en sonunda kurşunla öldürüldü.
Berfin Özek, yüzüne kezzap atan eski sevgilisiyle evlendi! Siz yüzünüzü kezzapla yakan katilinizi affedip onunla evlenir misin?
Bu haberi çok önceleri iddia olarak duymuştum, şimdi ise harbi harbi evlenmiş bana bunu yapanla evlenir miydim bunu Bergen'in bir şarkı sözüyle söylemek istiyorum ;
Bunu yapacağını 1 yil önce kendisi söylemişti zaten. Şaşırmadım o yuzden. Koşa koşa gidip kezzapçısıyla evlenmesi çok ilginç gerçekten. Onu seven ve destekleyen herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Dilerim akıbeti bergen gibi olmaz. Umarım mutlu olurlar. Ne diyeyim. Bu olay bana nedense kadir şeker davasını hatırlattı.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Berfin Özek, yüzüne kezzap atan eski sevgilisiyle evlendi! Siz yüzünüzü kezzapla yakan katilinizi affedip onunla evlenir misin?