1 yıl önce sevgilisi tarafında yüzüne kezzap atılarak tanınmaz hale gelen kadın, şikayetinden vazgeçip adamı hapishaneden çıkarmisti bugün de o adamla evlenmiş.. Yıllarca bu ülkede kadın haklarını, kadınlara yapılan zorbalığı konuşan özellikle feministler, ne diyeceksiniz? -TED BUNDY adlı kadin seri katiline, sırf yakışıklı ve karizmatik diye tutuksuz yargılanmasi için hakime yalvaran eylem yapan kadınlar.. -2 kadını acımasızca öldüren ümitcan Uygura aşk mesajlari gönderip, kadın da haddini bilseydi diyen KADINLAR!! -Hatayda sevgilisi tarafından Bicakli saldırıya ugrayan kadının, polislere tutuksuz yargılansin diye kendini yerden yere atması.. Kadınlar gül mü gerçekten?
Berfin Özek kendine cehennemi yaşatan adamla bugün evlendi?
İşte dünya böyle bir yer. Çok doğru bir söz vardır "Deveye diken insana ***en yarar". Maalesef bu dünyada kötülük yapanlar sevilir ve kötü insanlar hep bir şekilde aklanır. Ama kimseye zararı olmayan insanların da yüzüne bile bakmazlar böyle iğrenç bir dünya. Aslında iğrenç olan insanlar.. Hayvan bile kendine zarar veren başka bir hayvana acımaz affetmez. Ama aptal insanoğlu affeder..
Kadınlar aslında MAZOŞİSTtir. Yani acıdan keyif alırlar. Buna hala anlamayan erkekler var. Sevdiğiniz kadına gülüm gülüm diye yaklaştığınız sürece onlar da Ümit Can Uygun gibilerine kaçarlar. Bunun ispatı da yukarıda, güzelce yazmışsın. O yüzden hemcinslerime söylüyorum kadınların dediği duygusal, romantik erkek olmak sadece size söylenen en büyük yalandır. Aklınızı başınıza alın.
Ya abicim evet işte, anlatamıyorum bende 50 defa yazdım buraya, gerek soru gerek yorum olarak.. içgüdülerinin kabul ettiği erkek modeli hariç (maskulen bir karakter ve sağlıklı sayılabilen fizik. kas geniş omuz vs) dışındakileri erkek olarak dahi görmüyorlar.