Müge Anlı ile Tatlı Sert programında eşinin pideciye kaçması üzerine sinir krizi geçirerek kendini yerlere atan ve "Beni 4-5 defa aldattın, affettim. Dön gel, yine affederim" diyen Serkan Kıyak, depresyona girip canına kıydı.
32 yaşındaki Serkan Kıyak, ikamet ettiği Durak Mahallesi Hoca Tahir Efendi sokağındaki evinde kendini asarak intihar etti. Yetiştirme yurtlarında büyüyen ve 2 yıl önce görücü usulü ile evlendiği eşinden bir yaşında da çocuğu olan Kıyak'ın eşinin pideciye kaçması nedeniyle bunalıma girdiği öğrenildi.
İlk kez programa çıktığında çok üzülmüştüm adamın hâline. Karısı defalarca aldatmış ama o hep onu affetmiş çünkü görmediği aile sıcaklığını karısında görmüş. Tüm hayatı karısıymış. Umarım bu vicdan azabıyla ömür boyu yaşar o kadın. Allah rahmet eylesin.
Müge Anlı'da eşinin pideciye kaçtığını öğrenmişti! Serkan Kıyak intihar etti. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Çok üzülmüştüm bu adamın haline yazık yerlere kapanmıştı ağlamıştı. Bu masum insanların ağlamasına hayatına son verecek hale gelmesine sebep olan herkesi ömür boyu vicdan azabıyla baş başa bırakıyorum.