Şu saatten sonra seçim olsa bile ülkenin toparlanması en az 5 6 yıl bilin istedim?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 kere bile olsun oy vermedim. Oy veren insanlarla da arkadaşlık kurmadım, kurmamda. Bu saatten sonra bu pisliklerin peşinden gidene de acımam. Bu kardeşim devlet düşmanı olduğunu anlamaları için daha ne kadar devleti batırmaları lazım?
bir bok biliyormuş gibide ülke batı havası. dolar çıkıyor buda tüm ürünleri zamlandırıyor burdas bir sorun olduğu gerçek ama ülkenin battığı bir enkaz olduğunu iddaa etmek mallıktan öte. sıfır araç bulunamıyor bir arkadaşım özürlü indiriminden almak istiyor arç yok kimse maval okumasın heleki muhlefetin lafı ile ülke battı diyen troller hiç havlamasın.
Cevap
8Cevap
Akp ye oy verende akıl yok dinin altindan yolsuzluk yapip kitap gosterip pudra sekeri icenler toplulugu bu halk bu saatten sonra dinci bir partiye oy vermez yeter artik bu neymis arkadas nerede mal var akp li
Anasını zikti ülkenin ne ekonomi bıraktı ne devlet yönetimi bıraktı ne demokrasi bıraktı anasını zikti Y ve Z kuşağının hayatını çaldı Amınna koydu
Vermem. Verenler de hangi sebeple veriyor anlamıyorum dolar 11 lira Euro 12 lira, ülke mülteci kaynıyor, can güvenliğimiz bile yok doğru düzgün
Benim akrabalarım kötü akpartili. Eyt yasasindan dolayı hepsi chp ye oy verecek
@Ergun7741 Vermez. Bütün sulale anlaştı eyt yasasini cikarmadiklari için oy vermeyecekler. Hepsi chp iyi parti arasında oy verecek
@Ergun7741 chp söz verdi ak parti gündemimizde yok dedi. Milyonlar bu yasa sebebiyle akp liler dahil chp ye oy verecek
oy kullanmama kararı aldım
Hayır asla
En az 50 yıl
Seve seve
inadına ak parti
Evet. Asla vazgeçmem
verecem akp ye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?