Biliyorum çook saçma gelicek ama sizden ricam sorgulamayın🙏. Saydığım özellikte biri cumhurbaşkanı oldu oy verir misiniz.
1-) lise itibariyle bütün eğitim ve öğretimini %100 burslu yurt dışında dünyanın en iyi okullarında okumuş
2-) Kimya mühendisi
3-) ilacı bulunmaz denen bir hastalığa ilaç bulmuş atıyorum otizm
4-) bu ilaç sayesinde dünyanın en zenginleri listesine girmiş ama önceki hayatıyla aynı hayatı yaşıyor
5-) Atatürk ün politikasını benimsemiş
6-) askerliğini falan yapmış
7-)1987 doğumlu hayli genç
8-) bir partiden değil bireysel aday olucak
İktidara gelirse vaat ettikleri:
1-) bütün okullarda yazılım ve kodlama dersleri Almanya gibi ülkeler ile yarışılacak düzeye gelicek
2-) bütün okullar da cumartesi günü her spor dalından ders verilecek;piona, keman, gitar dersleri verilecek;resim dersleri verilecek yani cumartesi günleri okul olucak ama tamamen spor ve sanat ağırlıklı
3-) Ders kitapları gibi defterler de ücretsiz dağıtılacak
4-) Yetimhanedeki çocuklara bireysel emeklilik başlicak
5-) her ilde devletin etüt merkezi olucak ve orada atanamayan öğretmenler çalışıcak çocuklar orada tanesi 1 liraya sorularını sorabilicek ve dakikası 1 tl ye anlamadıkları konudan ders alabilicek
8-)8.11. Ve 12. Sınıflara ücretsiz test kitabı dağıtılıcak
9-) devlet hayvanlar için hastane açıcak ve iş bulamayan veterinerler çalışıcak
10-) RTÜK daha sıkı çalışıcak tv de eskisi gibi töre namus intikam dizileri yayınlanmicak
11-) kadın cinayeti işleyen bir birey ömür boyu hapis cezasına çarptırılıcak caydırıcı olmadığı halde idama kadar gidilecek
12-) kadına şiddet gibi davalarda ücretsiz avukat desteği sağlanılcak
13-) amaliyat tarihini ileri atılma durumları eskide kalıcak bir doktorun ayda 4 amaliyat hakkı 10 yükselicek ve bu durum için her şey yapılıcak
14-) bakanların, başkanların, milletvekillerin maaşları düşecek
15-) Türkiye den ev almak isteyen yabancı uyruklu birisi parayı kendi ülkesinde kullanılan parayla ödeyecek (ev 500bin ise ve kendi para birimi dolar ise 500bin dolar ödeyecek ve satan kişi 100bin doları alıcak 400bin dolarda asgari ücretle kirada oturan kişilerin 1 aylık kirasını ödemek için kullanılıcak)
16-) ele geçen her kuruş bir işletme, bir fabrika açılması için harcanacak
17-) Türkiye de bulunan bitkilerle yeni ilaçların bulunması için laboratuvarlar açılacak
18-) evlerde kişi sayısına göre su tüketimi hesaplanacak ve günde su kullanım hakkı geçilmicek geçildiği takdirde litre başı 100tl ödenecek
19-) mülteci alımı yapılmicak hatta ve hatta gelen mülteciler geri gönderilecek gitmezler ise işlerini, üzerlerinde bulunan ev ve dükkan benzeri malları Türk halkına bırakıcak üniversite ve lise öğrenim hakkı tanınmicak
20-) artık yeni binalar oteller kurulmicak müteahhitler eski evleri yenilicek
21-) saraygibi Ankara da çalışmayan lunapark gibi yerler yıkılıp yerlerine istikbal ormanı kurulucak
22-)6 ayda bir 500bin aileyi 150tllik et yardımı yapılacak
23-) fabrika bacalarına filtre takılacak
24-) ihracat durdurulacak ve ithalat başlicak
1-) lise itibariyle bütün eğitim ve öğretimini %100 burslu yurt dışında dünyanın en iyi okullarında okumuş
2-) Kimya mühendisi
3-) ilacı bulunmaz denen bir hastalığa ilaç bulmuş atıyorum otizm
4-) bu ilaç sayesinde dünyanın en zenginleri listesine girmiş ama önceki hayatıyla aynı hayatı yaşıyor
5-) Atatürk ün politikasını benimsemiş
6-) askerliğini falan yapmış
7-)1987 doğumlu hayli genç
8-) bir partiden değil bireysel aday olucak
İktidara gelirse vaat ettikleri:
1-) bütün okullarda yazılım ve kodlama dersleri Almanya gibi ülkeler ile yarışılacak düzeye gelicek
2-) bütün okullar da cumartesi günü her spor dalından ders verilecek;piona, keman, gitar dersleri verilecek;resim dersleri verilecek yani cumartesi günleri okul olucak ama tamamen spor ve sanat ağırlıklı
3-) Ders kitapları gibi defterler de ücretsiz dağıtılacak
4-) Yetimhanedeki çocuklara bireysel emeklilik başlicak
5-) her ilde devletin etüt merkezi olucak ve orada atanamayan öğretmenler çalışıcak çocuklar orada tanesi 1 liraya sorularını sorabilicek ve dakikası 1 tl ye anlamadıkları konudan ders alabilicek
8-)8.11. Ve 12. Sınıflara ücretsiz test kitabı dağıtılıcak
9-) devlet hayvanlar için hastane açıcak ve iş bulamayan veterinerler çalışıcak
10-) RTÜK daha sıkı çalışıcak tv de eskisi gibi töre namus intikam dizileri yayınlanmicak
11-) kadın cinayeti işleyen bir birey ömür boyu hapis cezasına çarptırılıcak caydırıcı olmadığı halde idama kadar gidilecek
12-) kadına şiddet gibi davalarda ücretsiz avukat desteği sağlanılcak
13-) amaliyat tarihini ileri atılma durumları eskide kalıcak bir doktorun ayda 4 amaliyat hakkı 10 yükselicek ve bu durum için her şey yapılıcak
14-) bakanların, başkanların, milletvekillerin maaşları düşecek
15-) Türkiye den ev almak isteyen yabancı uyruklu birisi parayı kendi ülkesinde kullanılan parayla ödeyecek (ev 500bin ise ve kendi para birimi dolar ise 500bin dolar ödeyecek ve satan kişi 100bin doları alıcak 400bin dolarda asgari ücretle kirada oturan kişilerin 1 aylık kirasını ödemek için kullanılıcak)
16-) ele geçen her kuruş bir işletme, bir fabrika açılması için harcanacak
17-) Türkiye de bulunan bitkilerle yeni ilaçların bulunması için laboratuvarlar açılacak
18-) evlerde kişi sayısına göre su tüketimi hesaplanacak ve günde su kullanım hakkı geçilmicek geçildiği takdirde litre başı 100tl ödenecek
19-) mülteci alımı yapılmicak hatta ve hatta gelen mülteciler geri gönderilecek gitmezler ise işlerini, üzerlerinde bulunan ev ve dükkan benzeri malları Türk halkına bırakıcak üniversite ve lise öğrenim hakkı tanınmicak
20-) artık yeni binalar oteller kurulmicak müteahhitler eski evleri yenilicek
21-) saraygibi Ankara da çalışmayan lunapark gibi yerler yıkılıp yerlerine istikbal ormanı kurulucak
22-)6 ayda bir 500bin aileyi 150tllik et yardımı yapılacak
23-) fabrika bacalarına filtre takılacak
24-) ihracat durdurulacak ve ithalat başlicak
Oy veririm
Vermem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bunun yarısını bile yapacak biri yok ha olsa da partisiz olarak kazanması %0
Eğer böyle biri olsa bile hiç bir parti aday koymaz çünkü kimsenin derdi ülke değil herkes kendi derdinde
kendi derdinde olmayan da var ama şu an ki iktidar bunu engelliyor engelleniyorlar yoksa çok güzel şeyler yapan var cebine atmayan çalmayan ülkeyi düşünen bunun için çabalayan iktidar yapıyor tamamını demiyorum bazıları istemiyor bunu hukukta bile böyle adam suçlu ama hakim salıyor yine aynısını yapacak adam elini kolunu sallaya sallaya geziyor cumhuriyet savcısı soruşturma açıyor hooop görevden alınıyor düşün cumhuriyet savcısını görevden alan var...
Ben bu devirde ülkesi için çalışan bir tek Mansur yavaş ı görüyorum diğerleri bir ilaca yaramaz şöyle düşünün yüzyıllar boyunca padişahlık sistemiyle yaşamış demokrasinin d sini bile duymamış halkı 4 sene içinde cumhuriyeti kurdurtan bir adam var halkı tamamen aydınlatmış hatt 2 kere idam cezası almış ve 20 senedir cumhuriyet den şeriata doğru geçiş yapmaya çalışan bir akp var ve 20 yıldır halkın gözünü açamayan chp bir de mhp var ki onu artık partiden saymıyorum iyi parti chp ile aynı yani bu ülkeyi 20 senedir sömüren bir akp var ve bir çok kişi bunu bile bile akp ye veriyor neden çünkü diğer partiler ona güven sağlayamıyor ülkenin bu hale gelmesinde iktidar ne kadar suçluysa muhalefet de o kadar suçlu
muhalefette ben suç bulmuyorum evet suçlular ama suçlusunuz sizin yüzünden denmez bence kendilerini gösteremiyorlar kanıtlayamıyorlar geri plandalar biraz biraz atılmaya başladılar gerisi de gelir belki malum parti inmediği sürece hiçbir şey değişmeyecek bunu da biliyoruz değişim şart iktidar değişimi şart 20 sene ya ben 20 yaşındayım paşam napıyorsunuz dersin insana akp üyeleri belediyeden kendine araba alıyor cami parasını makam arabası yapan var ama çay içerseniz sorun yok veriyim mi çay dağıtalım sussunlar :D
Yeri dolmaz fakat yeni donemin Ataturk'u mu geliyor derim.
Kim bu kagit ustundeki mukemmellik.
Evet bir hayal işte
Oyle cosku, ozlem, umutla okudumki dedim esi, arkadasi, kardesi birisi boyle profilde ve siyasete mi girecek acaba..
Aynen hayal.
Biz eşimle makara yapıyorduk o da bütün bu özelliklere sahip o da insanların kansere yakalanmasını azaltmaya çalışıyor biliyorsunuzdur filleri kansere karşı koruyan 20 gen var insanlar da ise 1 bu genler üzerinde çalışıyor ama pek bir yol kat etmiş değil amarika da yaşarken bir umudumuz vardı ama malum Türkiye şartları zaten elle tutulacak hiç bir şey yok şu an hatta hiç bir şey yapmıyormuş gibi bile düşünüleblir o şu an fikir buldu ve o fikir üzerine neler yapabilirim diye düşünüyor biz de öyle şakalaşırken başarılı olursan naparsın diye düşündük öyle eğlencesine yazalım dedik
Zaten oldu ki başardı o zaman yine kazanamaz çünkü benim eşim rakı içiyor ve bu devirde ülkenin yarısı şeriat kafasında ondan dolayı bizimki hayal
Amerikada fikirlerini gerceklestirmek bir ihtimal iken Tr de dua ile tedavi yontemi gelistirmek varken kansere genom cozumleri falan, cok hayalci kalirdi. Haklsiiniz.
Soru ve hayali bile bu aksam icin guzeldi, guzel insanlar tesekkurler...
Son madde tersi olmalı
Evet bende yayınladıktan sonra fark ettim ama artık çok geç
😂😂
Madde 24 yanlış yazılmış ;)
Yayınladıktan sonra ben de fark ettim ama artık çok geç
Siyaset hata kabul etmez. Basın Danışmanlarınızı değiştirin efendim 😀
kim bu?
Kşmse
Kimse *
vermem kimseye oy
ya yanlış bastım