Maalesef bu ülkede yaşamaktan soğutan, kaçıp gitmek ve dönmemek isteyenleri haklı çıkartacak bir olay daha. Vefat eden hanımefendiye Allah'tan rahmet diliyoruz.
Ama katilin avukat annesi savunuyormuş sorunlu diye. Arkadaş zaten sorunsuz adam katil olmaz ki. İlla bir sorunu varsa kendine soksaydı kılıcı kimseye zarar vermeden ölüp gitsin çok istiyorsa. Ayrıca bu tip kişilerin sokakta dolaşmasına kimler müsade etmişse en tepeden aşağı kadar herkes sorumludur. Sadece yaptırım gücü olanların daha fazla hak arayabilgi bir yerde yaşıyoruz maalesef.
Acaba kendi kardeşi kızı annesinin başına böyle bir olay gelse hala bu herif tedavi olsun derler mı yoksa o kılıçla bu herifi canlı canlı kesmek mı isterler? Tabi bunu halktan insanlar diyebilir. Bu tür olayların olmasını engellemekle görevli insanların artık diyecek bir şeyleri yok. Başarısız oldular çünkü.
Samuray kılıcı ile cinayet işleyen dengesizin aklı dengesine göre ceza vermek saçma değil mi?
Babam ve abimden şiddet görmedim, hayatıma giren herhangi bir erkeğin de şiddetine de maruz kalmadım bu beni çoğu kadından şanslı yapar.
Ama sokakta hiç tanımadığım bir erkeğin şiddetine maruz kalmayacağım, taciz edilmeyeceğim, tecavüze uğramayacağım ve ya öldürülüp bir köşeye atılmayacağımın ne yazık ki asla garantisi yok.
Caydırıcı cezalar gelmediği sürece ne yazık ki bunun keskin bir çözümü olacağını da zannetmiyorum. Çığırından çıkan bu ülke ne yazık ki kocaman bir kadın mezarlığına döndü. Rastgele bir yere çiçek bıraksak bir kadının kanının döküldüğü yere denk gelecek..
Asıl cezayı onu görme, den gelen avukat anasına geçirmek gerekir.. Işte bu tıp psikopat manyaklar böyle sorunsuz insanların çocukları.. Şimdi anasını babasını cinayete azmettirmekten yargılamalı.
ülkemizde her gün cinayet işlenmediği gün yok. Dünyada milyarlarcayız sanki evrenimizde psikopat ruhlu insan mı yok. Allah zalimlerin cezasını vere emi...
O zaman gezmesin işte ortalıkta. Bı tane katil ruhlu topluma dahil olacak diye insanlar korku içinde yaşayamaz. Mahalleye 10 tane pitbull salıp sonra bu köpeklerin yapısı böyle demek gibi bir şey bu