Cellatlar, Canlılar ve Çocuklar aynı evrende yaşamamalı... 😔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cellatlar, Canlılar ve Çocuklar aynı evrende yaşamamalı... 😔
İdam böyle pislikler için kurtuluş olur. Sırtına 100 kilo yük yükleyeceksin geberene kadar kırbaç eşliğinde yürüteceksin bunu.. Böyleleri yaşamayı hak etmiyor..
Ölseler keşke katılıyorum.
Çok doğru zalimler yüzünden insan bu coğrafyada yaşamak dahi istemiyor.
Ya bunu alıp kameraya çekeceklerine adama bir güzel girişselerdi keşke. Bizim millet anca bu tür şeyleri ayırmak yerine kameraya çekmesini bilir. Böylelerinin cezası kesinlikle idam olmalı. Ama birden idam etmemeleri gerekir. Günlerce eziyet edilmeli, sonrasında idam edilmeli bu ve bunun gibi ****...
Aynı şekilde işkence edilip idam edilmeli katılıyorum. Ya insan gördü mü oturup ağlar içi yanmaz mı hiç.. Bizim toplum ne ara medya maymunluğunu vicdanından üstün tutar oldu..
Az önce ajansta izledim hayatımda etmediğim küfürleri ettim , kafasını gözünü kırsan TCK bu şerefsizlere sahip çıkar dilsiz hayvan lan şerefsiz atın yerine bağlamak gerekiyor bu şerefsizi...
Ben de aynı şekilde. Şerefsiz
Etraftakilerde bakıp seyrediyor
Seyirci kalanlara da ayrı bir sinir oldum zaten..
O hayvanın dili yok eli yok , önüne saman koyuyorsun tonlarca yük, kilometrelerce yol çektiriyorsun yazıl günah ömrü boyunca bu şekilde yaşıyor sadece samanla otla o da nekadar verdiği verip vermediği de belli değil yazıklar olsun o şerefsizin hesabı bir gün görülecektir... 🥂
EİG için çok teşekkür ederim... 🥂
Rica ederim 🎐😇
Amerika'da idam var, polislerin vur yetkisi var fakat ona rağmen şiddet vs işleniyor yani. Çözümün kökü iyi bir eğitimde ama herkese eşit ulaşmalı, maddiyata bakılmaksızın.
Türkiye hukuk devletiyse hukuk bunun neresinde ben anlayamıyorum.. Birilerinin ila ki ölmesi kan revan kalması mı lazım Amerika çünkü insanını canlısını kanunlarıyla koruyan bir ülke. Sonra da derler neden muasırlaşamıyoruz.. İnsanına insan canlısına canlı gibi davranmayan bir ülkeden ne beklenilir..
Cevap
6Cevap
Dünya o kadar kötü insanlar var ki. cezalar bile az geliyor
Kimsenin ses etmemesine sinir oldum yaaa hiç mi vicdan merhamet yok insanlarda yaa 😡
Ben de aynı şekilde öfke duydum. Vicdansızlar..
E bunlar o çocuğu işte adamı dövsen adamı dövdü derler adam yerine koyarlar
burada suç bence videoya cekende
Seyirci kalanın da Allah bildiği gibi yapsın. Zalim
İdam yerine at arabasının başına geçmeli
İnşallah o canlının çektiği acının 2 katını da o yaşar 😔
Ayy kotu oluyorum bunları görünce 😢
Ben de çok üzüldüm 😐
Kesinlikle kanunla yaptırımı olmali
Kesinlikle kim kime ne yapıyorsa aynısını yaşamalı
İdam basit bir şey mi ki? Can vermek. Düşünsene kardeşini idam edecekler akşama. Ama ölümü hak eden var
Basit bir şey değil elbet ancak bu kişiler yaşamayı hakketmiyor.. Kardeşimi idamı empati kuramıyorum çünkü kardeşim böyle bir zalimlik yapamaz.
Bilemezsin bence onun adına konuşma derim.
Kardeşim hayvan besleyen biri nasıl bilemem acaba.. Kalkıp kardeşimi vicdansız insanlarla mukayese edemezsin..
Kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?