Halalarımın inatçılığı yüzünden üniversitede hiç istemediğim, bitirebileceğime de hiç inanmadığım bir bölüm tercih ettim. Aslında bambaşka bir bölüm tercih edip bambaşka bir hayat yaşamak istiyordum, ama onların inadı buna engel oldu. Üniversiteye yerleştikten sonra bölümün bitirilmesi çok zor bir bölüm olduğunu görüp başka, gerçekten okumak istediğim bölüm olan bir bölüme geçmek istedim, ama onlar buna da engel oldular. Bu dönem ise okuduğum ( halalarımın isteğiyle tercih ettiğim ) bölümdeki son dönemim. Dönem sonu mezun olamamam halinde okuldan atılacağım ve babamın maddi durumu yerinde olmasa resmen ortada kalacağım.
Bahsettiğim halalarımdan bir tanesi geçen yaz bir kreş açtı. Diğer halamın ise 22 yaşında bedensel engelli bir kızı var, liseyi bitirdi, üniversite sınavına girdi, ama bir yer tutturamadı. Sonrasında engelliler için yapılan E - Kpss'ye de girmeye çalıştı, ama o sınava da giremedi. Annesi de, yani halam da, kızı evde boş oturup üzülmesin diye diğer halama her ay 100 TL verip kızına, onu kreşte, yanında çalıştırdığına inandırmasını isteyip kızını kreşe, diğer halamın yanına göndermeye başladı, ama kızının bu durumdan haberi yok. O kendisini diğer halamın yanında gerçekten eleman olarak çalışıyor diye biliyor.
Şimdi bu gerçeği ona söylemem durumunda, kız çok büyük ihtimalle hem annesini hem de teyzesini, yani kreşi olan halamı kendisine düşman belleyip hayata küsecektir. Ama inanın ki; içimde onlara karşı çok büyük bir intikam hırsı var, ne olursa olsun intikamımı almak istiyorum.
Sizce dediğim şeyi yapmam durumunda büyük bir vebal altında mı kalmış olurum?
Bahsettiğim halalarımdan bir tanesi geçen yaz bir kreş açtı. Diğer halamın ise 22 yaşında bedensel engelli bir kızı var, liseyi bitirdi, üniversite sınavına girdi, ama bir yer tutturamadı. Sonrasında engelliler için yapılan E - Kpss'ye de girmeye çalıştı, ama o sınava da giremedi. Annesi de, yani halam da, kızı evde boş oturup üzülmesin diye diğer halama her ay 100 TL verip kızına, onu kreşte, yanında çalıştırdığına inandırmasını isteyip kızını kreşe, diğer halamın yanına göndermeye başladı, ama kızının bu durumdan haberi yok. O kendisini diğer halamın yanında gerçekten eleman olarak çalışıyor diye biliyor.
Şimdi bu gerçeği ona söylemem durumunda, kız çok büyük ihtimalle hem annesini hem de teyzesini, yani kreşi olan halamı kendisine düşman belleyip hayata küsecektir. Ama inanın ki; içimde onlara karşı çok büyük bir intikam hırsı var, ne olursa olsun intikamımı almak istiyorum.
Sizce dediğim şeyi yapmam durumunda büyük bir vebal altında mı kalmış olurum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer