Çok teşekkür ederim @livaneli
Belediye Başkanı, sendikadan istifa etmeyen işçileri kovdu. Ne düşünüyorsunuz?
Çok teşekkür ederim @livaneli

Ben cennet ülkemizin sorununu tespit ettim. Bu ülkede başta yetki sahipleri olmak üzere, kimsenin kişiliğine, kimliğine, siyasi görüşüne, makamına bakmaksızın SAMİMİYET sorunu olduğuna inanıyorum. Kimse samimi değil, herkes menfaatçi. Herkes kendine tabi olacak maraba arıyor sanki, itaatkar köle arıyor sanki. İnsana insan olduğu için tarafsızca bakan kalmadı. İnsana insan olduğu için değer veren kalmadı. Oysa ki yaradandan ötürü taraflısın sevmek çok kolay ve olmadı gereken bu. Birbirimizi sevsek, 84 milyon kardeş olduğumuzu samimiyetle kabul edip kucaklaşmayı becersek, çalıp çırpmasak, haksızlık yapana gecikmeden adaletle hesap sorabilecek, Türk milleti olarak dünyanın en güçlü, en mutlu, en zengin ülkesi oluruz. Lütfen samimi olalım. #06romro 😎
20 senelik belediyecilik tecrübemle söylüyorum ülkede sendika baskısı yapmayan belediye başkanı yok.
Çünkü sendikacılık siyasi bir mesel her partinin sendikası var ve sendikalar para kaçırma yöntemi haline gelmiş işçi savunan sendika falan ben görmedim.
Bir defa bu resimdeki adam başta olmak üzere personelle nasıl konusacağını bilmeyen saygısız tipler de var daha neler söylenir bu konuda neler. İşçi ye memura baskı yapan mobing uygulayan herkesi Allaha havale ediyorum
İkiside mahkemelik. Sendika bir kanuni haktır ve yasal hakların aranması şarttır.
Şehit ailesine veya herhangi birine o küfürü etmek hak değil kanuni bir suçtur ve yasal haklarının aranması şarttır.
Midem bulanıyor artık patlatalım ampülleri!
Cevap
6Cevap
bu belediye başkanının yaptığı kabul edilemez elbette ki çalışanına yaptığı ama lütfi turkkan denen sözde milletvekilinin yaptıiğı ile karşılaştırmak kadar aptalca bir şey yok söylemi diyeceğiz oda bacısına küfretti ne olacak yazık size iyi parti bu yaptıklarının bedelini ödeyecek rizede yaptıkları hala hafızalarda
Şehit ailesine sövmekle kıyaslanamaz mobing olmamalı ama siyasi bir kişilik nasıl olurda halka küfürler savurur
Bu olayın içeriğini bilmiyorum ama üst yönetici tanıdıklarım var işcilerin yaptıklarını görsen inanamasın mobing savunucusu değilim ama öterite de gerekli
İbb başkan değişimiyle işine son verilen binlerce insanın da hakkını savunsaydın keşke çok fazla tanıdıklarım var çoluk çocuklu insanlar sebepsiz kapının önüne konuldu pardon HDP li müttefikleri iş lazımdı
Şehit yakınına sövmek ile mobing uygulamak aynı şey değil ama savunlacak bir yanı da yok tabiki. Yanlı kanal haber yapmamışsa fox tv yapsaymış. Birde tamam işçiyi ciddi anlamda savunalım ama o işçinin sendikaya dayanıp işini çok iyi yaptığını ya da yapmadığını bilmiyoruz. Milletimiz memur olunca ya da belediyeye kendini atınca birde sendikalı ise iş yapmak şöyle dursun işe gelmiyor. her şey göründüğü gibi olmayabiliyor ve öyle yansıtılmıyor. Kesilip ölçüp biçilip işe yarayan kısım kullanılıyor bu durumlarda
Dedik ki iş provokasyon. Ama ortada bir şehit konusu var ve tabanı MHP den gelen bir partinin milletvekili nasıl olurda vatandaşa anasına bacısına söver. Milletvekilinin sövme hakkı seçimle verilmiş bir hak sanırım. Objektif adalet olmalı
sendika da olduğu zaman işçi kolay kolay işten çıkartamazlar muhtemelen o kadın çalışmıyor işin hilesine kaçan birisi sendika dan çıkartıp iş festi verecekler
Yaşadıkları dinin gereklerini yerine getirmeyen insanlardan insanlık gereklerini yerine getirmelerini bekleyemezsiniz...
Senin engelli maaşını keserler dikkat et
Belediye başkanının görevine son verilip
kovulan işçilerin yeniden işe alınması gerektiğini düşünüyorum.
Ülkede adalet diye bir şey yok ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?