Secilmis Esenyurt Belediye baskani gayrimesru ve hukuk disi yöntemler ile tutuklanip ceza evine gönderilmistir, yerine halkin iradesi ile secilmeyen bir kaymakam atilmistir.
Milletin iradesi AKP tarafindan masada yapilan bir darbe ile indirilmistir.
Bu olanlar hakkinda sizin fikriniz ne?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
iyi olmus. İstanbul barosunu da iceri almalari yok mu?
Halk kimi seçtiyse belediye başkanı odur. Aksi irade gaspıdır. Esenyurtlular Van gibi tepki vermeli.
Kırmızı bülten ile aranan bir PKK ile görüşmesinde bir sakınca yok yani, isterse görüşebilir ve devlet buna karışamaz doğru mu anladım?
Herife PKKli oldugu icin darbe yaptik diyenler, Abdullah Öcalani serbest birakip Meclise getirelim diyen kisiler.
Serbest bırakalım demedi, serbest kalacaksa gelsin dem parti ile açıklama yapsın PKK silah bıraksın dedi. Sonra ne oldu? PKK dan açıklama geldi, Apo silah bırakın dese bile bırakmayız diye.
Soruma cevap ver şimdi, kırmızı bülten ile aranan bir PKK'lı ile görüşmek sizin için özgürlük müdür?
Ev hapisine gecip serbest kalacak kardes. Konu sadece Mecliste konusmasindan ibaret degil, ki terör basinin mecliste konusmasi zaten ayri sacmalik..
Sana sorayim, PKK'nin kurucusu ile görüsüp seni serbest birakalim demek mi özgürlüktür?
Esenyurt'da rant var, onu yemek istiyorlar iste.
Kıvıra kıvıra dansöz oldunuz, ben ne diyorum sen ne diyorsun. Sorduğum soruya yanıt ver önce cahil halk partili dostum benim.
Savunmadığınız bir PKK kalmıştı onu da yaptınız. Tebrik ederim
Abdullah Öcalani serbest birakmak isteyenler bize PKK savunucusu diyor ya.
Böyle sorayim. Senin Erdogan, Abdullah Öcalan haindir, hapiste cürüsün diyebiliyorm mu?
Evet diyor.
Tamam şimdi geçelim benim soruma haydi kıvırmayı bırak artık 😂
Ekrem İmamoğlu desteklediği sürece herhangi biri PKK'lı olabilir mi?
Bir PKK'lı eğer CHP'liler isterse özgürce teröristlik yapabilir mi?
PKK sizi tükürüğü ile boğar diyenler neden hep İmamoğlu ile aynı karede?
Ekrem İmamoğlu PKK'dan oy mu alıyor?
Ben son baktigimda Apo hapisten ciksin Meclise gelsin diyordu, Bahceli kankisi ile.
gayet iyi yapılmıştır iktidarı muhalefeti herkesin desteklemesi lazım. adamın kimlerle görüştüğü ortada, neyini savunuyorsunuz bunun
Efendim is buna düstüyse FETO örgütünün siyasi kolu hala mecliste, malum isim veremiyorum biliyorsunuz neden.