Hüseyin Nihal Atsızın bir sözü vardır "Türklük, Müslümanlık olmadan da yaşar ve netekim yaşamıştır ama Müslümanlık Türksüz yaşayamaz. Onu ancak Türklüğün sel gibi akan kanları ayakta tutmuş, tutabilmiştir. Türkiyeden ayrılan ayrılan Arap devletlerinin zavalli aciz gülünç durumları ortadadır" "Bütün yobazlara duyurulur" Bence soruyu bu yazdığım paragraftan anlamışsınızdır
Güncellemeler
+1 yıl
Kimse yazmaz şimdi millet saçma sorulara yazıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Birde şimdi İslam düşmanı diye linç yiyormuşum kskdkdjck
İstediğin idoloji veya değere sahip olabilirsin bunu sorgulama hakkım yok. şunu da eklemek isterim Eğer Türkler İslamı kabul etmemiş olsaydı bugünkü kadar güçlü İslam devletleri olacaklarını sanmam. Zaten pek fazla güçlü İslam devleti yok fakat olanlar için diyorum. Biz de Laik bir devletiz aslında. Yazi üzerinde olsa bile.
Hrsaplarimi patlatiyorlar şikayet edip pkk nin pi@cleri. 20 yi gecti kapanan hesabim. Ne mutlu Türküm diyene yazdim diye bir yoruma hesabimi kapatti bu kansiz yer.
Soran
+1 yıl
Paşam adamlara küfür edersen kapatırlar sen fazla abartıyorsun
Cevap sahibi
+1 yıl
Ederim kanim. Dayanamıyorum k@rt p@clerinin burada provaganda yapmasina. Bunu da kapattirirlar yakinda.
Soran
+1 yıl
Edersen 20 tanede kapanır 2000 tanede
Cevap sahibi
+1 yıl
Ne kadar kollayabilirsek boş ver. Aynen devam.
Soran
+1 yıl
Gardaş madem okadar kan istiyorsun git hdp binası bas doğuya git kadın bebek çocuk kim var kim yok öldür yani burada vakit harcama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bağlantısı yok. Türkler müslümanlığı kabul etmesede günümüzde olucak bir dindi. Aşırı milliyetçi olmaya gerek yok biraz realist olalım.
Ben milliyetçi değilim bunu nerden çıkardın onuda bilmiyorum ben Türkçüyüm
İstediğin idoloji veya değere sahip olabilirsin bunu sorgulama hakkım yok. şunu da eklemek isterim Eğer Türkler İslamı kabul etmemiş olsaydı bugünkü kadar güçlü İslam devletleri olacaklarını sanmam. Zaten pek fazla güçlü İslam devleti yok fakat olanlar için diyorum. Biz de Laik bir devletiz aslında. Yazi üzerinde olsa bile.
o kadar haklısın ki maalesef bazı geri aklılar gözünü açamadı
hala anlamıyorlar ya
Bir Alakası yok islam Türk’e bağlı değil sonuçta
Paşam hele şükür buldunuz soruyu
😂😂 navigasyonu açtım
Zeki kız
Var olsun ATSİZ Atam. Doğru soze ne denir.
Gizli de olma sebebinizi sorabilirmiyim
Hrsaplarimi patlatiyorlar şikayet edip pkk nin pi@cleri. 20 yi gecti kapanan hesabim. Ne mutlu Türküm diyene yazdim diye bir yoruma hesabimi kapatti bu kansiz yer.
Paşam adamlara küfür edersen kapatırlar sen fazla abartıyorsun
Ederim kanim. Dayanamıyorum k@rt p@clerinin burada provaganda yapmasina. Bunu da kapattirirlar yakinda.
Edersen 20 tanede kapanır 2000 tanede
Ne kadar kollayabilirsek boş ver. Aynen devam.
Gardaş madem okadar kan istiyorsun git hdp binası bas doğuya git kadın bebek çocuk kim var kim yok öldür yani burada vakit harcama