Çok var ama çok neden böyle oldu?
Ben üzüldüm mutsuz oldum böyle gördüm ve sonra
Ben üzüldüm mutsuz oldum böyle gördüm ve sonra
islamı temsil eden insanlar namussuz şereften uzak ve ahlaksız olursa insanlar dinden soğur ve uzaklaşır. bende bir deist olarak söylüyorum insanlara baksaydım çok küçük yaşta dinden çıkardım. ama araştırdıkça okudukça uzaklaştım ben. bu toplum yapılan olayda yapanın kimden olduğuna bakar ya da yapanın hatasını islamın gerisi ya da toplumun yaşam tarzı sanar. bireyin yaptıkları ne kadar toplumun ortalamasını göstersene gerçeklik barındırmaz.
Ama olmaz öyle din yok olmaz ki
bu dünyadan dinleri yok edemezsin zaten sen inanmazsan bile başkası illaki inanır. İnanmak insanın cahilliğinden gelen bir şey zamanında şimşek çakmasında odin bizi cezalandırıyor diye inanmışlar. bir başka yerde diri diri volkanlara insan atmışlar tanrılar bizi affetsin diyerek. o yüzden yüzlerce binlerce din vardır ve inanan çıkacaktır.
Cevap
6Cevap
Bu kanıya nasıl vardınız? Yani din ölçer bir cihaz mı var elinizde? Sanmıyorum.
Hükümet-Devletin dini yoktur doğru ancak halkın geneli Müslümandır.
İslam dinine mensup değiliz ve bize gelen bir din değil.
Dinden soğutuyolar cemaatler yönetenler ondan olabilir
Cehennem sıcak ama
Onu insanları kandıran mercedeslere audilere binen cemaatler düşünsün
@zeinab-mohamed cevabımı kaldırma. Vizen var mı? Hangi okuldasın? Ülkeye yasal yollarla mı giriş yaptın?
Aydınlanma devrimini yaşıyoruz o yüzden.
O nedir
Bilimsel düşüncenin artışı gibi düşün.
İslam bilimsel
Değil evladım, bu dediğimi bir gün snlayacaksin umarım o gün milletinin de bir reforma, bir Atatürk'e ihtiyaç duyduğunun farkına varırsın.
Olabilir müslüman olmak zorunda değil
Neden böyle
Sen neden muslumansin
Hak din
Onlara görede başkası hak din
Avrupaya özeniyorlar
Avrupa İsa dininde ama Türkiye'de din yok az var
Neden
Üzüldüm
Ne bu
Anladım şimdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?