Secim olsa hangisine oy verirsiniz ben kararsız kaldım da ikisi arasında sizce hangisi + ları eksileri yazayım ikisininde
Babacan;
-Ekonomi alanında iyi cvsi parlak ve görevli olduğu alanda kendini kanıtlamış birisi
-Global bir isim yabancı ülke siyasileri tarafından tanınan ve iyi bir izlenim bırakmış birisi
-Gençlerin ne istediğini iyi biliyor ve z kuşağını anlıyor
-Liyakata önem vereceğini ve mülakatı kaldıracağını söylüyor
-Her soruna çözüm icin yol haritası var
-Eksileri-: Eski siyasal islamcı kadrosunun %30u eski akpli
İnce;
- Gercek Atatürkçü
-Bir alanda görev almadığı icin nasil yonetecigni bilemem
-Secim geceleri ortadan kayboluyor
-Üslubu çok kaba ve sınırlı
Ben kararsız kaldım ikisi arasında eğer chp mantıklı bir aday çıkarmazsa bu ikisinden birine vermeyi düşünüyorum ama hangisi karar veremedim
Babacan;
-Ekonomi alanında iyi cvsi parlak ve görevli olduğu alanda kendini kanıtlamış birisi
-Global bir isim yabancı ülke siyasileri tarafından tanınan ve iyi bir izlenim bırakmış birisi
-Gençlerin ne istediğini iyi biliyor ve z kuşağını anlıyor
-Liyakata önem vereceğini ve mülakatı kaldıracağını söylüyor
-Her soruna çözüm icin yol haritası var
-Eksileri-: Eski siyasal islamcı kadrosunun %30u eski akpli
İnce;
- Gercek Atatürkçü
-Bir alanda görev almadığı icin nasil yonetecigni bilemem
-Secim geceleri ortadan kayboluyor
-Üslubu çok kaba ve sınırlı
Ben kararsız kaldım ikisi arasında eğer chp mantıklı bir aday çıkarmazsa bu ikisinden birine vermeyi düşünüyorum ama hangisi karar veremedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Babacan hdp dostu ince selo dostu boyalı sözleri birakta gerçekleri gör 🤣🤣
Ama ekonomiyi hizlica toparlayabilir
https://youtu.be/RFLWeWsYyxM
Bidenin planı tutarsa zaten ekonomi düzelir ülke bölünür 2030da demedi deme
Hâlâ dış güçler masalı taş mi yiyelim erdoğan iktidarda kalsın diye ekonomi berbat ve her geçen gün fakirlesiyoruz
Biden hiç dış güç olur mu muhalefetin dostu neden öyle dedin bak kendisi itiraf ediyor zaten yalan mi videoyu izledinmi
Videodan zaten haberim var ve muhalefet partileri de itiraz etti buna ülkemizin iç işlerine karışamazsın diye sen suanki ülkenin durumundan memnunsun galiba
10 büyük elçiye neden destek verdi muhalefet o zamana iç işlerimize karışmayın demediler yalandan eşeklenmesinler herkes herseyin farkında 🤣🤣
Sürekli konuyu degistiriyosun soruma cevap ver ülkenin suanki durumundan memnun musun
Hadi bu sorularda cevap ver göreyim
Muhalefetin hep ekonomi hakkında eleştirileri var dış politika, terör, Kıbrıs, konusunda muhalefetin görüşlerini bilen var mı? ↗
Eskiden Osmanlılar kılıçla ülke fethederdi günümüzde Amerikalılar algıyla beyinleri fethedip ülkeleri yönetiyor haksız mıyım? ↗
Metal Akşenerin vatandaşa hakkını helal etmemesine ne diyorsunuz Meral Akşener haklımı sizce? ↗
Sen sonucu sorma ülkenin bu duruma gelme sebebini sor ülkenin yalnız olduğunu söyleyen muhalefet gibi düşünüyorsan söyleyecek biseyim yok hadi sana iyi geceler iyi uykular
Muhalefet o yazdigin konulardada da görüş bildiriyor sen araştırmıyorsun internetten biraz araştırsan o konulardada çözüm önerileri ve sorunları dile getiriyorlar zaten size göre her şey algı zaten bu arada yine konuyu degistiriyosun soruma hâlâ cevap alamadim
Asıl size iyi uykular 20 yıldır mışıl mışıl uyuyosunuz zaten
Soylu'ya vericem aday olsa
Şu anki soruna sebep olanlar sorunun çözücüsü olamazlar sırf milliyetçilik yapıyor diye soylu diyor herkes şu an zaten bişeyleri düzeltse düzeltirdi iktidarda zaten temmuzda ekonomi şahlanacaktı sözde hani tik yok daha çok dibe batiyoz