Baba sprunlari?

babam kucukken tartistigimizda eger cok buyuk kavha olursa hafuf tokat atan biriydi vuruyodu falaj ama baya siddet uyguliyo gibi bisey yoktu
zaman gectikce annem resmen babami tedavi etti gibi bisey oldu hem ben buyuyodum hemde bazi seylerin farkina variyodum cok nadir vuruyodu ama buyudukce daha fazla tartisir olduk
bikac sene once sirf oje surdum diye yemek masasinda tokat atmisti baya yuregime dokunuyo icim cok aciyo boyle olunca uzun zamandir da boyle bisey yasamamistim ama tartismalarimiz da suruyodu
bugun yani bu aralar tartistigimizda gercekten cok sinirime dokunmaya basladi artik sabredemiypdum bende hem acik sozlu hem hakkini savunan biriyim
bugun de bi kapi caldi acmaya gittim babam geldi sonra hemen odama donup kapiyi kapaticaktim her zaman boyle yaaprim ve bunu bilirler
ama elinde bisey getirmis onu annene goster diyip elime tutusturdu bende tabi kapiyi kapatamadim ryzgar carpmasiyla kapi aniden kapandi kolu dustu o yuzden azar isittim bos yere sonra zaten odama geri donucektim o seyi annene goster dedin diye buraya geldim dedim orada yine tartistik bitane carpti yine dudagim patladi aglamaya basladim
gercekten artik sabredemiyprum kavha aninda evden gitmek istiyorum cok fazla laf cevabi vermemeye calisiyorum kebdime ragmen bide ama hakkimi helal etmicem gercekten cok kiriliyo icimde biyerde cok fazla aci hissediyorum
Baba sprunlari?