Baba bir olduğu için üvey gelmiyor
Ama bazen üvey kardeşin diyenler oluyor o zaman bir soğuma oluyor içime kurt düşüyor üvey mi oluyor öz kardeşim gibi hissediyorum fakat sanki öyle denince bir soğuma geldi
Baba bir olduğu için üvey gelmiyor
Ama bazen üvey kardeşin diyenler oluyor o zaman bir soğuma oluyor içime kurt düşüyor üvey mi oluyor öz kardeşim gibi hissediyorum fakat sanki öyle denince bir soğuma geldi
Babadan olmayı üvey kardeş olarak görmüyorsan anneden olmayı da görmeyeceksin, ben aralarında bi fark göremiyorum? Üvey kardeş oluyorsunuz fakat kardeş kardeştir anneniz veya babanız bir olmasa da.
Ne alaka öyle bişey demedim ki
Anneden olanı öz değil dedim mi te allam ya
"O zaman baba bir olduğu için üvey gelmiyor" demeyecektin.
Hiçbir taraftan bağ oşmaması anladın mı
Cevap
9Cevap
Kim ne derse desin sen kendi kalbini beynini dinle, sen kalpsiz beyinsiz misin de insanlarin dedikleriyle sekilleniyorsun
Anne ya da baba farketmez oz oluyor. Hem anne hem baba ayriysa o zaman uvey olur
Ana bir kardeş : yarı öz kardeş. (half sister )
Baba bir kardeş : yarı öz kardeş (half sister )
Ana baba bir :öz be öz
Evlatlık alınan kardeşin üvey
Herhangi biri farklı olması yetiyor üvey olmaya
Ayni babadan uvey kiz kardesim var, öz degil kesinliklr
Baba birse üvey değildir çünkü soy, babadan geçer.
Bilim öyle demiyor ama bu mantığa göre annenden hiçbir gen almamalısın
Bilmiyorum baba birse kardeşler özdür, anne birse yine kardeşler özdür.
Altta kardeşimizin biri ne demek istediğimi belirtmiş, teşekkür ediyorum.
Eşek ve at ćiftlesince. Niye katır oluyor o zaman eşek 62 kromozom Ken at 64 kromozom Ken cocukları niye 63 kromozom ve. İnsan anneden 23 Kromozom ve babadan 23 Kromozom alır ve anne yumurtası ve baba spermi birleşerek insan olur bu yüzden. İngilizcede ana bir kardeşe half sister (yarı kardeş ve baba bir kardeşe (half sister yarı kardeş denir. ) Yani ana bir kardeş yarı öz kardeş baba bir kardeş yarı öz kardeş evlatlık kardeşin üvey kardeşindir.
Ve soy anneden de gelir. Çünkü her ırkın fenotipi vardır Çinliler çekik gözlü siyahiler siyah tenli gibi. ve geçen YouTube ta. Gördüm annesi siyahi babası türk çocuk esmerdi hintlilere benziyordu yani sadece görerek bile soyun hem anneden hem babadan geldiğini anlayabilirsin ve hayvanlarda dediğim gibi at ve eşek ćiftlesince sadece at soyu ya da sadece eşek soyu olmuyor. ve bilimsel sitelerde evrim agacı gibi sitelerde soy hem anneden hem ababsab geldiği ana bir kardeşinde yarı kardeş baba bir kardeşinde yarı kardeş olarak adlandırıldığı yazıyor artık eski çağ kafasını bırakın
Üvey kardeşin
Anne ya da baba ayrı her kardeş üveydir.
Üvey değil zaten üvey de kan bağı olmaz
Babanız aynı diye öz olmuyor
Öz tohum aynı toprak farklı bunun farkına varın
Anlamadım
üveyyy
Öz olmuyor o
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?