Güncellemeler
+1 yıl
Bu soruma da yorum yaparsanız sevinirim millet😊
Eskiden Osmanlılar kılıçla ülke fethederdi günümüzde Amerikalılar algıyla beyinleri fethedip ülkeleri yönetiyor haksız mıyım? ↗
Eskiden Osmanlılar kılıçla ülke fethederdi günümüzde Amerikalılar algıyla beyinleri fethedip ülkeleri yönetiyor haksız mıyım? ↗
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Siyasi çıkarlar için kendi çizgisini bozmadan ittifak kurulmuş olması kol kola girildiği anlamı taşımaz. Bunu idrak edebilecek bi halk yok.
Siyasi çıkar için kendi çizgisinin bozmamak selahhattin demirtaşla kahvaltı yapmayı istemekmidir bilemedim gizliden hdpkk ile gizli ittifak yapıp milliyetçi geçinmek kendi çizgisini
korumakmıdır chp ile hdpkk nin ortak olduğunu sağır sultan duydu halk diyordu dürüst olun ittifakınızı açıklayın bunu hdpkk da istiyor gizli ortaklık istemiyorum diyor seçimi kazanırsa ülke yönetiminde söz sahibi olmak istiyorum diyor inanmazsan haberleri geriye doğru araştırın ve son sözümde şu millet ittifakını en ufak bir eleştiride satan ülkeye başkan olsa en ufak bir zorlukta ülkesini satmayacağini kim garanti edebilir bu saatten sonra haksizmıyım 😒
Yorumu meral hanım üzerinden değil, genel tablo için yapmıştım. Chp ile pkk iş birliği yapıyorsa eğer akp ile pkk kardeştir. Otobüslerin üstünde halkını selamlayarak gelen elebaşlarını unutmadık. Barış süreci adı altında hakkariye gömülen silahların görmezden gelindiğini de unutmadık. Öcalanın kırmızı bültenli kardeşini vs neyse valla sıkıldım yazarken. Neyse o olsun. Sen ne doğru diyorsan o doğrudur.
Ne hakkı varmış ki hepinize haram olsun diyor orada..
Son zamanda moda oldu her yerde hakkını helal etmeme üzerinden ajitasyon yaparak milletin eleştirilerinin önünü keseceğimi düşünüyor bence😒
İftira da kul hakkıdır ama sen
https://www.youtube.com/embed/xuEDUKx1B3oHaberi okumadan yorum yapmasaydın keşke sende kul hakkına gitmeseydin demli çay iç uykun kaçsın gerçekleri görmeni dilerim Millet ittifakını en ufak bir eleştiride satan ülkeye başkan olsa en ufak bir zorlukta ülkesini satmayacağini kim garanti edebilir bu saatten sonra haksizmıyım 😏
Merak Akşener de stepne oldu son umudumuz da söndü
Millet ittifakını en ufak bir eleştiride satan ülkeye başkan olsa en ufak bir zorlukta ülkesini satmayacağini kim garanti edebilir bu saatten sonra haksizmıyım bro 🤔
Ne hakkı varmış xD