Sezgin Baran Korkmaz'ın tutuklandığı Avusturya'da Başbakan Sebastian Kurz, Türkiye'yle ilgili açıklamalarda bulundu. Kurz, "Türkiye'de insan haklarının durumu vahim, buna müsaade edemeyiz" dedi.Türkiye'nin imajı sizce bir daha düzelir mi?
Avusturya Başbakanı: Türkiye'de insan haklarının durumu vahim istedikleri suçluyu onlara vermeyeceğiz dedi. Haklılar mı sizce?
İmajla alakası yok bunun. Türrkiye' nin oradan suçlu alabilecek gücü, prestiji yok. İnsan hakları olayı tamamen bir bahane. Sadece avusturya da değil genel avrupada türk karşıtlığı bayağı prim getiriyor, seçim hazırlıklarında türklere şöyle ceza vereceğiz, böyle yapacağız vs diye ne vaatler veriliyor. Türkiye' de insan hakları ihlalleri elbette var, yok demiyorum ülkenin çivisi çıkmak üzere ama avusturyanın aldığı bu kararın tamamen politik olduğunu düşünüyorum.
Her ülkenin izlediği yol ve politika farklıdır.. Hiç bir ülke ver denildiği zaman vermeye mecbur değildir.. (Konu ne olursa olsun) Bu iki ülke arasında çıkar, siyasi dostluk veya takas karşılığında karar uygulanır genellikle..
Ülkemizin ekonomide olduğu gibi adalet sistemindede tarumar olduğumuz gerçeği Aleni ortada Yoksa avusturyadan öğrenecek değiliz Bu enkazın ayağa kaldırılması en az bir nesil sürer yazık.
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
19
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Insan haklarini irkci, fasist Sebastian Kur danmi ögrenecegiz? Mültecileri savas magduru Suriyelileri, Avusturyada yillarca ekonomisine katkida buklunmjus yabancilara IRKCILIK yaparak Basbabakan olmus bir NAZI insan haklairini ögrtecek, senin gibi bir serefsizde bu pisligie detsek sorusu soruyor.
Aslinda senin hedefin sana burda ALGI sorusu sorma HAKKINI veren ERDOGANDA. söyle 6 ay Diktatör olacak, senin gibileri Korona gibi temizleyecek ondan sonra Demokrasiye geri dönülecek.
Duzelir ama yillar alir.. Insan haklari yokki Tr’de Avrupa ve dunya’da teroristlerin haklarini korumakta 1 numara Onlara kalmamis hak ve hukuku savunmak..
turkiyenin imaji konusunda haklilar diyemem ama sbk turk vatandasi yani avusturya onu direk amerikaya vericek oysa bize teslim etmeli :) yani genede durumun turkiye imaji kadar amerika baskisinin da oldugu dusuncesindeyim :)
Haklılar, türkiyede insan hakları yok, hukuk yok. Ancak Sezgin Baran Korkmaz denilen şahıs erdoğan ile bir sürü iş yapmış bi pislik. Amerika nin isteği ile gözaltına alındı ve abd ye götürecekler. Erdoğan ile yaptığı kirli işleri anlatacak amerikada. Ve çok büyük ihtimalle, ceza almamak için savcı ile anlaşıp herşeyi anlatacak. Anlatmalı da zaten.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Avusturya Başbakanı: Türkiye'de insan haklarının durumu vahim istedikleri suçluyu onlara vermeyeceğiz dedi. Haklılar mı sizce?