Aşağıdaki gazete küpüründe yazdığı gibi Dünyada geçinmek daha mı zor yoksa bizim gibi 3. sınıf ülkelerde mi daha zor Sizler bu gazete küpüründeki yazıyı nasıl değerlendiriyorsunuz? Sizce hangisi doğru dünyada geçinmek zor mu gerçekten?
Dünyada geçinmek daha mı zor yoksa bizim gibi 3. sınıf ülkelerde mi daha zor?
Biz üçüncü sınıf ülke değiliz bu bir. Zaten adam avrupada da asgari ücretli birinin geçinemeyeceğini yazmış. şu an küresel bir kıtlık var. Ve gün geçtikçe daha da kötüye gidiyor durum. Almanyada asgari ücret 1604 Euro geçinebilen tek maaşla geçinsin bakalım. Bu durumda almanya birinci sınıf ülke mi yani.
@Asil-Bey 3. sınıf ülke derken gelişmekte olan demek istedim ve aynı zamanda haberleri dinliyor musun bilmiyorum ama bu ülkede görgüsüz kaba saba insanlar çok var ve kültürlü insan az Örnek vermek gerekirse bir adam bir adamı öldürdü Neden öldürdü Çünkü yan baktı onun için Yani anlayacağın ülkemizde normal insan çok az ne zaman haberleri açsam hergün cinayet haberleriyle karşılaşmıyorum desem yalan olur Ha ben Avrupa'da her şey normal demiyorum Orada da görgüsüz kaba saba insanlar var ama bizim ülkemizdeki gibi değil bundan emin ol
Zengin neden zengindir fakir neden fakirdir? Zengin zengin ailede fakir fakir ailede doğmuştur. Dünyaya bakışları farklıdır. Fakir namusuyla yaşadığı için hep kurbandır. Para mutluluk getirmez lafına inanmıyorum.
Ulkemız her konuda cennet ve ucuncu dunya ülkesı değiliz işlerimiz nedeniyle dunyanın yarısını gezdim her konuda Avrupa abde cok pahalı tek maaşla oralarda kıra verip gecınmek ulkemızden cok daha zor zor
Tabiki 3. Dünya ülkelerinde yaşamak çok zor. genelde diktatör kafalı halkı kısıtlayan oligarşi k yapıda alt tabakayi ezen teokratik yönetimler var. avrupada yaşam zormuş diyorlar gülüyorum