Gençlerin Türkiye’den ayrılma eğilimiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Türkiye'den kaçmak istiyorlar diye bakmamak lazım. Gençler dünyayı tanımak istiyorlar" yorumunda bulundu.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Akaryakıta zam gelmeden bir gün önce, 1 depoya ertesi gün 30 TL fazla vermemek için gece kuyruğa giren vatandaşlar için "varlık kuyruğu" demek gibi olmuş. Bakan beyin deyişiyle "dünyayı tanımak için" giden gençler geri dönüyor muymuş, bir de onu açıklasın. Bunların, vatandaşta pembe tablo algısı yaratmak için yaptıkları abuk sabuk açıklamaların arkasında ABD'li PR uzmanlarının olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam. Et alamayan vatandaşlar için "sağolsun hükümetimiz sayesinde vegan olduk, sağlıklı besleniyoruz" demekle aynı şey.
Heee, bak biz heç ööyle düşünememiştik ya laa. Adamdaki dehaya bak. Tabi canım boşuna çalışma bakanı olmadı zahir. Zati bu çalışma bakanları garısı ayrı, herifi ayrı pek bi akıllı oluyoru hele. Dimehkine boşa değül.
Bana kalsa bu cahal aklımınan herifçioğlu, bırakın işsizler ordusunun yiğitleri gitsinki işsizliği azaltma konusunda başarılı olan ilk bakan ben olayım diye düşünüyor derim.
ya da Avrupa bizi almak istemiyor diye bakmamak lazım. Kendi kültürlerini korumak istiyorlar, sürüsüne bereket niteliksiz insana ev sahipliği yapmak istemiyorlar ve bizdeki gibi yeterli hapishaneleri yok diye hak vermek lazım derim. Cağallık işte bizimkisi. Kuş beyinli olunca insan!!
Haklıyız tabiki de. Köpek gibi çalışıyorum babam uzun süredir iş bulamıyor bakmam gereken bi ev var. Üstüme başıma bisey alamıyorum, istediğim şeyi yiyip içemiyorum, bu yaşa geldim daha bi ehliyetim yok altımda arabam yok, beş yıllık 16gb telefonumu bile yenileyemedim, tek yaptığım şey geçip giden gençlik yıllarını izlemek. Ama olsun herşeye rağmen AVRUPA BIZI KISKANIYOR AĞAM BIZIMLE EGLENIYOR.🤣Daha neler var ama artık anlatmaya mecal yok.
Açıklama kısmına gelirsek hayır dünyayı tanımak filan istediğim yok. Tek istedigim köpek gibi çalışmamım bi karşılığı olması insan gibi şartlarda yaşayabilmek. Magazaya gittiğimde fiyatlara cebimdeki üç kuruş paraya göre değilde kendi zevkime göre biseyler alabilmek, ehliyetimi alıp telefonumu yenileyebilmek, istediğim şeyi tüketip sporuma gidebilmek.
Her ikisi de olabilir, kimi kaçar kimi dolaşır, döner. Ben şahsen çocuklarıma evlenin, ev alın falan filan demiyorum. Liseden itibaren yurtdışına göndermenin yollarına bakacağız. Gitsinler, yer görsünler el görsünler. Dünyaya açılsınlar 😄 sonra karar verirler.
dünyayı tanımak istiyoruz tamam okey de bunun için imkan ve şartlar lazım ve bu şartları sağlamak için başka ülkelerde garsonluk yapmak bile yetiyor. türkiyede ağzınla kuş tutsan bi bok olmaz