Dolar ta 4 lira sınırını beklerken damat bakan:" dolar 10 lira 15 lira olacak diye bekliyorlar ya çok beklersiniz" diyordu aslında doğruyu söylüyormuş. Aya 4 şeritli yol yaptık deselerde inandırırız diyen Berat başa geçmeli. Malum dolar 3 5 liraya düşecek diye çok beklersiniz avucunuzu yalarsınız der bide düşer bu sefer.
Kibrit kadar ekonomiden anlayan bakanı bile tanıyamadı bu ülke yuh olsun size! Adam kahin.
Dolar tahminini 12'den vuran Berat Albayrak bu bilgelik ile ülkenin başına geçse nasıl olur?
Dolar 3 liraydi. Abinin birisi ev alacakti, aldirtmadim, 350.000 lira parasini dolara yatirttirdim. Abi iki yilda 700.000 lira yapmisti parasini. Bekle 10 lirayi gorecek demistim beklemedi. Simdi kafasini duvara vuruyordu. Ekonomist olmaya gerek yok. Bu zaten belliydi. Daha da cikacak 12 yi gorecek 2 yilda. Bunlar ulke yonetmiyorlar, ulkeyi nasil biriririz diye ugrasiyorlar. 2023 de kazanamazlarsa hepsi kacacak bu ulkeden. Butun paralarini isvece, baska ulkelere götürmüsler bile. Kör degilsen zaten bunlari görür insan.
@KASlanNn_ dedigin gibi olmali. Ama Turkiyede onu yapacak muhalefet yok. Zaten adam gibi muhalefet olsaydi, bunlar bu kadar uzun süre iktidarda olanazdi. Muhalefet birlesecegine daha cok birbirlerini parcaliyor bölüyorlar. Muhaleflerin yaptiklari bu koltuk sevdalari yüzünden, bunlar gene iktidar olursa şaşırma. Onlari yargilayacak muhalefet yok. Daha doğrusu nuhalefet bile abd usagi. Birisi vatani , koltugundan once tutsaydi bunlar yuz kere giderlerdi. O dediğin olmaz kacar bunlar. Zaten görmüyor musun. Adamin bütün gemileri malta ya kayitli. Nasil yargılayıp alacaklar, bunlardan da bi bok olmaz.
Ükenin anasını s. iktiler hala doymadılar eğer secilirse bunlar ülke bitti demek ha secilmezse yine bitti öbürleri cok mu adam insan da AKP ve CHP adam insan olmadık bir parti digerleri zaten beş para etmiyor bu Tayyibi yaglı kazıga oturrmak gerekiyor da nerde öyle birisi çıkacak yapacak