Bu adam fakirliği ile meşhur, bu adama kim getirecekti 400 milyar doları? Türkiye'yi dilencilikten kurtaran, imf kapılarında dilenmekten kurtaran. Kahraman Baş komutan Erdoğan getiremiyorda. Bumu getirecek. Türkiye'ye medeniyet ve demokrasiyi getiren ulu liderimize rabbim uzun ömürler versin. Kahrolsun cehepe yıkılsın kapansın. Kapatılsın. Dikdatörlük şart.
Getiremez o kel
Getirir yaşaasın atatürk. İdeolojiler. İdeolojiye oy veririm. Köpek aday olsa oyum cehepe'ye.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ötekiler IMF'den borç alıyordu da en azından halk acı çekmiyordu. Bunun inadı yüzünden sürünüyoruz şu an. Faiz politikasında da aynı inadı yaptı şimdi anladı hatasını ama ne yazar. Dolar oldu 30 geçmiş olsun
Faiz yükselince kredi çekemiyoruz. Araba alcam krediyle%100 faiz mi ödeyelim. Tabiki faiz inmeli. IMF'den borç alınan dönemde hayattamıydın acaba. Milletin isyanını eylemlerini görmemiş olabilirsin. Ben ecevit zamanında haberleri çok izledim. Evinde bilgisayar olan az kişi vardı. İlk bilgidayarımı 2009 da aldım. Tayyip olmasaydı ne akıllı telefon kullanabilrcektik ne bilgisayar
Abicim niye şu an faizler çıkıyor o zaman? Zamanında inat etti faizi düşürücem diye kimseyi dinlemedi. Boşuna acı çektik faizi yükseltene kadar.
Dünya Türkiye'nin etrafında dönmüyor dostum. Bir ürün piyasaya ilk çıktığında pahalı olur, zamanla diğer şirketler açılır, üretimi ucuzlar, ham madde ucuzlar vs.. Öylelikle herkesin evine girer.
Tayyibin olayla ilgisi yok. Bu dünyadaki bir gelişme. Ecevit zamanında dünyadaki bu teknoloji sıçraması yapılsaydı Ecevit zamanında alırdın o bilgisayarı.
Ecevit zamanı enflasyona bir bak şimdiki enflasyona bir bak. Ecevit zamanındaki gibi bir isyan başlamamasının tek nedeni Tayyibin insanları Allah ile aldatmasıdır
😄😄 dostum. İslah olmazsın oyüzden tartışmaya girmiycem. Ne desem boş sana
Akp'lilerin hiçbiriyle kazanabildiğim bir tartışma olmadı zaten. Hepiniz aşık olmuşsunuz Recep Tayyip Erdoğan'a zaten. Aşk sırasında sağlıklı düşünemez insan.
Kendisine zarar verse bile bunu iyiye yorar. Umarım bu aşk ilişkinizin tek taraflı olduğunu farkedersiniz ve o zaman büyük bir çöküş yaşamazsınız
Ya ne gerikalısın. Bende senle tartışssm bende kazanamam. Sende kazanamzsın malkafa. Sgit
2002-2007 arasında AKP rejimi nasıl getirdi? Daha sonra da gelirdi de, Dünya'da ekonomik buhran olmuştu. AKP "yükseliş" döneminde parayı ihracatla falan mı ülkeye soktu sanıyon sen? Bi anlat bakalım.
Nasıl soktu. Sen anlat dinliyim. Ayrıca Kiliçdaroğlu nasıl sokacak ve nerden sokacak
Bilmiyorsun yani.
Bilmiyorum. Oyüzden anlat dedim
"Sıcak para". Türk lirasına, doların ABD'den kazanacağı faizden daha fazla faiz koyuyorsun. Dolar milyarderi geliyor ülkene, dolarlarını TL'ye çeviriyor, TL'nin faiziyle değer kazanıyor. Piyasada dolar gırla. olunca, özel sektör rahatça dolarla dışarıdan alışveriş yapabiliyor. E, bu senin cebine de yansıyor. Dolar ucuz olduğu için çok rahat kredi çekebiliyorsun, bol bol alışveriş yapıyorsun vs.
Ama noluyor sonra? ABD'de doların faizini artırıyor.. Sıcak parayı getiren dolar milyarderi, TL'ye yatırdığı parasını katlayarak şak diye çekiyor piyasadan. Eee, bir sürü mal aldık dışarıdan. Güzel güiğzel bu malları ödüyorduk, ama piyasada dolar azaldı. Azalınca değeri arttı, senin ödemen gereken dolar üzerinden borç katlanarak arttı. Sadece özel sektör değil, AKP de harcadı yedi bu parayı. 20 yıldır kafa şişiriyorlar ya şu yatırımı yaptık yol yaptık, inşaat yaptık diye. Aha hepsi bu sıcak parayla yapıldı. Şimdi de bu embesilliğibn bedeklini ödüyoruz işte.
Normalde napuılması gerekirdi? Elinde dolar var bi sürü. Yol mu yapacan? İlk 5 sene yapma. Onun yerine yatırım yaparsın, istihdam yaratırsın. Ama bunlar saçtılar
Üstüne bir de yolsuzluk, hırsızlık, rüşvet, kendi "elitlerini" yaratma hırsı da var. Mehmet Cengizler, Limaklar vs bunlara inanılmaz paralar aktarıldı. Devlet ihaleleri paslandı bunlara, dolar çok ya, "bizimkiler yapsın" dendi. Zenginleştileer, e tabi iktidardakilere en tepeden en diptekine kadar rüşvet de verildi vs.
Şimdi suyun yönü değişti. Yabancı yatırımcı daha dolar getirmiyor. Tayyip'e güvenmiyorlar eskisi gibi. Çünkü hayal aleminde yaşıyor adam, Dünyadan haberi yok.
Ha Kılıçdar napacaktı? Aha AKP'nin ilk yıllarındaki gibi Batı'^ya yamanacaktı, Tayyip'ten kurtulduk, gelin diyecekti, geleceklerdi. Bu kadar basit. Tabii, Batı bedavaya gelmez, Türkiye'tyi kapana alır karşılığında. Tıpkı Tayyip'i iktidara getirdikleri gibi. Öğren bunları, bil.
Sen sıradan vatandaşsın. Sen bile biliyorsun bunları. Tayyip 20 yıllık cumhurbaşkanı o bilmiyor dimi. Sen aday ol sana oy verelim ozaman. Maşallah herşeyi biliyon.
Ben aday olsam, bu demokrasi şaklabanlığı falan olmazdı.
En iyisi o zaten dikdatörlük. Sende bunu istiyorsun. Doğru olduğunu biliyorsun
Neyin diktatörlüğü olduğu önemli. MEsela Tayyipler ya da Kılıçdarların ikltidarda olmamamsı için ne gerekiyosa yapıllmalı
Love Erdoğan 🫶 kıskananlar çatır çatır çatlasın nasıl koyduk ama
Belediye seçimlerinde kaybetsinler de kıçımla güleyim
Erdoğanı devirmeye gücünüz yetmez boşuna uğraşmayın
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!