Bugün yaşadığım daha doğrusu hissettiğim bir konu bu, Sence ülkemizin acı gerçeği ne?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ülkemizin en acı gerçeği bu verimli topraklarda, bu verimli insanları bu eğitim sistemi ile köleleştirip, ülkesine düşman bir birey olarak yetiştirmek oluyor..
Kendi tarihinden, kahramanlarından, başarılarından, savaşlarından, tüm kültürel değerlerinden bu ülke insanı yabancılaştırılarak adete kafası kesilmiş bir tavuk haline getirilmesine acıyorum.. Hala daha kendimize gelemedik...
Avrupa da avrupa hadi gidin Avrupaya... Gitsinler de görsünler insana değer var mı, yok mu?
-290.000 liralık arabayı 1.090.000 liraya almamız.
-Arkadaşım Avustralya'da hemşire ve Mercedes gle 320d almış hemde tek başına ailesi yardım etmeden.
-Uzaktan akrabam İngiltere'de hemşire hayatını kurdu bile benden 6 yaş küçük.
Bu ülkede her şey berbat.
-Sosyalleşemiyorum çünkü çalışıp kazandığım para yetmiyor.
-Kadınlara seks objesi olarak bakılıyor, erkeklere bankamatik.
-Paran yoksa başarısız sayılıyorsun ve bunu dile getirince bahane üretme diyorlar.
-Genç yaşta bir öğretmen adayı atanamadığı için, işsizlik ve gelecek kaygısı nedeniyle bunalıma girip intihar ediyor ama birileri çıkıp ''ŞOV'' diyor ve toplum buna tepki göstermiyor.
-Dolar hızla artıyor alım gücü düşüyor.
-Adalet güçlünün yanında.
-30 yaşındayım 7 farklı işte çalıştım ama arabam bile yok.
-Bir doktor (kadın), koridorda yüksek sesle konuşan birisine ''lütfen sessiz olur musunuz'' diyor ve o yaratık şunu söylüyor 'ben dağda çok koyun s... m seni mi s... meyeceğim''. Konu hukuka taşınıyor ve savcılığın kararı: Kovuşturmaya gerek yok.
-Annem, babam ve benim üzerimde olan tüm tarım arazilerini satışa çıkardık ve imar izni gelmek üzere. Satıp bir daha geri gelmemek üzere gideceğim Amerika'ya. Gider wallmart da çalışırım bundan daha iyi bir yaşam sürerim.
Üniversite mezunu bile olmayan birinin (ki lise diploması olduğu da şüpheli), 20 yıldır ülkeyi yönetiyor olması, ülkenin yarısını kendine düşman etmesi, diğer yarısını da kendine tapar hale getirip bağımlı kılması. Yetkili ve sorumlu olduğu her konuda kusuru başkalarına atması. Bu adamın ve çevresindeki asalak sürüsünün oluşturduğu Akrabayı Kollama Partisinin halen %30 oyunun olması. Liste uzar gider, çünkü ülkenin tüm acı gerçeklerinin sorumlusu bir kişi.
Merhaba 🌺
• adaletsizlik
• ayrımcılık
• cefa
• yobazlık
• cahillik
Ve maalesef buna benzer bir çok şey var saymak istemediğim.. bu ülkede en acinasi durum gevurun memlektinde bile tecavüzcüye yüksek bir ceza varken bizde sadece hapis veya para cezası var..
Kadınların veya genç kizlarin gece dışarı çıkarken cantsina biber gazı koyması ve annelerinin acaba başına bir iş gelirmi diye tedirgin olup hop oturup hop kalkması çok acınası..
Elin mültecisi halktan daha zengin yaşıyorsa o ülke batmış demektir..
Artık gerisini başındakiler düşünsün ama elbet bu devirde geçer..
Cevap
46Cevap
Muhalefet ülkenin iyiliğini istemiyor...
Acı gerçek buÜlke batsa da bunlar oy kaybetse diye düşünüyorlar. Başka amaçları yok. Başka nasıl iktidara geçecekler ki? Ülke batmadsn iktidar olamazlar. Halk ekonomiden memlun kaldıkça iktidar gitmez. Ekonomi bozulsun halk isyan etsin ki iktidarın oyu düşsün istiyorlar bu yüzden, dolar alan da onlar doları yukselten de onlar. Araba piyasasına müdahale edende onlar. Zam yapıp dolari bahane edip ekmegi zamlandiranlar onlar. Terör örgütlerine, maddi yardım yapanda onlar. Bunlardan her şey beklenir.
Cahillik var. Cahillik kendini eğitmezsen olur. Atom fiziği bilmese bile biraz kültürlü olan insan sayısı az.
Kadına değer verilmiyor. Bu sitedeki insanlar burada kendi zihniyetlerini yansıtıyor. Kadınlar bile kadına karşı.
Öncelikle merhabalar. Ne yazikki kadın ile erkeğin eşit olmaması ve kadına hakedilen değerin verilmemesi bence. Kısaca adaletin olmaması. KADINA ŞİDDETE HAYIR!!!
Gelir Adaletsizliği,, İnsani Gelişme,, Çocuk İşçiliği,, Kadın Cinayetleri ,, Çocuk Gelinler,, Hukuk Sistemindeki muz cumhuriyeti kararlar,, Toplumsal Barış ve Huzur Eksikliği,, duyarsızlık, vijdansızlık,, ve cennet dedigin ülkede kuraklık, yolsuzluk, mutsuzluk.. say say bitmez...
*Toplumsal aptalliga ve ahlaksızlığa bağlı olaral gelişen bütün olumsuzluklar.
*İyi bir topluma sahip olsaydık bugün bir Japonya, Almanya, Kanada gibi refah ve huzur toplumu olurduk.
Mutsuzluk!
Ekonomik olarak berbat bir haldeyiz, adalet yok. Bilgi kirliliği almış başını gidiyor. İnsanlar okumuyor, araştırmıyor kulaktan duyma herşeye inanıyor. Güven zaten yok, ki sen bunu çok iyi bilirsin. Yaşamıyoruz gerçekten, belli saatlerde uyanan belli işler yapan ve günün sonunda şarj olmak için belli bir zaman sistemi kapatan birer makineden farkımız kalmadı.
Hiç okul okumadan, çalışmadan, yardım etmeden, iş aramadan en önemlisi hiç utanmadan RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN DEVLETTEN para istemek! İş yok bu ülkede diyip anırmak! Çaba olmadan bı insandan nasıl bir şey istiyorsunuz iş mi yok ise göre adam mı?😒 Önce çaba göstersinler sonra bu ülke kötü desinler.🇹🇷
Tebrik ederim zekice sorulmuş bir soru.
İletişim, empati, hayal gücü, bu yapar, dürüstlük.
Bunlar daha çok gözüme çarpıyor.
Teşekkür etmek zor değildir, bilhassa işlerinizi kolaylaştırır.
Kör oğlu kör cahil oğlu cahil vasıfsız kaynaması. Ülkedeki insanların %80'i ölse maddi manevi refahımız artar.
yalan olduğunu bildiği halde yalana inanmaya çalışan insanlar var. siyasi kirlenme var aşırı pahlılık var eğitim kalitesi düşük, işin uzmanı kişilerin azlığı birde huzur hakkı nedir ya gelene geçene yüksek maaşlar ödenmiş
1. Eğitim
2. Eğitim olmadığı için devlet ve din işlerinin bir birine karışması
4. Okumuş cahiller..!
Hepimizin kör inatla birilerine inanması ve karşı taraf denilenlerden ölümüne nefret edip diğer tarafı yok sayma isteğimiz.
Vergiler. Gerçekten Dünyanın en ağır vergileri bizde.
Maddi durum
Torpil
Suç oranı
Yetersiz cezalar
Yönetim
Hangi birini sayayım ki... Ülkemizde maalesef gerçeklerin hepsi acı...
Adaletsizlik ve eğitimsizlik liyakatsizlık daha çok şey var hangi birini sayalım ki
O kadar çok gerçekler var ki artık birbirine karıştı.
Geçim sıkıntısı net! kimse işsizlik demesin iş çok ama asgari ücretle gel de ev gecindir
ahlak, din sömürgesi, cahillik, eğitim say say bitmez.
İşsizlik harbiden en derin olanı. 80 milyonluk ülkede 20 milyon işsiz üstelik bunun büyük kısmı genç nüfus olması..
Sonrası adalet.
sürekli reklam peşindeyiz.
kendi benliğimizi bir türlü kabul edemiyoruz..
Asla efendi edepli erdemli adamlar sevilmez. (Ben öyle olmadığım halde sevilmiyorum)
Cahillik, birbirini cekememe, kiskanma, dedikodu, tembellik
Hergün Okula giden Üçyüz öğrenciden sadece beşinin şansı olması.
Oksijen israfı olduğun kişilerle beraber yaşamak, kuralsızlığın, hak yemenin gözü açıklıkla uyanıklıkla açıklanması 🤨
Cahillik sorgulamadan, araştırmadan konuşan bir ülkeyiz maalesef, insanların fikirlerini küçümseyerek yürüyoruz bu yolda maalesef
İşsizlik enflasyon maaşlatın düşük olması fiyatların aşırı artması
Berbat zihniyetler , berbat yönetim , berbat ekonomi , berbat yaşam tarzı ve dahası
Bir anda fazla yükleme oldu beyin kendini kapadı 😅
maalesef Adalet sistemi sıfır
Adelatin sadece ampul ve yalakalarına olması..
Adalet var gbi görünüyor ama adalet falan yok
çok cahil var hem okumuş hem okumamış 🥸
Cehalet, tembellik ve adaletsizlik.
Acı gerceği issizlik.
Cehalet
Eğitimsizlik sonucu oluşan cahillik.
Kötü olan her şeyin bir vücutta toplanması
O kadar çok var ki saymakla bitmez.
Giderek yükselen bencillik
Eğitim ve Ekonomi nin olmaması.
Adaletsizlik üzerine bir meclise sahib olmamiz.
Beynin kullanılmaması
Hangi birini sayalım? O kadar çok ki.
Direkt kendisi.
egitim cahillik
Cahil halkı
Eğitimsizlik...
İşsizlik
Erdoganin basta olması
🚬🚬
Ne acı gerçeği yahu
Duyarsızlık
benden mahrum kalmış olması