İtalyan ekibi Novara’ya transfer olan milli voleybolcu Ebrar Karakurt, market alışverişinden yaptığı paylaşımla ülkedeki hayat pahalılığını ortaya koydu.
Sonrada birileri çıkıp millet deli gibi alışveriş yapıyor der. Gerçekten zeka sınırlarını zorlayan insanlarımız var.
Milli voleybolcu Ebrar Karakurt'tan hayat pahalığı göndermesi! Fotoğrafa rağmen hala ekonomi iyi diyenlere ne söylersiniz?
Atalarımızın kesinlikle yemediği ve yemeyeceği bir şey olan bozuk, tarihi geçmiş peynirlerden yapılan "eritilmiş peynir - eritilmiş tost peyniri" ismindeki peynirimsi şeyler indirim marketi olan BİM, Şok A101' de 41,50 TL (1 kg). Daha söylememe gerek var mı? Peynir olmayan ama peynire benzediği için peynir denilen şeyler 41,50 TL diyorum, gerçeği olsa kim bilir kaç para isterler. Daha 1,5 ay önce A101 markette 1 kilo ızgara kanat 45 TL idi. Şaka değil gerçek. Kış geleceği için daha yeni 35 TL' ye düştü.
Beyin israfları derim. Böyleleri bi de ürüyor. Genlerini falan aktarıyorlar. İş yok deyince ben eleman bulamıyorum diyorlar. Bir röportaj da böyle bir amca sallarken genç bir arkadaş çıkıp ben yarısına çalışırım diyor. Sonuç olarak amca mırın kırın ediyor. Akrabayı kollama partisi olduğu sürece sadece akrabalar zengin olacak ve üreterek değil cebimizden çıkarak zengin olacaklar. Haram zehir zıkkım olsun hepsine.
İnsanımızın tepkisi önemli. Tepkisizlik hayatımızı daha da zorlaştırır. Sen ne halt yersen ye ben sana oy veririm dersen bunlara, kafalarına göre takılırlar. Neden çalışsınlar, ne için çalışsınlar ki
Bu soru cok tartisilir.. Hangi urunu nerden aldigina bagli birazda.. 50 euroya 3 parca alis verisle’de cikarsin..50 parca ilede.. oyle gordugunuz gibi degil avrupada burada ekmekler paketlerde satiliyor Ve marka marka degisiyor.. bir paket ekmek 3 euro ..
Lidl' de baget Fransız ekmeği (200 - 250 gram) olarak geçen ekmekleri Avrupanın pek çok ülkesinde 35 Cent - 80 Cent arası alabilirsin. Özel bir lezzet isteyen pastanelerden 3,00 €' ya tam buğday, çavdar tarzı 800 gram ekmek alabilir.
35 centmi !! Nerde yasiyorsun sen? Lidl’in ekmegini bi alip yemenizi tavsiye ederim size o zaman Ekmek gorunumunde Ise yaramayan unlardan yapilmis Tadi olmayan karninizi doyurmayan ekmekten bahsediyorsunuz Genelleme ekmek fiyatlari 2 ve 3 euro arasidir.. Sizin yasam kalitenizi bilemicem..
Biri çıkıp aslında euronun Türkiye deki karşılığına göre yorum yapacak diye korktum🤷♀️ savunma makamı rahatlıkla pisleşebilir🤢 neyse 5 market fiyatları dusururse ekonomi düzelecek o günleri bekleyelim🤔🤭
hayat pahaliligini artik insanlar muhalefet harici parali kopekler bile konusmaya basladi bunu da bir yere dayandirirlar bunlar okyanusa dusse bir avuc kumla cikar :) cunku din kitap allah dedilermi ustune bir beka bir rabia al sana tamam :)))))
Tüketici alışverişinde acınacak durumdayız maalesef... 55 Euroluk alışveriş, İtalya'nın asgari ücretlisine bile dokunmaz, ama burada ayda 7.000-8.000 kazanan bile o alışverişe 1.000 TL öderken 2, hatta 3 kez düşünür.
Demokrasi denen şeye sahip olduğumuzda daha güzel bir ülkemiz olacak. Kendini akıllı sana kesime bakıyorsun hasret duydukları dönem şu andan bile antidemokratik bir dönem. O dönemi özlemeyenler de gerici, hain vs bunlara göre. Ben her şeyi bilirim ya da peşine takıldığım kişi her şeyi bilir gibi ilkel fanatiklikler sürdüğü sürece muasır medeniyetleri kıskanmaya devam.
İşin ilginci bu halde olmalarına rağmen ülkedeki çoğu kişinin hiç umrunda olmaması ya da artık herkes ümidini kesmiş, kabullenmiş gibi görünüyor olması dışardan bakıldığı kadarıyla. Cidden tuhaf
Hayat pahalılığı gerçekten çok fazla. Umarım gereken önlemler alınır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çift maaş alıyorlardır ya da bir yakınları parti teşkilatından nemalanıyordur. Yoksa herkes neyin ne olduğunu görüyor ama kabul edip dile getirmeye yürek ve karakter lazım. Başkasının lokması ile doyanların dile getirebileceği şeyler değil bunlar.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Milli voleybolcu Ebrar Karakurt'tan hayat pahalığı göndermesi! Fotoğrafa rağmen hala ekonomi iyi diyenlere ne söylersiniz?