Milli sporcumuz Ebrar Karakurt'un sosyal medyada yöneliminden dolayı linçlenmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Milli sporcumuz Ebrar Karakurt'un sosyal medyada yöneliminden dolayı linçlenmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yobazlık ya... İnsanlar ikisini ayrımını yapamıyor.
"Ebrarı yöneliminden dolayı sevmiyorum"dese saygı duyarım.
Ama
"Ebrar gibileri kazanmayı hak etmiyor tebrik etmiyorum lez o vs" diyenleri sağlıklı bulmuyorum..
İş başka aşk başka demiş diyen..
Verdiği cevaplar aşırı iyi nfjfjf
Böyle eleştirenlerde bence asıl ahlaksızlık çıkıyor. Tarafsız şeffaf bir şekilde araştırılma yapılsa bunlarda eminim vergi kaçırmak, başkalarına bakmak, sapkınlık gibi dolu şey çıkacaktır.
Milli sporcu veya toplumda ki insanlardan daha önce dinimizde ki sapkın oğlancı sapık imamlardan başlasınlar saldırmaya. Sapık olan dini karalayan imamlara saldırmazlar hatta savunurlar. Böyle bir toplum hakediyor bence gerçekten sapık imamlar, tecavüze uğrayan erkek çocukları filan bence hakediyorlar. Küçücük kızları tarikatlara gelin cariye olarak vermek. Erkeklerini tecavüz ettirtmek filan. Cinci hocalara gitmek büyü yaptırmak filan cinci hocaya ellettirip taciz ettirmek filan bunları seviyor bizim kötü toplumumuz.
Tenhada, gizli saklı köşelerde yemediği halt kalmayan, AKP'nin kulu, kölesi ve köpeği olmayı yaşam felsefesi haline getiren, bir kadının başarısına, zekasına tahammül edemeyen ve hayatında bir kez olsun tutkuyla sevmemiş ve sevilmemiş heriflerin ve kadınların ahlak ahlak diye anırmaları konusunda ne düşünebilirsiniz ki?
Ya da nefret ettikleri cumhuriyetin nimetlerini çatır çatır yerken Mustafa Kemal Atatürk'e her fırsatta saldıran bakterimsi yaratıklardan neyi bekliyorsunuz?
Ömürleri boyunca bu ülkeye getirdikleri bir başarının ya da faydanın emaresi bile yok bu insan artıklarının!
Ebrar ise her defasında başarısını ikiye üçe katlayarak gösterdi bizlere.
Kuran kurslarinda erkek cocuklar tecavüz edilirken ses cikartmiyorlar.
Gecen cocuk tecavüzünden birisi yargilanirken tüm Cemaat mahkeme önünde destek icin toplanmisti.
Kim LBGTlilere ahlaksiz diyorsa, bil ki en sapik en ahlaksiz onlardir.
Cevap
7Cevap
başarılarını tebrik etmeleri lazım.. yani başarı varsa orada onu konuşmak doğru olur kişiyi eleştirmek değil.
Başarılarını konuşmak yerine bunları konuşanlardan nefret ediyorum. LGBT bireylerini desteklemeseniz bile onun hayatı bu linçlemenin ne anlamı var?
Önce kendilerine baksın. Onlar bu vatan için ne yapmış. Ebrar benim gururum. Alnından öpüyorum.
size ne kisinin kendi ozel hayatini ilgilendiren konulardan abi cok bos konusuyorlar
Milletin ağzı torba değil buzulmuyor🤷🏻
Herkesin kendi tercihi ne diyebilirsin
kim linçlemiş gardaşımı
Umrum dışı.
canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?