Normalde bizim sporcumuzun bayrağımızı omuzları arkasında havaya kaldırması ve diğer 2 kazak sporcuya saygı duyması gerekiyordu fakat tam tersini yapmayı tercih etti...
"Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim"
Mustafa Kemal Atatürk❤️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence doğru olanı yapmış sporcu Kazakistan Azerbaycan Ermenistan savaşırken ermenilerin özel gününü kutlamıştı Azerbaycan hariç hepsi asimile olmuş çoğu kendini Rus olarak görüyor sözde Türk devletleri
Bu hareketi yüzünden şu an ülkecek linç yiyoruz
Yoo biz gurur duyuyoruz sporcumuz dan İranlı bir sporcu da bizim bayrağın önünü kapatmak istemişti hatırlarsan kazakistan Rus diyorum adamların Türklükle ilgileri yok hepsi asimile olmuş ne üzülcem sadece formalite icabı Turan birliğin de gözüken ülke
Bu tür müsabakaları takip eden biri olarak söylüyorum hangi millet hangi devlet olursa olsun eğer 2. ve 3. olan aynı millettense bayraklarını birlikte tutarlar 1. olan ise omuzları üstüne kaldırır herhangi bir sorun yaşanmaz 1. olan arkadaşın bunu bilmeme ihtimali %0
Bence de dogru bir davranis olmamis.
Aynisi baska bir yerde bizim de basimiza gelebilir.
Benim merak ettigim, acaba bu olayin oncesinde. Bizim kizimizin boyle bir tepki vermesini gerektirecek birsey mi oldu.
Izledim once kazak kizlar baslatmis.
Evet, Kazaklar güzel saygı göstermiş birinci olanın önünü kendi bayrakları ile kapatmaya çalışarak. Bravo! bu kızımız bu Rus yalakalarına iyi mesaj vermiş.
Bravo tabi bravo millet şu an zevkine bizi linçliyor zaten
Nesi saygısızlık
Detay