Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Gazmış.. Ne gazı?
Kazakistan,
Türk Devletleri teşkilatında girdi,
Kril alfabesini kaldırdı,
Türk dil birliği için latin harflerine geçti.
Bazı alanlarda Rusçayı yasakladı
Türkiye ile önemli anlaşmalar yaptı.— Erem Şentürk (@EremSenturk) January 5, 2022
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Üzücü bir arkadaşım var orada haber alamıyorum 2 gündür neti kapalı ya da İnternet kesik diye galşba oralarda olan olaylar yüzünden inşallah iyidir.
İnternet ağları off tamamen. Biraz zor düzelir. Ülkede iç savaş çıkmasın da...
Bizde olsalar demekki savaş çığırtkanlığı yapıyorsunuz diye silahları konuşturup"işte bunların hepsi fetö"derler...
İyi izle bak Rus askerleri girdi ülkelerine. İyi mi oldu? Biz de olsa bütün sınır olduğumuz ülkeler büyük dilimi kapmak için savaşırlar. Akıllı olun. Böyle şeyler asla ülkeye yarar sağlamaz. Sadece düşmanlarına fırsat tanımış olursun.
oha o kadar ilerlemiş mi? Akıllı olun kısmına geleyim;neler yaşadıklarını bilmiyorum ama eğer bizdeki gibi zam üstüne zam, yıllardır adaletsizlik, yolsuzlukla , dalga geçmekle, hükümet yanlısı ola-mamakla suçlanıp vatanını seven insanlara terörist muamelesi yapılıp sınırı aştılarsa protesto edecekler tabii ama burada sanırım başka şeyler de olmuş o yüzden konu tam olarak ne bilmiyorum. Bir milletin protesto hakkı anayasal hakkıdır ama sırf hükümete yarayacak diye "ahanda işte vatan hainleri!"diye hdef gösteriliyorsa burada olayları terörize eden hükümetlerdir.
Nazarbayev ve tayfasını yok etmek için olduğunu düşünüyorum
umrumda değil, bi anlamı yok benim için
Noldu Türklüğe noldu Turan'a
bana ne la klsjdnf ne yararı var bana. şu an zenci de olsam umrumda değil skdjnf siz fazla takılıyonuz ırk olayına. kazaklar türk değil ayrıca
Aç bı kruvaze konyak. Bak keyfine. Good bye.
Kazaklar türk olduklarından haberi yok youtube dan bakabilirsin çoğu bizi sevmiyor
Helal olsun adamlar bir tepki koydu ortaya
Aşırı hızlı yayıldı lan ama😅
Odayı bilerek karıştırdılar
Ya zaten anladığım kadarıyla zor hayat şartlarından dolayı halk baya tepkiliymiş de belli bir yerden sonra olaylar bilerek arttırıldı ve çok fazla yayıldı. Bu onlar için çok tehlikeli. Çünkü Ruslar kapıda aç kurt gibi bekliyordu. Ama maalesef havaalanına inmişti en son Rus askerleri.
Nolmuş kız memleketime
Rus askerleri giriyordu birkaç saat önce. Gerisini sen düşün.
Noldu
Ne oldu
Boşveeeer. Yat uyu.