AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Boyle durumlarin azalmasi adina toplum bilinclenme sart bu sorumlulugu sadece ogrencilere yukleyemeyiz
Paranız yoksa kendi şehrinizde okuyun bu kadar basit, her şehire okul yapılınca eleştir, sonra keyfi olarak başka şehirde okul yaz üstünede ağla.
Herkes kendi şehrinde oluncada üniversitenin bulundu ilde i yaşıyor örneğin konya koskoca il onun ilçelerinde yasayan birisi bile konya merkeze gelince ne yapacak
@cicimxs o doğru canım ona bi şey demiyorum yurt sayısı artmalı kiralar fazla vs.. ben Ankara merkezde oturmama rağmen gitmem 1 buçuk saat alıyodu toplu taşımayla, araçla yarım saat. Birazda yol gitsinler o zaman napalım. Ben böyle yapanlar için dedim yazacağınız okulu şatlarını maddi durumunuzu göz önüne alın gitmeden, şehire 2 saat uzak okulu yazmayın mesela ondan dedim..
Yasadıgı yerdeki okul kötüdür veya istediği bölüm yoktur ne yapacak mecburen gidecek 400 puan yapan gumushanede oturan biri iyi puan yapıp kendi şehrindeki kötü üniversiteye i gidecek veya tıp okuyacak yaşadığı şehir de Yok ne yapacak senin söylediğin çözüm degill
@cicimxs çözüm olarak yazmadım 8 milyon öğrenci var senin dediğin gibi başarılı olduğu için Ankara'ya İstanbul'a giden çok az tam tersi. 8 milyon öğrenciye oranlarsak diyorum.. yani bu tür şeyleri gitmeden düşünmek gerek sonuçta yurt çıkaraa kalırım çıkmazsa ne yapcam demeli insan değil mi. Öğrenci olmak zagen zor bide bunlarla uğraşmak iyice yorar insanı. Kalcak yer sıkıntısı çekiyolst bende görüyorum ama çare yurt yapmaksa o binalar zaten en az 1 yılda yapılır hızlı bi çözüö yok maalesef
@gizli üye biliyor musun bazı insanlar vardır üniversiteyi ailesi istediği veya sadece okumuş olmak için okumayan ülkesi ve hayalleri için ülkesinin en yüksek eğitim kurumlarında eğitim alıp aldığı eğitimle ülkesine ve dünyaya güzel şeyler katmak isteyen insanlar. Belki sen onlardan değilsin. Eğer öyle değilsen öyle olanlar hakkında da saçma sapan konuşma hakkına da sahip değilsin. Eğer senin hayallerin sana 2 saat uzaklıktaysa yapabileceğim bir şey yok. Dünyayı değiştiren insanlar herzaman en yükseğini hayal edip çalışanlar olmuştur.
Allah devletimize zeval vermesin öğrenciler sokakta uyusa da olur..
Yurt fiyatı:350 TL.
Burs: 650 TL
İnsaf.
Aç bu çocuklar.
Lanet girsin bu düzene.
Asgari ücrete göre ayarlansın kiralar 500 ü geçmesin. Olmaz demeyin olur.
Haklılar. Yazık günah. Buna bir çözüm getirilmeli.
Ya bi gidin be kardeşim
Hiçbir şeyin değişeceğini sanmıyorum maalesef 😔
Eylem budur, bence desteklenmesi gerekiyor.
Burasi türkiye kim kime gecirirse
Geziye döner, yakındır
Harika bir tepki ve bu iş çok büyüyecek.
Haklılar. Devlet umarım bir el atar.
Bu bana biraz abartılı geldi 🤪
ne yapalım yani gidip çalışsınlar
Beynin bu kadar basıyor demi
he ben çalışıyorum onlarda çalışsın
Bunun acısı kötü çıkacak diyorum.
Nasıl yani 🙄
Görürsün seçimlerde.
Alışkınız bu söylemlere tatlım. Ülke yönetecek kabiliyet ve lider yok sizde. Herkes biliyor bunu.
Ne zaman gördünüz?
Hep sağ partiler baştaydı, ya da koalisyondaydı. Rüyanda gördün heralde
Ulan sorsam liderin kim diye bana düzgün ni adam gösteremezsin çıkmış burada ahkam kesiyorsun çocuk bak işine.
Asıl sen gösteremezsin 😊
Liderim de yok ayrıca. Onlar devletin maaşlı memuru. Bu halkın işçileri, ne reisim ne liderim ne de anam babam.. orada bir kerr anlaşalım. Lider dediğin zor zamanlarda bir milleti bir ülkeyi bir yerden alığ vir yere getiren siyaset üstü büyük adamlardır. Atatürk gibi, Meiji gibi, Churchill gibi, Washington gibi.. Siyasi parti liderleri kendi partisinin lideridir, halkın değil. Bu bir.. İkincisi sen bir örnek ver gözünü seveyim de biz de bilelim. Sonra sana soralım sana bu ülkenin halinden bu herif mi sorumlu diye. Hadi buyur..
Recep Tayyip Erdoğan diye yazılır ADAM diye okunur. Gerçi sizin güruhun günümüzde lider kavramı yok anarşist kılıklısınız bunu sırf farklındalık için yapıyorsunuz böyle devam edin 👏
Erdoğan mı 😂
Vay anasını yahu 😂
İyi devam et.
Ne o beğenmedin galiba. Sen söyle o zaman günümüz insanlarından bir tane bebiş 🙂
Ben 20 yılda gördüm göreceğimi. O adamlığını bana göstermeyecek, dolar 9 lira olurken, enflasyon yüzde 18leri bulurken, ülkenin genç ve yetişmiş beyinleri bir bir yurtdışına giderken, hala hergün şehit haberleri gelirken, her oto b.. a millete iban verirken göreceğim adamlığı.
Ben ortalamanın üstünde geliri olan bir kadınım. Şükür vakti zamanında evimi barkımı almışım. O zaman 960 tl asgari ücret alıyordum. Düşün ev alabiliyordum. Şimdi bunun yaklaşık 5 6 katı net gelirim var, aynı evi asla alamam.. Buyrun ben vatandaş X kişisi.. Yaşadığım bu. Ne sebeple adamlık azledeceğim bu adama ben?
Öyle bi konuşuyorsun ki kızım duyanda bu ülke güllük gülistanlıktı geldi bu adam içine sıçtı hayır efendim. Adam koca bir ülke yönetiyor konjetürel olarak içinde bulunduğun konumun farkında değilsin heralde. Bu adamın liderliğimi anlamadınız anlayamayacaksınızda bu ülke öyle bir yer ki provakatif olaylara her an gebe keşke böyle olmasa keşke herkes objektif yaklaşsa da karşılıklı dinleyebilseler insanlar birbirlerini. ama maalesef muhalifler istemezuk türküsü söyledikçe yapıcı yorumlardan uzak durdukça bu tartışma bitmez.
Dediğim gibi beyfendi. Benim gelir artarken bütçem daraldı. Ayrıca milletinden para isteyen birini görmek istemiyorum. Kasalar dolu çağ atladık diye bas bas bağıranlar millete para verecekler. Oraya o yüzden oturdu. Millete efendilik padişahlık taslasın diye değil. Hiç bir halt değiller, parti lideriler, milletin işçileri, maaşını da biz veriyoruz. Öyle milletib üstünde kendini gören saçma sapan egolu tiplerden bir hayır gelmez. Sen ay sonu hesabı yaparsın adam boğaza karşı kahve içer.. Gördüğümüz bu.
Para istiyorsa boğazına mı sarılıyor küçükhanım bu gönül işidir vermek isteyen verir sen vermiyorsan verme. bu zor günde benim de bi tuzum olsun diyenler için bi fırsat. İmamoğlu ya da Mansur bey toplarken halktan para mı toplanır arkadaş demiyorsunuz Bu seni neden bu kadar rahatsız ediyor anlamıyorum. Bununyeringeliyor Almanyası’nda yapıyor Fransa’sı da hey allahım bu kadar bağnaz olma.
Mansur ve İmamoğlu belediye yöneticileri ve herşeyde söz hakkına sahip değiller. Vali var bir de orada. Erdoğan Cumhurbaşkanı. Ülkenin kasasını elinde tutan adam. Ve o kasa vergiyle doluyor. Yani çıkıp hadi biraz daha verin diyemez. Diyorsa, ya özgözlüdür, ya da kasa boştur.
Yahu bıraksana siz değilmisiniz AKP dünyanın en güzel işinizde yapsa alkışlayacak değiliz diyen zihniyet. Sizin cemaziyel evvelinizi biliriz sen rahat ol. her şey iyi hoşta bu içinizdeki RTE nefreti sizi bi gün kanser edecek ben bu kadar takmıyorum yahu sizin pinokyolarınızı 😂
Beni sevmeyeni ben niye seveyim? Başa geldiğinden beri sol kesime, Atatürkçü herkese saldırıp durdu. Kendi seçmenini bile defalarca aşağılamışlığı var.
Peki siz devam edin. Memnunsanız oy verirseniz. Sıkıntı yok.
Ha şöyle söyle canımı ye sevmek zorunda da değilsin sonuçta senin görüşün farklı evet belki de o da senin görüşünü sevmiyo bunu anlarım. Ama körü körüne muhalefet etmeyelim tek ricam bu. Bu adam bu kadar basiretsiz bir siyasi değil. Yapıcı eleştiriye eyvallah ama daha fazlası çokta inandırıcı gelmiyor komik duruma düşüyorsunuz.
Sana yemin ederim tamamen geri kafalı, kadın düşmanı, Atatürk düşmanı, modern dünya düşmanı olarak görüyorum kendisini ve ayrıca din sömürücüsü. O gelecek kucaklayacak herkesi, bu ülkedeki her renkten insana kucak açacak o zaman ben severim onu.
Geri kafalı demişsin biraz örnek ver buna, kadın düşmanı demişsin AKP'nin 295 milletvekilinden 52'si, CHP'nin 146 milletvekilinden 18'i, HDP'nin 67 milletvekilinden 25'i, MHP'nin 49 milletvekilinden 5'i, İYİ Parti'nin 43 milletvekilinden 3'ü kadın bunu belirtmek isterim, Atatürk düşmanı demişsin bence füşman değil ama çokta sevdiği söylenemez, Modern dünya düşmanı demişsin modern dünya tanımındaki hangi modernlikler ülkemizde yok bi sayarmısın tavsa mıdernlik anlayışını yaz sadece, din sömürücüsü demişsin adam müslüman hani şu Türkiye halkının bildiğimiz %95 i müslüman olduğuna inandığımız ülkemin ben müslümanım ve buna göre yaşıyorum diyen nir bireyi bunu inandığı dini yaşaması mı bunu anlatması mı tavsiye etmesini hangisi zoruna gitti. Ha senin “tanrın” kimdir neye inanıyorsun bilmiyorum ama insanların yaşayış tarzına saygı göstermeyi öğreneceksiniz. Bu tahammülsüzlükleri bi tarafa okumadığınız sürece vesayet siyaseti yaptığınız sürece yine olmaz arkadaşım 🙂
Düşüncem bu arkadaşım. Senin tarafından nasıl görünüyor bilmem ama burada gördüğüm bu. Atatürkle sorunu olanla ömrü billah işim olmaz zaten. Bir kere o kriter. Ataya saygısızlık olmaz. Hiç kabul edemiyorum.
Adam zaten ataya saygısızlık etmiyor sadece benim izlenimim çok sevmiyor gibi ya da idol olarak almıyo gibi. Hani şu eko gibi eki popon türbe gezip sağa sola tepik sallamıyor. Adam gibi adamdır reis bu böyle bilinsin isterim 👍
Reis deme şuna ya 😂
Memur, devlet memuru.
Maaşlı çalışan.
Ne reisi..
Neyse saygı duymadığım kendisi siz değil.
İyi akşamlar
Reis kelimesi neden bu kadar rahatsız etti seni. Lider Başkan anlamına geliyor TDK ya göre. Babasının hayrına yapacak değil demi bu işi.
Padişah gibi algılamayın bir de.
Anlıyorum ne demek istediğini geriye dönmek gibi nir niyetim yok cumhuriyetten memnunum kendi adıma söyleyim ama özgürlükçü ve herkes için eşit bi cumhutiyet 👍
Peki görüşünüze saygı duyuyorum 😊
Sözün bittiği yer bu yani ne diyebiliriz ki
Ev kiralarının ucuzlaması lazım
okulu bırakıp ticarete atılsınlar
Haklarını araması güzel
Sonuna kadar haklılar
Güzel bir hareket. Lakin pek sonuç çıkmaz.
Ev kira fiyatları uçtu napsinlar. 🥺
Haklı hepsi
daha fazla devlet yurdu olmalı
Mecbur birakildik
Ülkeye bu kadar mülteci alırsan olacağı bu
destekliyorum
Haklılar
el seviciligimizden
Çok haklılar
Haklı bir eylem.
Haklılar desteklemek lazım
E çok normal sonuna kadar haklılar
Haklılar.
10 üzerinden yarım
Allah yardımcıları olsun
Okumasınlar
Yazık oluyor cidden
Benim kızım da KYK 7.000. yedek. ne yapacağız?
Haklı hepsi
Yatsinlar birak 😂
Sorsan çok iyiyiz
Tamamen algı yaratma
Nesi algı pardon kyk da millet kaçıncı sırada yedek yer bekliyor özel yurtların fiyatından haberin var mı algı ymiş değilse dogrusunu söyleyin
@cicimxs Bizde üniversitesi de parklarda yattık, bunlar çok abartiyorlar
Yatmasaydın bunlarsa yatmamak için tepki veriyor insanlarin sokakta yatması normal geliyorsa sen kaderine razı olabilirsin
@cicimxs evet yattım ama şu an para fazla geliyor çok durumum iyi
E yani paran olması ile bu konu ne alaka
Halk tepkisini verir bir sürü vergi ödüyor u devlete yurt barınma en temel haktır bunu da istemeye hakkı var çok para varsa yardım et ozaman
@cicimxs sana burs vereyim talebeysen
Ver
Sustun
İptal etsinler
Haklılar
Uniye gidemiyorlar