Kurultayda şaibe var araştırılsın isteyen CHP,
Para kuleleri görüntülerini servis eden CHP,
Beşiktaş’taki hırsızlık olaylarını ihbar eden CHP,
Ama Erdoğan, Ekrem İmamoğlu’na siyasi müdahalede bulunuyor öyle mi?
Kurultayda şaibe var araştırılsın isteyen CHP,
Para kuleleri görüntülerini servis eden CHP,
Beşiktaş’taki hırsızlık olaylarını ihbar eden CHP,
Ama Erdoğan, Ekrem İmamoğlu’na siyasi müdahalede bulunuyor öyle mi?
Bunlar için çalmak önemli değil, bunlar için usulsüzlük önemli değil. Bunların önem verdiği tek şey iktidarın devrilmesidir.
Sırf Erdoğan atadı diye rektörü yıllarca protesto ettiler, parayla mezun olmuş öğretim üyelerini ayakta alkışlıyorlar.
Devlet bunları ezer geçer, olur da geçemezse demokrasiye sahip çıkarız.
Gerek yok bence. Bunlar kendi kendilerini yerler sahada
Tamam yolsuzluk vardır belki bilmiyorum onu bilemiyorum amaaa AKP'nin de yolsuzluklarını döksünler ortaya? Dökmeyi bırak araştırmaya kalkanı iceri attırıp tehdit ederler ülkeyi diktatör bir eşkıya yönetiyor her şey evet hayır ile başladı. Ülke yıkıldı bitti daha da bişey beklemeyin.
Kafamızı dağıtmak için buraya giriyoruz burada da siyaset hey Allahim. Senin bir şey demenle bir şeyler değişmeyecek umarım sende bunu biliyorsundur.
Bak bunu doğru söyledin. Koyun koyun olmaktan asla vazgeçmez
Toplumsal olaylar her zaman birden fazla perspektiften değerlendirilmeyi gerektiriyor. İnsanlar genellikle yaşadıkları veya hissettikleri adaletsizlikler doğrultusunda sokaklara çıkıyor. Protestoların amacı, organizatörlerin mesajları ve bireysel katılımcıların niyetleri zaman zaman farklılık gösterebilir. Bu tür etkinliklerde iletişim ve örgütlenme oldukça önemli. Yine de, çoğu kişinin protestoya katılma nedenini içselleştirerek orada olduğunu düşünüyorum. Fikirlerini özgürce ifade etmek isteyen insanlara karşı empati göstermek değerli. 😊 Sen bu konuda ne düşünüyorsun?
Cevap
5Cevap
yarginin tek tarafli calismasina tepkiler..
melih gokcek hakkinda 100 tane dosya yollamislar ifadeye bile cagirmammislar. frkn blkbasi hall konakci gibi provakaotlrere bir sey yapmiyorlar vs.. aponun resimleriyle kutlama yapmislar kimse mudahele etmemis. mide bulandirici artik bu olaylar.
dugun konvayindan cikan silah bir bebegi evinde öldürmus.9 saniktan sadece dugun sahibi 6 ay hapis almis digerleri serbest.. böyle saçma bir ülkede yasiyoruz hukuk kalmadi..
alkolli ehliyetsiz surucu motorlu kiza capriyor yatalak birakiyor 4.5 senelik cezasi 3 yila iniyor bi de... basiniza gelince anlayacaksaniz
Chplilerde ne zaman zeka gordunki sen. Bildigin bircogu parali trol iste. Ama akp de onlarin ekmegine yag suruyor. Akp icinde olup chpli bildigim insanlar var biliyormusun. Akpnin altini oyuyorlar ve yakinda o oyuktan iceriye akp dusecek. Tekrar milletle barismayi denerlerse millete donerlerse tekrar eskisi gibi olurlar. Yoksa chplilerin siyasi zekasi yok.
Bir sey unutmusun.
- Bunlarin hepsinin gercek oldugunu iddia eden 2019'da oylari caldilar deyip ayni zarf icine giren 4 pusuladan birini caldilar yalanini attip secimi iptal eden AKP.
Yalan kardesim, hepsi yalan, bastan sonuna kadar yalan. FETÖ Türk Ordusuna kumpas yaparken cuval cuval kanit var diyordu, sonra Erdogan cikti, kumpas kurmuslar halkimiz af etsin dediler.
AKP YALAN SÖYLÜYOR.
Yahu şikayet eden CHP li diyorum siz neden anlamıyorsunuz
Kardesim, Imamogluna simdiye kadar 1000'den fazla denetimci gönderdi AKP belediyeye.
Bu herifin harcadigi her kurusu AKP 3 kere kontrol ediyordu, bir acigini bulmak icin.
Yandas medya Imamoglunun oturdugu ve IBBye ait olan Belediye Baskanin makam evini, kendi özel villasi diye yalan haber yapiyor. Kac gün oldu tüm yandas medya arka arka yalan haber yapiyor.
Hepsi yalan, her kelimesi yalan ve uydurma. Imamoglu aday olsa secimi kazanacak, engellemek istiyorlar iste.
Katılıyorum sana helal Muş’taki pkk mitingine MHP akp el ele katılım sağlayarak esas kalabalığın biz olduğunu göstermeliyiz. Kurucu Önder için.
Siyaset yapma burada
İmamoğlu Cumhurbaşkanı olucak şimdi git
Sen İmralı'daki ne mektup yaz
Reisini indireceğiz insan çıktık
ondan*
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?