AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
imamoğlu ya da mansur yakışacak o koltuga.
rte olmayacak zaten onun harıcınde bulent ersoy olsa bıle kabulumuzdur.
Rte dışında herkes olabilir bu adam artik gitmeliiii :(
Kesinlikle
Bazilari da baska lider yok diyo ah ahh :/ ne guzel kafa :(
Soormaa
Bencede
şu an başımızda olan iktidar dışında herkes makbulüm
Sizin gibi düşünen insanlar çoğalsın tek ümidim🙏🏻
Yeni nesilden ümidim sonsuz
Rte dışında herkes olabilir. Ajdar bile kabulüm geçici bir süre için.
Hahahah bu çok iyiydi
Yorumumu beğenmeyenler çimle besleniyor sanırım asdasd
Tr de cumhurbaşkanı olacak nitelikte bi insan olduğunu düşünmüyorum. Ahhh ahh atam olacaktı şimdi...
Atam keşke olsaydı çok ihtiyacımız var ona çoook.. ama şu an elde olanlara dayanarak mansur yavaş cumhurbaşkanı olursa olduğumuz durumdan daha iyi duruma geçebiliriz. Akp yine başta kalırsa bikaç seneye kalmaz savaş ülkelerinden farkımız kalmaz
Mansur Yavaş. Başka bir aday düşünmüyorum.
rte yi görmek istemediğim kesin.
Pkklılara bakanlık vermek isteyen soysuzlara vermem o kesin
Kesinlikle ve kesinlikle MANSUR YAVAŞ 👍
Katılıyorum inşallah kemal dede kendini aday göstermez halkın çok tepkisini çekerler. Milyonlar mansur başkanı destekliyor
Aynen öyle kemal emmi durursa zaten yine kazanamaz
Rte nin yine kazanacağını düşünmüyorum. Bu seçim 40 yaş üstünün değil genç kesimin seçimi olacak bu sefer! O olmassa Muharrem ince olur benim için. Boş oy atmam her oy onları gönderen bi adım
Ben daha çok iyi particiyim Mansur yavaştan sonra
Evet merak akşener aday olursa ona da verebilirim hiç farketmez malum parti dışında
süpersin yemin ederim varya helal olsun yaş kaç
20😊
Senin de düşüncelerin çok güzel kültürlü biri olduğun konuşmandan düşüncelerinden belli aynen devam böyle
bende 22 türkiyeyi Z kuşağı kurtacak :)
Aynen öyle🙂
memleket neresi
Ankara
Recep Tayyip Erdoğan olabilir başka lider vasıflı kimseyi görmüyorum
Görmediğine göre çok vasıfsız olduğun belli
Girişimciyim. Şirketim var 4 ayrı sektörde ticaretle uğraşıyorum. Makina mühendisiyim baya vasıfsızım aynen
gizli trolün vasfı ne aceba kanks 😂😂
Ben mansur yavas cıkarsa denerim ona
Çok destekleyeni var kemal kendini aday göstermezse o kazanır gibi geliyo bana
Ke Mal kendini çıkarmaz onu çıkarır
mansur
Kimseyi görmek istemiyorum bıktım hepsinden
Mahsur başkan
İnşallah 🙏🏻
Netlik istiyorsun kendin gizlisin 😃
Meral Akşener
Ay inşallah meral hanım mansur başkan hiç farketmez başımızdaki iktidar olmasında kim olursa olsun
İnşallah
Gizli aynen
Recep Tayyip Erdoğan
Daha 1 yil once Ekrem Imamoglunu omuzlarin da gezdirenler vardi.
Neden onun adi zikredilmiyor artik.
Ekrem imamoglu çok övüldü ama lafı söyleyip icraata gelince pek bişey yapmadı. Ben ankarada yaşıyorum ve mansur başkanın yaptığı şeyleri bizzat gördüm. Online eğitim için tüm köylere internet çektirdi. Metroyu çok sık kullanıyorum ve 2 sene önceki halinden çok daha güzel hersey
Ekrem İmamoğlu yapamadı değil. Yaptırmadılar. Ellerini arkada bağlıyor diye savcı soruşturma açtı adama. Böyle saçma sapan şeylerle adamın gündemini her dakika meşgul ettiler. Ona rağmen İstanbul da yaşayan biri olarak 2-3 sene öncesine göre bir çok konuda daha iyi durumda İstanbul. Daha 2 gün önce sms geldi. BŞB bütçesi için ankete katılmam için. Adam İstanbul'da nereye ne bütçe açılsın diye İstanbul vatandaşına soruyor daha ne yapsın.
Ekrem imamoğlu 2 sene önce de şu an da desteklediğim bir siyasetçi. Ama o adam aday olursa seçimi kazanamayız. Benim en çok olmasını istediğim kişi aslında ekrem başkan. Rte bugün 70 yaşını geçkin kemal dede onunla yaşıt. Mansur başkana bakarsan o da 65e yakın. Ekrem imamoğlu daha 45-50li yaşlarda ve cumhurbaşkanlığına en uygun olan kişi bana göre bu ülke genç ve aklı çalışan birilerine ihtiyacı var
@34Constantine Adam icraat yapmaya degil. Algi yapmaya gelmis.
Yaptirmiyorlar algisi da bunlardan birisi iste.
Dunya kadar kredi cekti ve cekiyor nerede bu paralar.
Sen yazarmisin Ekrem Baskanimizin icraatlarini.
Ama mumkunse süt dagitti, kres acti ve ak partinin bitmis icraatlarini onunmus gibi sayma.
Gizli kullanici pembeli kardeaim. Mansur Yavasin aday gosterilmesi cok zor.
Cunku Mansur Yavas milliyetci bir cizgiden geldigi icin HDP'nin ozellikle bolunme taraftari olan kesiminden oy alamaz.
HDP Türkiyenin basinda Pkk'nin isine gelecek birini istiyor.
Misal HDP ve CHP Türk askeri Suriyeden cekilsin istiyor. Boylece orada pkk ypg teror orgutu ABD destegi ile daha fazla alan bulacak. Israil gudumunde olan bir devlet devletcik kurmak icin firsat yakalayacak. Maksat bizim sinirimiza iyice gelip ulkemizi karistirmak.
CHP de tamamiyle batinin usagi olalimda bize ses cikarmasinlar kafasinda. Onlar ne derlerse yapalim. Al diyorlar alalim, ver diyorlarsa verelim. Tabiko bunun altinda Islam karsitligi da geliyor. Kim ne derse desin, CHP oyle ya da boyle Islama mesafeli bir parti. Bu sebeple kendi insanina bile mesafeli v zorluk cikarma pesinde.
Ama Mansur Yavas'ta bunlara izin vermeyecek profilde bir insan.
O yuzden Mansur Yavas yerine surekli Ekrem Imamoglunu makyajliyorlar vatandasa.
Mansur yavaş.
Seni
kendimi
Reisle devam diyenlerdenim bende
Çok destekleyeni var hala
RTE yola devam
Size çay yolları göründü
Size hakurk kampları görüldü
Bu yaz olan herşey planlıydı g'tleri tutuştu ülkeyi iyicene batırıp öyle gidecek amacı o. Siz de daha koyun koyun izleyin. Ülke elden gidiyo rte başa geçerse bikac seneye kalmaz savaş ülkelerinden farkımız kalmayacak açın gözünüzü
Kim kurtaracakmis :))))
O yüzden demi, 5 saat uyuyor kabine günlük, o yüzden demi herşeyi üretiyor, o yüzden demi makina silah sanayi gelişiyor, terörle mücadele son hız devam ediyor, yollar hastaneler zaten hep ondan var, sen aç gözünü kim yapacaktı bunları kim...
Of allah kahretmesin laf anlatamıcam defol ülkeyi bitirdiniz
Sen defol, 15 temmuzda kactiniz, İstanbul ne halde, eski olayları SGK bitti herşeyi biliyoz, 15 temmuzda ezanlari bile kapatmaya imamları dovdunuz komünistleer sizi, devletin herşeyiden faydalan her ikani kullan gel burda caz yap, Muharrem bey bile anladı da parti kurdu, senin yaşın kadar bilgimiz var, neyin ne olduğu konusunda, yaşın ufak belli git araştır neler oluyor
Orda da gittiniz terörün kucağında oturuyonuz senin kardeşin asker oluyor, sen PKK ile omuz omuza geziyon, Selo çıksın parti kapanmasın diye neler yaptınız, kardeş değilsiniz siz o kadar
İki sorumada gelip saçmalamışsın çaban güldürüyor gerçekten. Valla tek üzüldüğüm yaşın canım ya 20lerinin başındasın daha şimdiden 80lik dede zihniyeti körleşmiş bi beyin allah sabır ihsan versin
Ben hayatım boyunda pkkyı asla desteklemedim destekleyenlere de her zaman tepkimi koydum. Benim dayım koyu bi ülkücüydü davası uğruna hapiste ölen mükemmel bir insandı. Annem tarafı herkes ülkücüydü ben de zamanında verdim oy ama şu an ülkenin gidişatına ekonomiye gündeme bakarak asla akpye oy veremem. Ha herkesn kendi kararıdır, saygı duyarım iyi akşamlar
Ben 28 im, herşeyin farkındayım, 80 li yıllarida türbanlı kardeşlerim neleer çekti, katsayı engeli, hepsini biliyom, çabaya gerek yok herşey ortada az aç oku kuş kadar beyin yok, ve çabalamayiz biz 20 yıldır biz varız 2023 te de olmaya devam edicez sözleşmeler bitecek ve çağ atlicaz, siz devam PKK ile başınıza yikacaz Allah'ın izniyle
Desteklemiyorsan o zaman ayır kenidini onlarla el ele gezme malum partinle sanada iyi akşamlar
15 temmuz mu şu sizin işbirliği yaptığınız kişiyle olan kavganız mı? ezanları yasaklamaya mı çalıştılar yalancılar, imam sizin yalanlarına alet bile olmak istemedi sonra kovuldu, taptıpınız kişi camilerde içki içtiler göstereceğim dedi kaç yıl geçti hala göstermedi kemdis eçmeninizi kandırırsınız anca