Afganistan İçişleri Bakanlığı, Radikal İslamncı Taliban militanlarının çeşitli noktalardan Kabil’e girmeye başladığını duyurdu. Hani Abd " Afgan hükümeti yeteri kadar güçlü talibanı püskürtür" demişti. Ne oldu?
Afganistan’ın doğusunda 3 vilayet merkezi Taliban kontrolüne geçti. Sizce bu durum ülkemizi nasıl etkiler?
La ne püskürtecek. İngiliz bir savaş muhabiri oradaki durumu ve Amerikalıların bu Afgan maymunları insan sanıp ne kadar yanlış bir işe giriştiğini anlattığı This is what winning looks like diye bir belgesel var.
Obama'nın Afganistan'daki savaşı kazandık ve askerlerimiz artık dönmeye başlayacak diye milleti gazladığı yıllar.
O Afgan halkı görünümlü hayvan herifler bizim mahallenin eline silah versen, bizi bile zor savuştururlar. Herifler sapık, tecavüzcü, afyonkeş falan komple
Ülkeye almadığımız bir onlar kalmıştı, buyursunlar. Zaten Türkiye Cumhuriyeti Türk vatandaşı haricinde her vatandaşa sahip çıkıyor, biz alıştık. Türkiye'den Arabistanlığa adım adım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Afgan milli ordusunun geri kalan müptezelleri de bize kaçar. Biz de kucak açarız tabii
Kuzey dakota da yaprak kıpırdasa Türkiye etkileniyor anasını satayım
abi biz dünyadaki tek sığınma ülkesiyiz.. nerede savaş olursa gelsin diyoz ahsşwflşsgkf
Türkiye'ye kaçan korkak Afganlar ile onların hükümeti biirlik olaydı püskürtürdü onları.
La ne püskürtecek. İngiliz bir savaş muhabiri oradaki durumu ve Amerikalıların bu Afgan maymunları insan sanıp ne kadar yanlış bir işe giriştiğini anlattığı This is what winning looks like diye bir belgesel var.
Obama'nın Afganistan'daki savaşı kazandık ve askerlerimiz artık dönmeye başlayacak diye milleti gazladığı yıllar.
O Afgan halkı görünümlü hayvan herifler bizim mahallenin eline silah versen, bizi bile zor savuştururlar. Herifler sapık, tecavüzcü, afyonkeş falan komple
Yeni yeni şeyler çıkıyor ya sonumuz ne olacak Allah bilir.
Ülkeye almadığımız bir onlar kalmıştı, buyursunlar. Zaten Türkiye Cumhuriyeti Türk vatandaşı haricinde her vatandaşa sahip çıkıyor, biz alıştık. Türkiye'den Arabistanlığa adım adım.
Resimdeki havan topu mu banamı öyle geliyor?
Bu Abd'yi büyük bir hortum kapacak. Az kaldı.