AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Kahrolsun şeriat pisliği. Kahrolsun İslam hukuku diyorum.
Şu akp iktidardan gitsin din sömürüsü biticek. İlerde düzelicez bir daha ki seçimde garanti gidiyor zaten akp.
Bu gidişle 20 yıl sonra ortada bir ülke kalacağına inanmıyorum. Olsa olsa dev bir mülteci kampı olur..
şu an bataklığın içinde bir Ülke olarak görüyorum laiklik diye diye Bitirdiler Ülkeyi
Evet başörtülü birilerini görmekten nefret eden biri daha sizin için radikal laik modern ne demek kültürsüz olsa olur ama yeterki açık saçık olsun değil mi Ayn bu kafa çok güzel pırıl pırıl
Kapalı kadınlardan nefret ettiğimi söylemedim 1. 2. si de demokrasi dediğimiz kavramda isteyen istediği gibi giyinir, istediği gibi yaşar. Sizin istediğiniz model insanları kısıtlayacak, herkes size göre mi yaşayacak? Kapalılar ne sıkıntısı var şu an? Konu kapalı açık değil. Adalet, eşitlik, liyakat bilmem idrak eder mi o kafan.
Bende tesettürlüyüm ve çoğunuz laik olma anlayışınız elbise nasıl giyindigimiz birincisi ortamda eğitim olaraktan benden daha düşük biri varsa ve açıksa sizin tabirinizle modernse o daha ön plana çıkıyor yani ilk o eğitimli sanılıyor ayrıca şu an özgürüz ever çünkü iktirdaki parti sayesinde ama solcular başa geçmesin demiyorum ama olurda gecerlerse ben bu kadar rahat olacağımizi sanmıyorum
Yobazlığını git başka yerde kus. Tesettürden de, çarşaftan da rahatsız değiliz. Rahatsızlık veren, dindar insanların değil ama dincilerin kendi yaşam biçimini herkese dayatmaya çalışmaları. İnancınıza göre örtünmeniz gerekiyorsa örtünürsünüz, ama dilediği gibi giyinene baskı yapamazsınız, bunu artık anlayın. Arabistan'dan İran'dan kaçıp özgür ülkelerde yaşayıp orada da şeriat düzeni istemenin anlamı yok.
@Banker_Bilo Türkiye'de hiç bir zaman dini dayatma şekli olmamıştır. Ama başörtülü memur olunamaz, okunamaz, şeklinde bir çok yasak vardı bunlar çok eski şeyler değil
Ayrıca iranla, Arabistan'a Türkiye yi kıyaslamanız çok saçma eğer radikal şeriat isteseydiler şimdiye kadar yapazlarmıydı ya da böyle bir yol çizerlerdi. Türkiye, Osmanlıda olduğu gibi çok kültürlü devlet olmak istiyor dayatmacı değil
@Aydamira Konuyu çok kültürlülüğe getirip çarpıtmayın. Arap kültürü ile Türk kültürü uyuşmaz. Her şeyden önce, kadının toplumdaki yeri bakımından uyuşmaz. Türk kültüründe oba yöneten, boy yöneten, budun yöneten kadınlar vardı, hanım sözcüğü, erkeğin "ben bu boyun Hanıyım, bu da benim Han'ım" diyerek eşine saygısını ifade etmiştir. Örtünme, kültür meselesi değil, inanç meselesidir ve Türkiye bunun herkese dayatılacağı bir düzene doğru gidiyor. Evet, Arap kültürünün buraya bulaşmasını istemiyoruz ve bunu istememe hakkımız var. Türkler, Kürtler, Lazlar, Boşnaklar, Çerkezler yüzyıllardır bu topraklarda birlikte yaşıyor, ancak ümmet olarak değil, millet olarak... Ümmet bilinci ayrıştırır, sizin gibi inanmayanı dışlarsınız, hor görürsünüz, fazla ileri giderse kafasını kesersiniz, gelen kaçak göçmenlerin yaptığı bu. Millet bilinci birleştirir, kimliğinde TC uyruğu yazan herkesle vatanın selameti, birliği, huzuru için omuz omuza verirsiniz, çünkü dini inancı da, etnik aidiyeti de önemli değildir. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş felsefesi de budur, millet olma bilinci...
@Banker_Bilo konuyu çarpıtan sanırım sizsiniz ben bir zamanlar dinini yaşayanlara dayatma yapıldı ama şu an dinini yaşamayanlar hiçbir dayatma yok burada sadece "algı operasyonu" var. Ayrıca siyasilerde Arap veya iranlı gibi kimse göremiyorum muhafazakar biri olarak bu ülkeler bizim idolümüz olmadı hiçbir zamanda olmaz ama sizler ülkenin geleceği İran gibi olacak diye insanları kışkırtmaya çalışıyorsunuz
@Aydamira Geçmişteki kurallar, dini inancını iç dünyasında yaşamayı beceremeyip toplumun geneline dayatmaya meyilli olanlara karşı devletin kendini koruma refleksiydi. Kamuda hizmet veren personelin (asker, polis, öğretmen, hemşire, doktor vb) üzerlerinde herhangi bir dini sembol taşımalarına halen de karşıyım. Vatandaş istediğini giysin veya giymesin. Siyasilerde Arap veya İran kökenli yok ama, Arap fetişizmi var, Arapça küfür yazılı not görse ayet zannedip öpüp başına koyacaklar var. Kol kanat germe bahanesiyle milyonlarca eğitimsiz, cahil Arap, Türkiye'de serbest geziyor, yerleşiyor. Hangi ülke buna izin verir? Bunun olumsuz sonuçlarını hepimiz yaşayacağız, tuzu kuru olan malum partililer ve çocukları yurtdışına gidecek, milyonlarca kaçak göçmenin şeriat isterük nidalarıyla biz mücadele edeceğiz.
@Banker_Bilo konuyu çarpıtmayın muhafazakar insanların polis, öğretmen hemşire olasına karşıyım dediniz ya artık size söyleyeceğim hiç birşey yok özgürlükten, demokrasiden bahsetmeyin artık. Atatürk "laiklik dinsizlik değil yurttaşların vijdan, ibadet, din özgürlüğü demektir," demiştir. Ama sizin insanların okumasına kıyafet yasağı getirip cahillikten bahsetme niz çok ironik oldu
Dinden soğuyan ateistler topluluğu olarak görüyorum desem dhdjjdjdjdk
Lâiklik diyince sadece kadının giyimi olarak algılamayın.
Öyle algılayan kim? Olmayan mesajları okuma yeteneğin mi var yoksa
Atarini git sütünü vermeyen annene yap
Sende bir tık çomarlık sezdim rizeli mısın yoksa
türkiyenin düzelcegine inanıyorum
korkarım öyle olacak.
Şu çok aşikar. Türkiye iç savaşa gidiyor.
Hepsinden kurtulmaliyiz.
Internet var artık
Biraz zor
Umrumda değil ne olursa olsun
Türkiye zaten bataklığa lağıma batmış bir ülke
Umarım laikliğe sahip çıkılır
Radikal islam batağına batıcak
Zaten ülkemiz laik
böyle devam ederse battık
İkisi olarak
Da görmüyorum😁
Ne alaka? Sorun ne zaman Islam ve Laiklik oldu?
Kalmaz türkiye filan
Simdiki halimizden daha laik olucaz bence
Ne olduğu belli değil
Hiçbir şey düşünemiyorum artık.
Bu ülke düzelmez çünkü toplum çok duyarsız
Mlsf emin değilim umarım kötü günler görmeyiz
Satılmış bir ülke olarak görüyorum. böyle giderse
BOP projesi.
Din İslam önemlidir böyle devamke
Reyisle yola devam
Inşallah 100 sene önceki haline dönücek