Bunu bir de yargı masasında size sormak istedim.
Gündemi takip etmeyi bırakanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Gündemi algılamaktan yorulunca artık yabancılaşmaya başladım. Adeta zihnim firar ediyor. Her siyasetçiye ve olaya karşı kendimi korumak için bilinçli bunaklık geliştirdim. Artık birini ekranda görünce bu kimdi diye soruyorum 😃😃
Fakat bir de sorumluluklar var.
Gündem mutlaka takip edilmeli ki, kazanan iyiler olsun daima.🌻💛🙂
Çünkü gündemi bilmek kime el vereceğini bilmek demektir.
Haber yapan insanlar bile gündemden uzak kalmak istiyor. Yıllardır Türkiye'de olumsuz şeylerden başka bir şey duymadık ki bu hükümeti zaten bu ülkeye henüz olumlu bir yönleri olmadı. Bunların tek olumlu yönleri yönetimden gitmek olur sanırım. Her projede ve işte başarısız oldular. Medyayı çok kurcaladılar ve sapkın, ahlaktan uzak, hırsızlığı ve tecavüzü meşru kılan bir toplum yarattılar.
Umarım bunlar gider ve gelecek nesli aynı zamanda bu ülkeyi kurtarırız.
Türkiye gibi bir ülkede gündemden kaçmak zor.
Her gün gündem ile iç içeyim bir muhabir gibi, seviyorum bunu. 1 kişi bile doğruyu öğrense yeridir. Ama gündemden uzak, laylaylom takılan insanlardan da hiç hazetmiyorum. Bana ev yanarken karşısında kafa dağıtmaya çalışan insanlar gibi geliyorlar o tipler. Uzak kalsınlar ama asla apolitik olmasınlar.
Uzun zamandır takip etmiyordum gündemi. Sedat Peker vs vs hiçbirine bakmadım. Baksam ne oluyor elimden ne geliyor diyordum. Siyasi gelişmeleri hala takip etmiyorum. Ama şu son yangın olayında gündemi takip etmek farz oldu. Güncel yardım listeleri, yardım imkanları falan az buçuk birşeyler yaptık elimizden geldiğince. Aman zaten gündemden uzak kalmak çok da mümkün değil zaten
Cevap
15Cevap
bende senın gıbı aynısını yapıyorum , ne kadar az bılgım olur ogrenırsem az kafama takıyorum .
bu kadar sacmalık rezıllık cıkıp cıkıp televızyonlara ahkam kesen badem bıyık liyakatsız sacma adamlar mıdemı bulandırıyor.
fakat alt tabakayı oksamaları yuceltmelerı seslerının gür cıkmasına neden oldu ve dinden gem vurup bunları ıyıcene kıvama cektiler kandırıldıklarının aslında farkında degılller ama bu yuzden takım tutar gıbı adam tutmaya basladılar.
hergun bır rezıllık becerıksızlık lıyakatsızlık rantcılık.
Gündemi sıcak sicak yakından takip ediyorum Türk hava kurumu yardım kampanyası başlatmış kayyum atadiklari bey söyledi ucaklar tamir olacakmış halktan yardım istiyorlar ama Somali ye gözü kapalı yardım yolluyor bizim reis tek imza ile
Gündem dediğin yangın dışında ne var ki?
Çoğu suni, yapmacık.
Haber kanallarının haberlerinde bile pandanın doğurmasının nasıl bir haber değeri olabilir ki?
Takvimi geriye al, 2020 yap hep aynı şeyler.
Arada böyle yapmak gerekiyor.
Sürekli olarak, haberlerden kopuk bir şekilde yaşayanlar için bir şey diyemem ama bana göre olmadığını söyleyebilirim.
Telefondan takip edebildiğim kadar ederim, son 1 aydır TV izlemiyorum...
Takip etmeyenler hakkında da bir şey düşünmüyorum, çünkü kimse takip etmek zorunda değil... Belki de zamanı olmaz...
Gündemi sadece tvden izlersen sadece ninni izlemiş olursun. Tavsiyem bagımsz araştırmacıları takıp et, mesela Hamza yardımcıoglunu, Abdullah çifcı, banu Avar bunlar gibilerini takıp edersen daha net bilgiler alırsın gundem hakkında, dönen dolaplar hkkında
Takip ettiğim şeyler artık rutine dönmüş durumda gündem değil bir ülkenin acı tablosu olduğu için vazgeçmiş biriyim o yüzden bırakan birinide haklı buluyorum
Gündemi takip etmeyi bıraksan da gündem seni takip etmeyi bırakmıyor. Bundan kaçmak ve kurtulmak gibi şansın yok maalesef. Her yerde karşına çıkıyor..
Aslında en iyisi bu sanırım, ama gündemi takip etmek istemesek de illa ki karşımıza çıkıyor, çünkü maalesef ülkemizin normal bir gündemi yok ve kimsenin tahammülü kalmadı. Yardım çığlıkları, 'Yeter artık' nidaları her yerden duyuluyor.
Gündemi takip etmezsin gündem seni takip eder her yerde bulur. gündemin seni bulmaması için mağra adamı falan olmalısın
Takip ediyorum ama "gündem benden sorulur" profili çizecek kadar değil
Uzun zaman önce gündemi takip etmeyi braktım ama istemesem bile bir şekilde dahil oluyorsun... Bu ülkede artık haber izlemekten , okumaktan , bir şeyler duymaktan yoruldum...
Haklılar insanlar neye yorum yapacaklarını ne diyeceklerini şaşırdılar pek haksiz değiller...
K3ndimden bahsedeyim hergun daha kötüye giden bir dunyada gundemi takip etmeye yetişemiyorum
Ben gündemi takip etmiyorum mesela. Ve benim hakkımda ne düşündükleri umurumda bile değil.
gündem bu kadar tempoluyken uzak kalabilmek mümkün değil
ilgilenmediklerini düşünürüm pek umursamamda ama bilindik gündem olayları bilmediği duymadığı zaman şaşırırım
Takip edilecek bir sey yok. 20 yillik iktidar sonrasında yıkılmış bir ulke var ortada. Hayirli bir haber goremiyoruz ulkede onun icin izlemek anlamsız.
Canım yanıyordu bıraktım
Ben de aynı durumdayım 🤦♂️
Gündem karanlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?