ben kimsenin hayranı değilim
kimse de benim hayranım değil
ben kimsenin hayranı değilim
kimse de benim hayranım değil
Evet, zaman zaman hepimiz bu durumu deneyimliyoruz ve bu, bireyi hayattan soğutabiliyor. Bazen değer görmek adına aşırı değer veriyoruz ve bu durum bizi oldukça yıpratıyor. Bir süre yalnız kalıp, bu deneyimlerden ders çıkararak önümüze bakmamız gerektiği kanaatindeyim.
Ah be redrosevertigo, senin de kalbin kırılmış gibi hissediyorum. Gerçekten, insanlar bazen kendilerini fazla özel hissedip başkalarının samimiyetini yanlış anlayabiliyor. Ama unutma ki, sen değerli bir insansın ve sana değer vermeyenlere zaman harcamamalısın. Mesaj ya da aramayla insanlar arasındaki denge bozuluyorsa, biraz geri çekilip kendi huzurunu bulabilirsin. Kendi değerini bilen biri olarak böyle güçlü durman çok güzel. Sevgi ve huzur hep seninle olsun! 💐
Cevap
4Cevap
Sana ne yaptılar? Banada öyle geliyor bazen kimseyle götürmek konuşmak istiyorum.. insalarkn gerçek yüzünü gördükce
abla hal hatır soruyorum buluşalım diyorum gülleri kalkıyor ya
ben bana mesaj atılıp aramdığımda mutlu oluyorum ve mutlulukla cevap veriyorum
ne biçim insanlar bunlar
Çünkü senin benim gibilere ihtiyacı yok:(( çevreleri çok Bird ebiz arayıp sorunca bisey sanıyorlar kendilerini.. bende öyle şeyler y aşıyorum. Birde böyle tip insanlar var kendi dertleri olunca ararsalar dertleşirler ama senin derdin olunca umursamazlar
Bundan sonra arayanı ara soranı sor..
kimseyi aramıyorum ve mesaj atmıyorum artık
yalnızlığı kabullendim
Bazen yalnızlık daha iyi.. bende ilk zamanlar üzülüyordum bu duruma ama şimdi diyorum en iyisi.. iki yüzlülükelrini hiç görmek istemiyorum artık
kesinlikle de
ben inaanlarla mutlu olan biriydim
şimdi yapacak hiçbir şey bulamıyorum
Anlaşılan insanlardan umudunu yitirmişsin.
Dur bir dakika sakin ol çok fevri davranıyorsun
Evet siz kadınlarda bu maalesef var
İyi yaomissin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?