Valla aşı olmayanlara vebalı gibi bakmak yerine önce gelen mültecilere ses çıkarsınlar, sınırdan bir sürü mülteci akın etti, denizlere allahuekber diyerek suriyeliler menekşe plajına saldırmışlar resmen. Bize bu muameleyi yapmak yerine aşının hastalığı önlemediğinin idrakına varmalı, aşı olan birçok yakınım ağır yan etkiler ile günlerce yattılar, üstelik aşı olup ağır geçiren de tanıdığım var, ekmeği de aşıya alet etmek akadar saçma birşey yok bu arada. Millet aşı olmadan önce heryerde gezdi tozdu yaydı virüsü, yetkililer mevlütler düğünler yaptı ses yok ama şüphe yüzünden aşı olmayanlara linç İyi günler.
Bir alay gerizekalının olduğu bir ülkede nefes almaya çalışmak zor !
Andaval sınırlarından akın akın geçen Pakistanlıyı görmüyor suriyeliyi görmüyor afganı görmüyor bu gelenler mikrop yuvası bunlara sesi çıkmıyor kendi vatandaşı lehine karar alıyor. Bu ülke beter olsun çünkü hakkediyor.
Yasal olarak böyle birşey mümkün değil. Ben doğal olarak antikorlanmışken bana neden aşı zorunluluğu var? Mantiklı bir açıklama yok aşının faz çalışmaları tamamlanmamış Aşıyı bulan Almanya'nın %9 u aşılanmışken bana kimse aşıyı dayatamaz.
Yav hadi gereksiz şeylerde yasaklar gelsin. Lokantalarda yiyemesinler, spor salonlarına gidemesinler, avm'lere gidemesinler. Ama evlerine de alışveris yapabilsinler yani. Ekmeğini kısıtlamak ne demek
Ben bu devletin vesaire ne yaptığını anlamıyorum Sen koskoca devlet, milletine zorunlu veya zorunlu olarak aşıya teşvik etmek için aşı olmayan milletine bile ekmek vermiyorlar iken sen ne ne yapıyorsun?
Benim devlete dahi güvenim falan kalmıyor bu gidişle sanki devletler yok oluyor.
@gecelerikorkuyorum Yooo gayette ciddiyim , okadar insanın ölümüne yol açıyor bulaştırarak , direk meydanda kılıçla kellesini alsınlar , aşı olmuyorum demek ne lan , bunun yüzünden bi adamla yumruk yumruga girdim metroda , BİLİMİN yolunda olmayan Düşmanımdır
@gecelerikorkuyorum Hatta Aşı olmayan OKSİJEN TÜPÜ ile gezsin , oksijen bile verilmesin , Yüzü gürsü agzı morarsın covid i anlasın bi sonra Amerıkan mastıff köpeği gibi gider aşısını olur merak etme sen
Neymiş mesela bi anlat hadi seni dinliyorum? Komplo teorilerinimi öne süreceksin , 1 komplo yüzünden çevrendekilerin hayatını karartıyorsun , git aşını ol kardeşim , sana burada yüzlerce bilimsel makale yagdırırım.
Komplo teorisi falan one surmicem tabii ki. Bir cok hastaligin yillardir suregelen asilari var bu da onlar gibi fakat insanlari bu kadar zorlamalari sacma ben de asi olacagim yakinda tabii ki kimsenin vebalini almak istemem
he böyle söyle işte , işte böyle söyleyin canımı yiyin , Kardeşim bana 5 dislikte gelmiş , ben Sizleri düşünüyorum , Kardeşim neden ölüm olsun , neden çocuklar bebekler annesiz babasız kalsın , Kardeşim gidin aşınınızı olun bunu bir muhendıs öğrencisi olarak ben söylüyorum , Cezası agır olmalı , Çünkü insanlık suçu oluyor bu.
@Machine_Brain Asıl insanlık suçu yasalarda olmayan birşeyi insanlara dayatmak, hukukçuyum hangi yasada var aşının insanlara zorunlu değil diyerek ekmeği ya da herhangi birşeyi kısıtlayıp aşıya mecbur bırakmak, bunun adı başka birşey oluyor mühendis öğrencisi olman bunu idrak edebileceğin anlamına gelmediği için anlatmayacağım, mühendislik ile ilgisi olmadığı için bu tavsiyelerinin insanlara mühendis öğrencisiyim diye birşeyleri biliyormuş imajı çizmene lüzum yok bence, tahsilli kişiler insanların fikirlerine saygı duyar, tahsilsiz kişiler bunu yapıyor tavsiye ederim.
@NightLover126 Alakası bile yok aşını olacaksın bu insalık suçudur aşı olmayan ayaoptırım uygulanmadır , çünkü Bazj yasalar etkisizdir , önemli olan sert yasalar uygulanmalıdır. Aşı olmuyorum ne deme ya sen buna iyi bakıyorusn asıl cahil sensindir , senin idrak etmeyeceğin ortadadır , git aşını ol bu kadar basittir , aşı olmayan adam o kadar virüs bulaştırdı haberin yok herhalde millet 3 . fazı bitirdi hiç fazı olmayanlar var git ilk başta BİLİMSEL düşün sonra gel burada yorum yap
Dururum durmasina da bu nasil olacak? Firincilar ekmekmi vermiycek? İktidar buna onay verdiyse bir acziyet gosterisidir. Yok firincilar boyle bir karar aldiysa devlet icinde devletmi oluyor fetoculer gibi?
bak devlet zaten bitik o konuda sonuna kadar hak veriyorum bir komunist olarak , ama lütfen aşını ol , çevrendekilerini düşün , eger emin değilsen Evrim agacının makalesini okuyabilirsin