İstanbul Ekmek Üreticileri Derneği (EKÜDER) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zeki Sarıhan, İstanbul Valiliği'ne dilekçe vererek İBB'ye bağlı İstanbul Halk Ekmek (İHE) Anonim Şirketi'nin yaptığı faaliyetler ile ekmeği siyasete alet ettiğini savunarak şikayetçi oldu.İBB Halk EkmekDilekçesinde, 650 halk ekmek büfesinin kaldırılmasını isteyen başkan, aynı zamanda ihtiyaç sahiplerine şova yönelik ücretsiz ekmek dağıtımına son verilmesi talebini de iletti.
"İhtiyaç sahiplerine şova yönelik ücretsiz ekmek dağıtımı sonlandırılsın!" İBB Halk Ekmek ucuz ekmek satarak şov mu yapıyor?
Diğer fırınlara göre haksız rekabete yol açtığına katılabilirim ama ihtiyaç sahiplerine verilen ücretsiz ekmeklerin kaldırılma talebine hiçbir şekilde anlayış gösteremem!.. Bu derneğin üyeleri ya da başkanı ekmeği niye 1 TL'ye verip şov yapıyor diyeceğine ekmek neden 2 TL oldu Un fabrikalarınında bulunduğu sanayii sitelerinin elektriğine neden bu kadar zam geldi ve neden buğday fiyatları bu kadar arttı da bunlara bağlı un fiyatları bu kadar arttı ve ekmek zamlandı ve ihtiyaç sahipleri bu kadar arttı önce bunu sorgulamasını öneririm. Ucuza hem de ihtiyaç sahipleri için ekmek veren yerlerin kaldırılmasındansa bugün artık birçok insanın yoksulluktan ana besin kaynağı haline gelmiş ekmeğin fiyatını nasıl indirebilirim bunun için kimlere sitem edip konuşabilirim diye düşünmesini öneririm
Makarnacılar nerede makarnacılar ya da kömürcüler.. adam güzel dedi ALlah kimseyi 1 tl lik ekmeğe muhtaç etmesin.. siyasi iktidarın da biliyoruz TV lere çıkıp şukar insana şunu bu kadar insana bu kadar bunu şukar insana bu kadar para yardımı yaptık diye övündüğü günleri.. Askeri ücret üzerinden telefon ve araba siyaseti yapanları da biliyoruz. milletin aklı ile dalga geçmesinler artık bu millet 3 tl lik 5 tl lik peynir alır oldu fırınlarda askı da ekmek sorar oldu.. Önce bu milleti bu hale bu muhtaclığa neden getirdiklerini sorgulasınlar.. sonra bir şeyleri ucuza mal edip millete bir nebze fayda saglamaya calısan insanlara saygı duysunlar.. Bugün Fırında ekmek 2 tl ve gramajı yine düştü.. millet 1 tl ye aldığı ekmek ile fırından almaktan sa arada kalan farkla su faturasını öderim der oldu.. Koskoca evrende 9 gezegende 8 milyar insan içerisinde çok mu aradık bu tarz düşünce sistemini
Meydandaki halk ekmek önünden ne zaman geçsem bakıyorum en az 20 kişilik sıra var. Başkan konuşur, başkan üç kuruş maaş alıp da hayat idamesi gayesinde değil nasıl olsa, kimse gidip de orada ucuza ekmek alayım diye keyfinden beklemez, bekliyorsa o ekmeğe ihtiyacı vardır.
Ne alakası var 1970 den beri birçok şehirde belediyelerin halk ekmek üretimi satışı var. Şimdi mi akıllarına gelmiş popülist demek. Fırıncılara kalsa ekmeği 5 TL den itelemeye kalkarlar halka. En azından halk ekmek bunları baskı altında tutuyor
Bu tamamen şov ve halkın onurunu kullanmaya yönelik bir davranıştır... Yapanlar da ahlaksızdır... İnsanların cehaletini, onları aşağılayarak kullanıyorlar.
İhtiyaç sahibi garibanlara bedava ekmek vermek güzel birsey keşke. Bu uygulama tüm Türkiye de olsa. Ak partili mhpli belediye olmasının önemi yok halk ekmek hizmettir güzel birsey
Cebinde, evindeki kasasında ve bankadaki hesabında bu ülkenin insanlarından çaldıkları paralarla gezenler için evet, şov yapıyorlar ekmek satılmasın. Satılmasın ki meydan bu gibi "****" kalsın, onlarda insanların neyi var neyi yoksa alsınlar bir ekmek için. Önceden paran vardı ama alacak ürünün yoktu, şimdi paran yok ama alacak ürünün haddi hesabı yok.
Yani muhalefet kopru yapacak, yol yapacak fabrika kuracak maddiyati destegi devletten alamadigi icin boyle kucuk aclik oyunlariyla yaptiklariyla oy kazanmaya calisiyor, Akparti cepheside bu yuzden sikayet ediyorlar, şova yonelik iyilik yapiliyor gibisinden , oysa R. T. E.'nin her konuşmasi yaptiklarini anlatmak ile geciyor. Şov ya da baska bisey ne soylerse soylesin o Ekuder başkani ,2020 yilinda kendisi ac kalmamis bir liranin degeri ne kadar buyuktur hesabini yapamamis masalarindan on cesit ekmek eksik olmayan insanlar bilemez halk ekmegin ne demek oldugunu, Oradan şov gorunebilir ama milletten bakinca iyi bir iş
Ona neymiş? Halka yardım yapanı engellemeye çalışmak halk düşmanlığı olmaz mı? Tabi kendi adamlarının ekmek satışları düşünce ağlamaya başladılar... Bir de valiliğe şikayet ediyor, sanki ilkokul çocuğu gibi "öğretmin kalemimi aldı ühhühüh"
Pandemi var, insanlar işsiz, bir çok aile gece aç yatıyor ve bu herif hala daha bu insanları sömürme peşinde, bunun için belediyenin yardımını engellemeye çalışıyor.
Bukadar iğrenç bir kafa yapısına sahip bir adam ve buna bağlı fırınların ürettiği ekmekler sizce sağlıklı mıdır? daha çok kar elde etmek için neler yapıyorlardır kim bilir.
Şükür maddi durumum kötü değil ve her alış verişe gittiğimde kesinlikle Halk Ekmek alıyorum, siz de öyle yapın, gayet besleyice ve fiyatı uygun, ayrıca ödediğiniz para ile her akşam bir aileye ücretsiz ekmek gidiyor, bundan güzel bir şey var mı?
*Büyük ekseriyeti Rizeli, Trabzonlu yandaş fırıncılar yeterince kar edemedikleri, vatandaşı özgürce boylu boyunca öpemedikleri için çok üzülüyorlar. *Aynen böyle devam et Eko.. Haksızlığa, hırsızlığa, talana izin verme. Biz yapılanları , iyiyi, kötüyü görüyoruz.
Ne demek şov ya 😤 bir yıldır pandemi var ne kadar insan aç icralık biliyormusunuz nasıl bu kadar şuursuz olabiliyorsunuz. Ordan ekmek alan ne kadar insan var haberiniz yok. Allah bir kuru ekmeğe muhtaç etmesin. Bir aç doyurdunuzmu, elektrik su faturasını kirasını ödedinizmi? Dışarı çıkıp bir insanlara bakın ne haldeler.
Ya adam cebinden para dağıtsa yine eleştireceksiniz nasıl bir cinse sahipsiniz anlamıyorum kimisi muhalefete karşı olacağım diye yersiz eleştirir kimisi de hükümete eleştiri yapacağım diye yersiz eleştirir ben hiçbir parti tutmuyorum ve hiçbir partiye de destek olmuyorum şunu da belirtmek istiyorum adam bedava ekmek dağıtıyor bazı insansı türler eleştiri yapıyor bu uygulamayı desteklediğiniz parti yapınca da mı şov diyeceksiniz memlekette adam gibi siyaset kalmadı
ya arkadaş anlamıyorum yaaa ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunur şikayet yardım parası toplanmaya çalışırlar izin vermezler kendileri yaptığı zaman tüm yerel kanallar bas bağırıyor bir başka parti yapınca da engel olmak için ellerinden geleni yapıyorlar
İstanbul'da sadece %6 ekmeği belediye dağıtıyormuş. Satıyormuş uyguna zaten. Burda erdoğanın zoru ibbnin halka yardımcı olmasını engellemek. Bu yezid neden acaba askıdafaturaya engel olmuyor? Kendine para akıyor diye olmasın. Allah aç bıraksın bu zihniyeti destekleyeni
A-Kahpe artık İstanbulu alamayacağını bildiği için böyle garibanın boğazından giren lokmanın peşine düştü. Çünkü İstanbullunun bu güzel jestler karşısında oyunu İmamoğluna vereceğini biliyor.
Mümkünse İstanbul Ekmek Üreticileri Derneği artık ekmek üretmesin.
Şovun önde gidenini yapıyorlar İmamoğlu aklı sıra vaatlerini yapıyor ( bütün siyasetçiler için de geçerli) hepsi de hergün etleri , doğal doğal yemekleri , sebzeleri götürüyor halka da EKMEK BEDAVA sloganı tam bir faşistlik yapıyorlar biri saraydan komut verir biri yok sen işte 1100 odalık yerdesin der kendisi de 1500 odalık yerde yaşıyordur tam bir şov başka bir şey değil ablam
Ekmeği herkes alabiliyor ama eti alamıyor. Etin fiyatını düşürmek için bir şeyler yapsınlar. Hiç de sağlıklı olmayan 1-2 liralık ekmek üzerinden böyle siyasi hamleler yapılmasını doğru bulmuyorum. Ayrıca ekmek üreticileri derneği de haklı. Adamların ekmek teknesine el koymak bu resmen. Kimse gelirinin sekteye uğramasını istemez.
IBB'nin yaptigi zaten hizmet degil sow, geldi geleli ne yapti, bildigimiz sisirilmis balon, tatillerle gündemde, sici kiyimlari ile gündemde, tuvalet acilimi ile gündemde, fransiz dostlugu ile gündemde..
Adamin hayati sow, emlak zenginine Türkiyeyi teslim ettiler.
Ne oldu Tayyip ve çetesinin g.. tlerine mi batti millet bir ekmek yoyebiliyor zaten onu da almaya çalısiyorlar ama bu miletr müstehak olsun Tayyibin g.. tunu yalamaya devam etsinler
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Eğer ki millet, ucuz ekmek kuyruğuna giriyorsa; bu hükümetin suçudur. Ekonominin anasını ağlattılar, milleti sefalete mahkum ettiler ve daha halen konuşuyorlar. Yürekleri seçime gitmeye bile yetmiyor. Onların devri artık kapandı! İlk seçimde sandığın dibini boylayacaklar ve hesap verecekler!
Millete ucuz ekmek vermek siyaset mi olmuş? Allah belanızı versin sizin. Maliyeti 50 kuruş olmayan ekmeği 2 tl ye satıp bide karşıt görüşünüzden dolayı fakirin ekmeğine göz diken kansızlar sizi.
ekmeği 2 lira yaparken neden sesiniz çıkmadı sayın başkan? insanlar uygun fiyata ekmek alıyor diye gözünüze mi battı? asıl sen ve senin gibiler yüzünden fakir halk ekmek bile alamayacak hale geldi.. şovmuş..
Yillardir her secimde dogalgaz, petrol bulup sonra havaya karisan sozler gibi degil en azindan... pandemi surecinde Sanki secim olucakmis gibi kongre kongre gezip mitingler yapanlar şov yapmiyomu acaba
O mantikla bakilirsa tüm siyasiler şov yapiyor. Şov mov birilerine faydasi dokunuyor en azindan. Hele pandemide issiz kalan calisamayan cok insan var gayet de iyi yaptialr botle
Aynı şova onları da davet edelim o zaman, oturdukları yerden konuşuyorlar. İnsanlar iki ekmeğe muhtaçlar bunlar ne peşindeler. Adamım diye dolaşırlar ondan sonra etrafta
Vatandasa hizmeti shoe olarak horen bundan rant saglayamayanlarin tekerlerine comak sokulmus anlasilan yaziklat olsun halkin cebinde gozu olan karaktersizlere
İhtiyaç sahiplerine ücretsiz ekmek dağıtılması bir kişiyi veya kişileri neden bu kadar rahatsız ediyor? İnsanların ekmeğe muhtaç duruma gelmesini tartışmalıyız büfeleri değil!!!
Yaw kim babasinin hayrına dağıtir ki herkes menfaatine göre iş yapıyor bunun siyasetçisi ile de alakası yok. Alısılmıs bir durum seçim yaklaşır herkes bir yardım peşinde gider.
Ona bakılırsa tayyip her şeyiyle şov yapmaya çalışıyor. O haliyle gelmiş belediye başkanıyla tablet yarışına girmiş. Senin butcenle onun ki bir mi Allah aşkına?
Hayır benim gibi düşünmediğin için degil. Benim gibi dusunmen için bı 500 kitap bitirmen lazım zaten. Yazdığın o kadar saçma ki, ondan dolayı öyle yazdım. Gözünü bir etrafına gezdirsen elbet yoksul, muhtaç insan görürsün. İhtiyaç sahipleri için yapılan iş gerçek sahibini bulamaz dedigine göre, dışardan gören hergun infak gruplarında yardım ediyorsun sanır.
Parası yok ekmek de yemesin öyle mi , ulan nasıl bir döneme denk geldik , ulan akp ve yandaşları sizin yatacak yeriniz yok toprak kusacak lan sizi , bu kuyruğun nedeni kim bunun anlamayacak kadar aptalmisiniz.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > "İhtiyaç sahiplerine şova yönelik ücretsiz ekmek dağıtımı sonlandırılsın!" İBB Halk Ekmek ucuz ekmek satarak şov mu yapıyor?