Gündem Orman yangınlarına neden afad ve kızılay gitmedi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor videolara, haberlere bakıyorum hiç afad veya kızılay yok?bu işte bi iş var. Orman yangınlarına neden afad ve kızılay gitmedi? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kızılay yemek dağıtıyor İlk günden itibaren sen hangi kanalın haberlerini izliyorsan bu akşam farklı bir Kanal izle 0 0 Yorumla
blue-life Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Arasaydın nerde kaldınız ekranlarda yoksunuz göremedik deseydin ya arkadaşım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl aradım demin Yorumla blue-life +1 yıl Oooooo çok iyi akşam haberlerinde ekrandalar o zaman tebrikler kimsenin yapamadığını yaptın Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bu konuda yeterli eğitime sahip herkesin gittiğine emin olabilirsin. 0 0 Yorumla
Sakallıbey Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Gitmediğini nerden çıkardın? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sen bir tane kızılay çadırı gördün mü videolarda veya haberlerde? Yorumla Sakallıbey +1 yıl Çadır kurulacak bir ortam değil çünkü. Öncelik afeti bitirmektir. Sonrasında yaraları sararsın. Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yok yahu öyle miymiş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kızılay yemek dağıtıyor İlk günden itibaren sen hangi kanalın haberlerini izliyorsan bu akşam farklı bir Kanal izle
Arasaydın nerde kaldınız ekranlarda yoksunuz göremedik deseydin ya arkadaşım
aradım demin
Oooooo çok iyi akşam haberlerinde ekrandalar o zaman tebrikler kimsenin yapamadığını yaptın
Bu konuda yeterli eğitime sahip herkesin gittiğine emin olabilirsin.
Gitmediğini nerden çıkardın?
sen bir tane kızılay çadırı gördün mü videolarda veya haberlerde?
Çadır kurulacak bir ortam değil çünkü. Öncelik afeti bitirmektir. Sonrasında yaraları sararsın.
Yok yahu öyle miymiş