AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Dünya'nın fişini çekme zamanı geldi de geçiyor. Yekten kıyamet en temizi artık. Günahıyla sevabıyla ne varsa elimizde gidicez elbet
Keşke toplanip o adami bulup döverek öldürseler belki insanlar ders alir böyle giderse daha cok kadin ölür
bitmez zaten böyle hayvanlarla baştan bağlantı kurmamak gerek. şerefsiz erkekleri sevmeyin. bu adamın da allah belasını versin
Allah belasını versin böyle adamları oldurmeyeceksin ağa her gün bı et parçası kopartacaksin bundan kurda kuşa yedireceksin
Yahu bizde üzülüp nefret ediyoruz. Allah belasını versin yapanın ama be arkadaşım sen 21 yaşındasın senin ne işin var o adamla aynı evde tanımıyorsun etmiyorsun?
Böylelerinin vatana millete ne Hayri ne faydası olacak? Öldürüp leşini köpeklere atacaksın.
Adam chp li, başka ne olsun ki?
Hani şu adı taciz ve tecavüz ile anılan parti.
Şimdi üstünü örtmeye çalışıyorlar.
Bıktım bu rezil sapık ve katillerden.
Peki jiletle cesede ismini yazmasi!!! ben nasil bir ülkede nasil insanlsrin arasinda yasiyorum!
dünya nereye gidiyor allah askına soyları kurusun bu şerefslzerin
Allah'ım nedir bu canilik yaa. Sen koru Allah'ım. Bizi insana düşür...
Bitmez sürekli serbest birakiyorlar onlari alip kiza yaptiginin aynisini yapsalar bidaha yaparlar mi guzelim gencecik kız boyle insanlar yüzünden canından oluyor adalet sadece duvarda yazı.
Şair de demiş ya ben bu çağdan etimle kemiğimle nefret ettim.
Maalesef hiçbir zaman bitmeyecek. Dün vardı bugün var yarın da olacak. He bu aralar iyi siyaset malzemesi bu cinayetler, o ayrı.
Bu salaklar ne zannediyor anlamıyorum. Bulunmayacaklarını falan mı?
Bulunsa da serbest kalacaklarını biliyorlar diyelim. Sağolsun adalet sistrmimiz...
O da doğru ama hep kadınlar olarak bizde görüyorum suçu. Tüm dünyada bu böyle.
Bu kadar yüz verince, sessiz kalınca olacağı bu.
Kötü almuş ölümü. Adamla yatip kalkmasaydi Buda başina gelmiycekti
Ne olursa olsun sen bir kadınsan eğer nasıl dersin adamla yatıp kalkmasaydı durumu bilemeyiz ne olursa olsun böyle ölmeyi öldürülmeyi kimse haketmez..
Ne alaka? Sen de bir yerde öldürülürsen ve peşinden "o da evinde otursaymış başına bir şey gelmeyecekmiş" deseler? Ailesi de okuyor olabilir buraları biraz empati.
Kız zaten yatmak istememiş bundan mütevellit TECAVÜZ'E UĞRAMIŞ zaten isteyerek olsaydı adam neden hem tecavüz etsin hemde öldürsün ablacım ya biraz empati lütfen
@anneliyse paaardonnnnnnn! Adamla yatıp kalkması karşisindaki kişiyee katil olma yetkisii vermiyoor. Asıllll bu vicdansız zihniyetleeeriniz temizlenmeliiii.. 😡😡😡😡😡😡
Bir insanınn günah ve sevaplarından sadece kendisii sorumluudurrr , ama bu yaşanılan berbat olaylardan bütün insanlık sorumlu..
Allahım ne canım insanlar var yorumları okuyunca deliriyorum. İsteyen istediğini yapar size ne size neee hiç bir sebep cinayeti meşrulaştıramaz isterse kız gidip beni öldür desin öldüren kişi her halükarda katildir
Nasıl bir vahşet. Ne oluyor ya? Nasıl nasıl? Ne istedin psikopat herif kızın yasindaki bu kızdan. İçerde gebertirler seni insaalah..
Cinayetleri kadın ve erkek diye ayırmadığınızda daha iyi olacak
Kadın erkek yoktur insan vardır. İnsan cinayetlerini durdurun
Benim okuduğum fakültedenmis birde iyice kötü oldum duyunca bugün bu yarın başkası bu cinayetler yaptırımlar ağırlaştırılmadikca bitmez. sonu yok
48 yaşındaki adamla ne işi var? 21 yaşında geleceğini düşünseydi tamam Allah'ın verdiği canı Allah alır ama bu insanların kendisinde de suç var
Siz CİNAYET demek yerine KADIN CİNAYETİ gibi sacma kelimeler türetmeyi bırakdıgınızda belki.
Ah be güzel kardeşim, sırf parası var diye 50 yaşındaki bir şeytanla beraber oldun. Azıcık şu mantığınızı kullanın, azıcık..
Bu cinayeti işleyen şerefsizin Allah belasını vermesede verecekler. İçeride ins
İçim yandı.. gencecik kız ne işin var baban yaşındaki adamla.. Cesedin atıldığı yer hergün gittiğimiz bir yer psikolojim bozuldu okurken:(
Baban yaşındaki adamla ne işin var derken? Bir işi olması gerekiyor mu? Yolda yürürken bile kadınlar tacize uğruyor, tanımadığı biri tarafından. Niyetiniz kötü değil biliyorum ama daha doğru cümleler kursanız daha iyi olur.
@Ichigo-Ichie haberde adamla oturup dertleştiği yazılıyor gayet düzgün cümleler kurdum zengin yaşlı adamlardan korkulur
evet bende bunu diyorum ne işi var adamla? birde adamın anlattıklarına göre alkol vs içip kavga etmişler kızlar kime ve neye güveneceklerini çok yanlış seçiyorlar.
@Yunuskandemir99 erkeklere bu konuda çok hak veriyorum.. bu sözleri belki milyon kez demişsinizdir ama biz saf salak kızlar herkesi kendimiz gibi bildiğimiz için yanlış yollara düşebiliyoruz
bizim ülkenin erkeklerinin gücü sadece kadınlara yetiyo
Kadınlar bu kadar değersizken tabi ki o şekilde haber yapabilirler, doğrulunu nerede teyit ettiniz? Belki yalan bir haber, hem doğru bile olsa yanlış bir tercih yaptı diye ölmesi mi gerekiyordu?
@Ichigo-Ichie ne olacaktı sen söyle
Bin bir karakterli insan var herkes aklını başına alıp kimseye güvenmemeli
Tamam haksızsın demiyorum ama bir hatası onun canına bedel olmamalı. Önce bu iğrençliği yapan sorgulanmalı, bir de yasa getirmeyip bu şekilde serbestçe, istediklerini yapmalarına müsade eden devlet.
@Ichigo-Ichie kesinlikle idama karşı değilim..
Helal olsun doğruyu yazmışsın tepki gösterenlerin işine gelmiyor sen otur adamla birlikte içki iç ondan sonra biz söyleyince suçlu bulunuyoruz.
@ƘıȤıԼЄԼMƛ idam gelse bile bu olayların biteceğini zannetmiyorum. Kızlar kendilerine çok dikkat etmeli
Etmiyorlar işte parası olanı seçiyorlar ye iç seks yap ondan sonra da kadın hakları siz kendiniz kullandırıyor ondan sonra haktan bahsediyorsunuz. Allah'ın haramı günahı unutuldu insanlar kudurdu.
@ƘıȤıԼЄԼMƛ çok doğru söylüyorsun.
@Yunuskandemir99 öyle
@ƘıȤıԼЄԼMƛ Eger biz yalnizsak demek ki kendimiz gibi insanlar yok eger millet yanliz degil ise demekki kendi gibi insanlarla beraberler'dir. Milletin beraber oldugu insanları görüyoruz dimi
Kardeşim şimdi özgürlük rahatlık adına her haltı yiyorlar ondan sonra da başlarına bir şey geldikleri zaman devlet falan engel olsun diyorlar devlet herkesin kapısına asker polis dikemez. Rahatça seks yapmak için içki içmek için her türlü gayri meşru ilişki yaşamak için ellerinden geleni yapıyorlar ondan sonra da başlarına bir şey geldiği zaman devlet nerede diyorlar? Tamam bir insanın öldürülmesini doğru bulmuyorum ama kimse kusura bakmasın testi su yolunda kırılır
@ƘıȤıԼЄԼMƛ aynen öyle abi.
Yeter artık, Y E T E R !
Allah kahhretsin nefret ediyorum bu çağdan !!!
Bitcek diye beklerken her gün artıyor
Tek bir şey merak ediyorum neden..
Dünya yeter be deyince.
Önce ahlak sonra ceza gerek.
Artık İDAM GELSİN böyle pisliklere yeterler!!!
Allah belalarını versin böyle insanların.
Bu şekilde hiç bir zaman bitmeyecek
Erkeklerin çükü kesildiği zaman
Bazılarına yapmak lazım ayol
Neden herkes erkeklere sallamış ben daha bakirim
Ülkede bir tane iyi haber olmaz mı olmuyor işte
Allah herkesin icine merhamet duygusu versin
@e1eni
Erkekler tamamen ölünce yazıklar olsun
Erkeklerden igreniyorum
Kahroluyorum
kadinin adi yok bu topraklarda lanet olsun
insanlardan nefret ediyorum
Dinsiz imansızlar arttıkça suç oranı da artacaktır
Allah belalarini öyle bir versin ki..
Durması çok zor, şartlar buna el vermiyor.
Lanet olsun
Abi hadi tecavüz ediyorsun okey neden öldürüyorsun
Nasıl bir kafa
Çünkü suç olduğunun farında meselenin üstü açılmasından yani kurbandan korkarlar işte o an ''akılları başlarına'' geliyor hatta korkudan ölüsünü bile gizlemek için aillerinden yardım isterler çok örnek var buna (babaları yardım eden katillerin iş dosyalarında var babaları da tutuklanmış bu konuyla ilgili - yine erkek acımasızlığı.) Ve bu parçalama çöpe atma eylemi bundan kaynaklanıyor genelde. Zalimlik zalimlik getiriyor sanki. Bu arada tecavüz olayının hasarı da ölümden de kötü bir şey. Yani 'okey' denilecek tarafı yok. Allah böylelerinden korusun!
İdammmmm
Üzücu
yazık
"BİTMEZ"...
Erkekler bittiği gün
Baban , deden , atatürk , peygamberimiz , çanakkaleden suriye harekatlarina kadar olan şehitlerimiz... saçmalama!
Benim arkadaşımdıııı
Ciddi misin 🙄
@Yomeyamo evet şoktayım galiba kabullenemiyorum güldüğüm eğlendiğim insan şu an vahşi bir ölüme kurban gitti
hicbir zaman
Bitmez artar
Medya yüzünden hepsi