Geçen Gaziantep te 10 yaşındaki çocuğa taciz etti denilen adam suçsuz çıktı. Kadın bilerek iftira atmış. Dolmuş ve otobüslerde de bazı bireylerin başına geliyor bu. Kadın bu beni taciz ediyor diyor hemen otobüstekiler anlamadan dinlemeden sapık ilan ediyor ve şiddet uyguluyor. Madem böyle çok hassaslar gitsin taksi kullansınlar. Otobüs zaten kalabalık oluyor. Bir de yanlışlıkla dokununca millet tacizci oluyor. Tacizci gibi bakmalar falan. Bunu yapan Kezbanlar nasıl engellenir sizce?gaziantep taciz iftirası
Gaziantep'te çocuğa taciz etti denilen adam suçsuz çıktı! Kadın neden taciz iftirası attı?
Yanlışlıkla dokunmakla düpedüz tacize uğrmak arasında dağlar kadar fark var. bir kadın bedeninde hissettiği şeyi anlamayacak kadar salak olamaz heralde. Ki bu tacize uğradım dediğinde adamın ağzını burnunu dağıtan halk nerdeki halk merak ediyorum açıkçası. Aynı şey başıma geldiğinde tacize uğrayan ben değilim de, adamı ben taciz etmişim gibi mal mal bakıyordu yüzüne insanlar. Habere konu olan kadının ise adamla bir husumeti vardır muhakkak. Ahlak dışı bir durum.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İftiradan hapiste yatan o kadar çok erkek var ki.. Devlet görmezden geliyor... Şuanda ülkede erkek ve kadın birbirine düşman edildi, ediliyor.. Devlet cinsiyet eşitliği getirene kadar cinayetler ARTARAK devam edecek Bunu ister kabul edin ister etmeyin. Devlet sözde "pozitif ayrımcılık" adı altında kadınlara verdiği adaleti katleden cinsiyet eşitliğine aykırı olan olağanüstü yasaları kaldırmalıdır
Buradaki bayan arkadaşlarımız belki gönül koyabilir ancak kuranı kerimde yaradanın bize bir mesajı var.
"Erkeklerinizden iki şahit tutun. Eğer iki erkek bulunmazsa şahitlerden razı olacağınız bir erkek; biri unuttuğunda, şaşırdığında diğeri ona hatırlatacak iki kadın olabilir..."(Bakara, 2/282)
Neden bayanların şahitliğini en az iki kişi olarak kabul eder,?
Çünkü TÜRKİYE buna hazır değil, laiklik (dinsizlik) ile İslam dini arasına sıkışmış bir toplum var ortada, bunu bilecek kadar zeki olduğunuzu düşünüyorum..
Laiklik cümlesini hiç bir yere bakmadan açıklamasını yazıp şuanda kaç tane ülkede kullanıyor olduğunu yazabiliyorsan LAİKLİK manasını biliyorsun demektir, şayet tam tersini yapıyorsan bilmiyorsan ve kendi cahilliğin ile bana laf söylüyorsun demektir...
Hadi bu testi başarabilirsin, bana ispat etmek zorunda olduğun bir şey yok, sadece kendi durumu gözden geçirmiş olursun..
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
26
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
belki atmamıştır yanlış anlamıştır. birde artık güvenmiyor kimse geçen bankaya gittim küçük bir kız çocuğu baktım etrafta erkekler onu seviyor o kadar taciz olayı gördük kü artık acaba. gerçek mi seviyorlar kötü niyet li mi aklımızda geçiyor bunun sebebi de o tacizciler.
2
6 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
ayrıca. yanlışlıkla dokunma ve bilerek dokunmayı ayırt ediyor miller. kimse için kimse taksi kullanmak zournda değil. erkek taciz etmesin diye taksi kullanccak millet oldu
taksi mi. biri kadını taciz etmesin diye taksi mi kullansın. evet gerçek dokunma ile yakışıklı dokunmayı hepimiz ayırt ediyoruz. sonralıkla. bu kadın iftira atmısa gerçekten yazık lar olsun ama bie kadın böyle yaptı diy eotobüsteki sapık ları aklamaya çalışma. belli ediyor yanlışıyla dokunan bilerek dokunan kendini sen forma.
taviz edilmesin diye taksiye mi binicek ulan senin kadar onunda hakkı var otobüse binmeye yanlışlıkla olur ama bilerek olmadığı anlamı gelmez neyi savunduğunu bil
ha ben şunu diyim. Otobüste Tabii ki de Hepimiz yanlışlıkla birbirimize de yiyoruz bu konuda haklısın Ama biz insanlar sen de dahil Ben de dahil Hani anlayabiliyoruz kimin bilerek kimin kötü dokunduğunu bundan bahsediyorum ha bilerek yanlışlıkla dokunanı iftira atan gerçekten büyük bir pisliktir Yani bunu sana Savunmuyorum amma velakin Bazı insanlar da şöyle şimdi sen bir okulda atıyorum ir çocukların kötü bir şey yaptığını duyarsın Hemen de dersin bu okul çok kötü bir okul dersin değil mi İşte bu tacizci erkeklerin yaptığı kötülükler yüzünden bütün erkekler yanıyor Aslında size en büyük kötülüğü yapan o şerefsiz tacizciler Çünkü artık ben bile yani bakıyorum bir çocuğun etrafında birini görünce Hani Acaba bir şey mi yapacak Çünkü o kadar haber izliyoruz mideniz bulanıyor ki Tabii ki de suçlamıyorum ama ben yine de içinde Hani beynimden geçiriyorum Yani bu yüzden o şerefsiz tacizcilerin Sadece kadınlara zararı yok Size de zararı var yani gerçekten delikanlı adamlara bile onlar yüzünden artık laf vuruluyor Bu yüzden o şerefsizleri düzeltmemiz gerekiyor yine o şerefsizleri düz etmediğimiz sürece Hani kadınlara da suç bulma Yani bunu anlatmak istedim
Her olayda Kadın beyanı esastır, denilirse daha çok başımıza gelebilicek bir durum özellikle toplu taşımada. Bunun gibi olaylar (bazı) kadınların toplu, taşımada ben rahat oturayım benim yanıma kimse oturmasın mottasını benimsedikleri için gün yüzüne çıkıyor. Başına gelmeyen kişilere yazdıklarım komik gelebilir ama bir kadını bu şekilde dolmuştan indirmişliğim var.
kadının beyanı esastır, aile ve sosyal bakanımızın yaptığı güya kadınları korumayı amaçlayan bir yasa oysa 10 binin üzerinde suçsuz yere içeride yatan koca, hoca, öğretmen var. düşük not veren hocaya beni taciz etti de, sorgulanmadan direk ceza alabiliyor artık, veya evli bir kadın kocasına gıcık kapsın beni taciz etti desin, kocanın ifadesi alınmadan direk evden uzaklaştırma veya hapis cezası oluyor, adli rapor dahi gerekmiyor.
Bu kadar basit olmamalı. Linç toplumu maalesef sorgulamak yerine direk harekete geçiyor. Toplum bu konuda hassas diye bazı kadinlar bunu cok guzel kullanıyor. Fakat burada adalet devreye girmeli. Başta iftira atan yenge olmak üzere, o adama vuran hatta sosyal medya karalama kampanyası yapanlar ceza almalı. Ispatlanana kadar herkes masumdur. Ispat var mı diye sorunca bile tahammul edemeyen, linç eden, seni o kişiyle bir tutan bir zihniyet almış başını gidiyor.
Kanunlar değişmediği sürece engellenemez. Bir de linç kültürünün kalkması gerek ama sanırım bunun için çok geç. Aklıma Barbaros Şansal'ın sarf ettiği cümle geliyor hep. Adam ne ileri görüşlüymüş. Belki o cümlesiyle bu olayları kastetmedi fakat aynı şey. Ok yaydan çıkmış.
Rusya da şahit olduğum aynı bir olay vardı işte daha sonra adamın suçsuz olduğu kanıtlanınca kadına 2 yıl 4 ay hapis cezası verildi aynısını yapabilirler
Paramiz olsa taksi kullaniriz zaten. bu nasil bir mantik? bu dediginde fazlasiyla haksizsin. Ama kadinin iftira atmasi sacmaymış. kadina ceza verilmesi lazimdi. bu durumlar kamu davasina donusuyor cunku. devleti bosuna mesgul ediyorlar
Kimse taksiye binme mecburiyetinde değil tacizden korunmak için fakat bu konuda erkeklere hak veriyorum kadınlar biraz daha dikkatli olmalı yanlışlıkla mi yaptı bilerek mi yaptı düşünmeli
O kadını bulmalı ve o dayağın parasını almalı adam Kadını da erkeği de bir cins oldu ya bu memleketin iğrendirdiler nefret ettirdiler ve artık bıktırdılar
@Yinebengeldiim ben diyorum ki kimse kanıt olmadan birşey yapması yanlış adam suçsuz çıkmış boşuna mı dayak yedi suçsuz olduğu için vuranlar hapse girmeli o zamanda haksizmiyim?
Sorunun rağbet görmemesi kadar boktan bu ülkede erkek olmak.. Aynı soruyu kadının iftirası değil de, erkeğin iftirası olarak sorsaydın yüzlerce görüş gelirdi soruna..
Kadın varsa bir yerde, Bok da vardır orada... Hele ki edepsiz kadın... Kapıdan ırak Düşmana yakın olsun.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
taksi mi taksi daha kötü bana göre hatta başıma gelen olayı anlatayım bindim tek başıma taksiye şöför dikiz aynasından inene kadar bakıp bakıp durdu çok korkmuştum
Bak bu soru soruldu herkes idam dedi.. ben dedim olaya hemen atlamayin gercekmi degilmi belli değil bunu fırsat bilen onursuz hasiyetsiz kadınlar tuzak kuruyor
Ülke nereye gidiyor benden anlamadım ufak cocuk sevemez olduk bir kadina artik abla cok güzelsin demeye korkuyoruz yolda yürürken aman bir yerim carpmasin diye iki büklüm oluyoruz
En İyi Cevaplar