Sözün bittiği yerdeyim🥺
Gaziantep Oğuzeli'nde vahşet: Altınyurt Köyü'nde köpeğin kafasını kestiler. pic.twitter.com/6bpGKKRlb0
— Jurnal (@jurnaltr) January 11, 2025
Sözün bittiği yerdeyim🥺
Gaziantep Oğuzeli'nde vahşet: Altınyurt Köyü'nde köpeğin kafasını kestiler. pic.twitter.com/6bpGKKRlb0
— Jurnal (@jurnaltr) January 11, 2025
Böyle psikolojik sorunlu olan yaratıkların toplum içinde yaşatılmaması gerektiğine inananlardanım bunu savunmasız bir hayvana yapanlar insanlara neler yapmaz bunlar toplum içinde oksijen israfı olan yaratıklar o katledilen hayvan bile bu tarz yaratıklardan çok daha insan...
Bu tür bir olay gerçekten insanlık dışı ve kabul edilemez. Hayvanlara karşı işlenen şiddet ve kötü muamele, yalnızca o hayvanlara zarar vermekle kalmaz, toplumun ahlaki değerlerini ve vicdanını da yaralar. Bu tür bir vahşete karşı cezaların caydırıcı olması ve toplumun bu konuda bilinçlendirilmesi gerekir.
Türkiye'de 2021'de yürürlüğe giren Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında, hayvanlara işkence ve kötü muamele suç olarak kabul edilmektedir. Bu suçu işleyen kişilere para cezası yerine hapis cezası verilebilmekte. Ancak cezaların yeterince caydırıcı olup olmadığı tartışma konusudur.
Tek çare Gaziantep'te ve diğer illerde bile birçok suçtan aranan ve halkı ağır yaralayanlara susturucu silah ile kafadan 1 mermi vurarak Soykırım yapmak. (Böylece vahşi insanların sayısı baya azalabilir)
(Mesela 88,000,000 mermi = 88,000,000 ölü suçlu vahşi insan)
Sorma ya böyle haberlere dayanamıyorum artık hani diyorlar ya kopacaksa kopsun kıyamet o noktadayım, bu merhametsiz insanlara en ağır ceza verilmeli toplum ruh sağlığını kaybetti neredeyse tek amacımız yaşamak oldu mutluluk falan hikaye artık.
Cevap
11Cevap
Ama onlarda haklı onlar o köpeği öldürmese belkide o köpek birisini öldürecekti ve özelliklede köy köpeği aşırı saldırgan ama sahipsiz köpekse bu sözlerim geçerli veya pitbull flnsa yani saldırgan türse ama yinede başını kesmemeliydiler
Bir gün çok büyük bir sosyal medya kitlesine hitap edersem veya sözümün geçtiği, dinlendiği bir yere gelirsem gidip bir mezar alacağım. Mezar taşına da merhamet yazacağım. Çok az kaldı.
İnsanlar ne zaman bu hale geldi aklım almıyor. Kesinlikle normal bir insanın işi değil bu. Ve bu insanlar elini kolunu sallayarak rahat bir şekilde içimizde dolanıyor.
saka yapiyosun 😱cok korkutucu bisey inanmiyorum bu insanlara insanlik gercekten olmus bu hayvanlardan ne istiyorlar ne zararlari varmis hayvanların ceza almadı mı bu serefsiz
Ceza falan vermezler.
AKP'nin yeni yasasını fırsat bilen vampirler uysal hayvanlara bile saldırıyor öldürüyor yaşattıklarını yasasn adiler
Şu ya da bu diyemem ama caydırıcı olduktan sonra ne olduğunun önemi yok. İster müebbet, ister idam vs vs. önemli olan caydırıcı olsun
Oha yaşadığım şehrin insanlarından beklemezdim bunu
Günaha sokma Allah askina cok üzüldüm sabah okudum gazete.
Allah kahretsin onları ya lanet olası köpekler bi bitmediniz ayyy yaaa kıyamam Rabbim görsün
Antep 50 yıl geriden geliyor cehalet yuva yapmış gözlerine normaldir
Hayvan sevmeyen o kadar çok insan var ki sosyal medyada hükümetin hayvanları uyutma projesine AKP'li olmayan muhalif seçmenin bile yarısı belki daha fazlası hemfikir kaldı
Bu masumun suçu neydi? Yeter artık yeter... Allah'ım sen ne yapacağını bilirsin pis mahlukatlara..
Köpekler çocukların kafasını ısırıp parçalıyor ona ne demeli
Haklısın ama sahipli bir köpekse kötü olmuş ve kafası kesilmemeliydi ama aşırı haklısın yorumumu okusana bi anlarsın
Ne yapılsa az bunlara
Allah sana niyetini versin
Onlarında kafası kesilmeli
Onlarıda öldürmek lazım
Neden ne sebeple
Aynısı olara yapılsa mesela
İdam edilsinler!!!
Madde kullanımı altında da olabilirler, çok büyük tedbirler almak lazım. Gerçekten sözün bittiği yerdeyiz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?