- +1 yıl
Kadınlara şiddet uygulayıp işkence yapa yapa öldüren erkek müsveddelerinin erkek olmadıklarını hatta bir eşya bile olamazken idamin sırf bunlar için geri getirilmesi 2 kravat takip iyi halden salinmamalarini tüm ölen kadınlar işkence gören ve şu an bile biyerlerde işkence gören kadınlar adına istiyorum.
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
benim anladığım bu zavallı kadını zevkine öldürmüş bu lanet olası yaratık
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- +1 yıl
Bari bu habere kadın cinayeti denmeseydi. Cunku ortaya absürt ve sacma birsey cikiyor. Sanki kadin oldugu ucin öldürüldüğü manasi çıkarılıyor. Bu cinayeti işleyen bir cinayete sahit oldugu icin öldürmüş. Bu cinayetten önceki cinayet icinde erkek cinayeti dendimi? Yoksa haberlere bile servis edilmedi mi? Hem cinsiyetsiz toplum için ugraşılıp hem genelleme yapılmamalı denip hemde kadınlara bütün erkeklerin bilerek isteyerek öldürdüğü şeklinde servis etmeleri bana hiç samimi gelmiyor.
Soruna gelecek olursa cinayet işleme hiç bitmeyecek kadını erkegi çoluğu çocuğu haksızlığı adaletsizliği hiç bitmeyecek. Zulüm katlanarak devam edecek.11 Yorumla - +1 yıl
Birgün benim de böyle ölüm haberim çıkar diye korkuyorum ama intihar edip ölme olasılığım daha yüksek
23 Yorumla- +1 yıl
Sebep nedir?
- +1 yıl
Eksi atan kimse s. ktirsin gitsin
Adalet eşit olunca. Magdura ceza suçluya ödül vermeyince. Kadın erkek ayırmadan her birey in hakkını adalet ile saglancagı zaman. Kadınlar dolandırma iftira boşanma ihanet çocukların başkasından çıkma olaylarını bıraktığı zaman. Ve magdur edilen erkek ler hakkını adalet te bulabilecegğne emin oldugu zaman bnce
02 Yorumla- +1 yıl
Polis eşini beylik tabancasını alarak 4 yerinden canice vahşice vurup öldürüp balkona çıkıp bunu haketmişti diye bagır an kadın ceza almıycak hapis yatmıycak üstüne ödül alıp kahraman ilan edilecek. Kadın a kanun işkememesi cinayet hakkı bile verilmesi bu haber leri hergün görevegşz demek
www-sozcu-com-tr. cdn. ampproject. org/.../
Dünya durana kadar kötülük devam edecek.
Sonuçta cennette yaşamıyoruz.
Allah bin şahidimdir ki; Bu dünyada kötülük olmazsa olmaz çünkü bir sebep, amaç var.10 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar insan biz insanoğlu demiş Neşet Ertaş resmen insanlığın katli yapılıyor ve kimse ses çıkarmıyor yemin etmiş gibi.
21 Yorumla - +1 yıl
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
Hak ettiği cezayı alır İnşaAllah. Daha ne diyelim ki. Ne desek fayda vermiyor..☹12 Yorumla- +1 yıl
@birumut39 Allah rahmet eylesin.
Yorumlarınızı okudum, kadın ceza almayacak diyordunuz üstüne kahraman ilan edilecek demişsiniz. Sebebi ne bilmiyoruz. Eğer serbest bırakılırsa çok şaşırmamak gerekiyo. İki gün önce, sosyal medyadan canlı yayın yaparak ilerleyen adam 16 yaşında ki kıza çarpıyor ve kaçıyor. Sonuç ne "adli kontrol şartı ile serbest". Bunlar olmaya hep devam edecek, hak edilen cezalar verilmedikçe. Önlem almıyoruz ama gerekn cezayı da vermiyoruz.
Mekanı cennet olsun adamın. O ve onun gibi yüzlerce insanımız var bi anlık cinnete kurban giden. Gerçek adalet uygulanmadığı müddetçe de olmaya devam edecek
- +1 yıl
Kadın cinayetleri ceza verilmediği sürece son bulmiycak
10 Yorumla Yazık ülkemin kadınlarına. Korkuyorum artık herşeyden herkesten.
19 Yorumla- +1 yıl
Organize işliyor kadın lar cinayet leri işte. Koca eş çocuklarını katlediyor canice ve ceza almıyor. Senğn gibiler kadın cinayet işlerse birey normal dir diyor. Erkek işlerse ortalığı kaldırıyor. Bi organize hainlik var bu işte. İki cinsin cinayet ine de lanet etmeyen de kan yoktur nokta
Hiç bir zaman bu zalimliğin sonu gelmeyecek çünkü insan gibi sevmeyi bilmiyoruz ya benimsin ya toprağın düşüncesini unutmamız lazım
00 Yorumla- +1 yıl
😔
Konuştuk olmadı
Sustum artık.24 Yorumla- +1 yıl
Polis eşini beylik tabancasını alarak 4 yerinden canice vahşice vurup öldürüp balkona çıkıp bunu haketmişti diye bagır an kadın ceza almıycak hapis yatmıycak üstüne ödül alıp kahraman ilan edilecek. Kadın a kanun işkememesi cinayet hakkı bile verilmesi bu haber leri hergün görevegşz demek
www-sozcu-com-tr. cdn. ampproject. org/.../ - +1 yıl
Şiddetin hertürlüsüne karşıyım sadece sebeplerini bilmediklerimiz hariç...😔
- +1 yıl
Hiçbir zaman son bulmayacak maalesef
11 Yorumla madde belası bittiğinde.
10 YorumlaBu kafayla ve siyasetle çook zor
10 Yorumla- +1 yıl
Bu niye nasil olmus
23 Yorumla- +1 yıl
Eyv
Son bulmaz
10 YorumlaAllah rahmet eylesin