Şimdi bu terim olmayacak ama aşı sorularında bi nefret kusma, bi kuduz gibi davranmalar falan. Köşe başına böyle üniversite açılıp böyle tek tip insan yetiştirilerse olacağı budur.
Neymiş aşıyı biz olmuşuz, neden korkuyormuşuz bla bla bla Böyle hatalı bir savunma şekli görmedim. Korktuğumuzdan değil sizin sorumsuzluğunuzdan başka insanlar ölecek kısıtlamalar yine gelecek. Sizin yüzünüzden biz eve kapanmaya mecbur değiliz. Umarım devlet devletliğini gösterir bir kez aşıyı zorunlu kılar.
Şimdi 2. Doz biontech aşısı olmaya gidiyorum umarım size de bu zorunlu kılınır. Korkmayın aşı yemez sizi.
Aşı karşıtlarının çoğu neden seviyesiz ve saldirganca davranıyor?
Aynen öyle kardeşim duygulara tercüman bir yazı olmuş sonuna kadar da katılıyorum. Ama maalesef aşı olmak istemeyen de olmayacak yani zorla evlerine gidip aşı yapacak hali yok sağlıkçıların. Tabi bu da vaka sayılarını etkileyecek şimdi. O tatil yerlerinde aşı olmuş olanlar kadar olmayanlar daha fazla bu da ciddi anlamda sıkıntıya sokacak ülkeyi özellikle Eylül aylarında. Geçen senenin bir benzerini yaşayacağız diye düşünüyorum umarım yanılırım. Son olarak da kendine dikkat et dostum bende 2. dozu, 2 gün önce oldum baya bir yan etkisini gördüm özellikle ara, ara kemik ve eklem ağrısı, yorgunluk biraz da üşüme, ateş tarzı belirtiler gösterdi bende umarım geçer bu günden sonra.
Facebook, Twitter, Youtube gibi yerlerdeki saçma sapan, dezenformatik ve manipülatif bilgileri alıp aşı karşıtlığı yapıyorlar. Oysa bilmiyorlar ki: onlara zarar vermek isteyen insan şebeke suyuna istediği maddeyi karıştırıp yine zarar verir. Bugün gripin, aspirin kullanmayan kaç kişi var; bunların içine dilediği maddeyi koyup zarar verir. Bu insanlar Daniel Kruger sendromu yaşayan insanlar. Gizli bir bilgiyi sadece kendilerinin bildiğini iddia ederek öne geçmeye, akıllı olduklarını iddia etmeye çalışıyorlar. İnan ki öyle bir üst akıl olsa sıradan zekalardaki bu insanların ruhu duymadan her şeyi yapar.
Zorunlu kilma nerde senin özgür iraden? Asi oldun aşının 5 yıl sonra insan uzerinde etkisi ne olacak bunla ilgili açıklama bilgi var mı? Aşı aşı aşı er aşılanma sayısı artıyor ama virüs mutasyona uğrayıp yayiliyor En basiti korona olana 6 ay aşı yoktu da ne degistidr bu süreç değişti? Çin aşısı Çin aşısı dendi eeee oda yalan oldu
İnsanlar, eleştirmeyi kendilerinde hak olarak görebiliyorlar ancak işin ucu kendilerine dokunduğunda beni annem babam bile eleştiremiyor demesini biliyorlar.