Hadi leyyynnn KaKa ile Reisi mukayesen, fiat ile Mersedei mukayese gibidir. Hele ki imamoğlu 4 mat 10 Türkçeyle kıbrısta özel üniversiteye girmiş, torpille devlet üni geçmiş birbebleh
Hahah çağa bak herkes perişan, doğru beşli çete çağ atladı saray ve cevresi çağ atladı sende haklısın. Asıl ideolojik saplantıda olan sizlersiniz bu kadar körlük sanada zarar. Sabahtan beri çarşı pazar diyorum hey insaf!
Sen 5li çete görmemişsin. Bak bakalım 1997 yılına. Ülkeyi yıllardır Koç Sabancı Doğuş Cem Uzan sömürmedi mi? İhaleler başkasına gidince mi çete oldular. Koç veya mason şirketleri çete değil yani? Nasıl bir halk perişanlığı varsa, bodrum-antalya-muğla-çeşme ege ve akdeniz otelleri bayram tatillerinde ful... sıfır araç satınalmak için 2-3 ay sıra bekliyorsun. Tırlar otobanlarda... imalat sektörü hardday...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayal kuruyorum, çünkü başka türlü yaşayamam bu şartlarda, kendimi avutma yolum
Aha bi trol daha
Aha memleketten uzak biri daha
Ne memleketi biliyorsun ne de dünyayı
Çık çarşı pazara görürsün
Sanki gelen bundan daha iyi mi olacak? Geçmişleri belli... Daha da berbat edecekleri gibi Üstelik bi de ihanet edecekler.
Muhtar bile bunda daha iyi yönetir.
Hadi leyyynnn KaKa ile Reisi mukayesen, fiat ile Mersedei mukayese gibidir. Hele ki imamoğlu 4 mat 10 Türkçeyle kıbrısta özel üniversiteye girmiş, torpille devlet üni geçmiş birbebleh
Yani muhtar bile daha iyi yönetir.
Senin dünyadan ve TR den haberin yok. Cumhuriyet tarihinin gelmiş geçmiş en iyi Cumhurbaşkanı RTE dir. Gerisi safsata
Erdoğan En kötülerinden biridir bu böyle biline zaten tarihe böyle geçecek
İdeolojik körlük bu olsa gerek. Ülkeye çağ atlattı
Hahah çağa bak herkes perişan, doğru beşli çete çağ atladı saray ve cevresi çağ atladı sende haklısın. Asıl ideolojik saplantıda olan sizlersiniz bu kadar körlük sanada zarar. Sabahtan beri çarşı pazar diyorum hey insaf!
Sen 5li çete görmemişsin. Bak bakalım 1997 yılına.
Ülkeyi yıllardır Koç Sabancı Doğuş Cem Uzan sömürmedi mi? İhaleler başkasına gidince mi çete oldular. Koç veya mason şirketleri çete değil yani?
Nasıl bir halk perişanlığı varsa, bodrum-antalya-muğla-çeşme ege ve akdeniz otelleri bayram tatillerinde ful... sıfır araç satınalmak için 2-3 ay sıra bekliyorsun. Tırlar otobanlarda... imalat sektörü hardday...
Yani 5‘li çete var değil mi? Her şey peşkeş çekilen
Ben bilmiyorum. Türkiyede her zaman çeteler olmuştur
Bir çetede başta
Böyle çeteye can kurban
Sizin gibiler var oldukça çeteler yerde yer.